Jalkapallo

Italian Serie A

Serie A - luokan futista!

Italian pääsarja Serie A vilisee maailmantähtiä ja onkin yksi suosituimmista ja seuratuimmista sarjoista. Viime kaudella mestaruuden vei jälleen kerran Juventus ja se on tälläkin kaudella Christiano Ronaldon saapumisen myötä suurin mestarisuosikki. Olisko tänä vuonna Napolista, AS Romasta tai Milanon joukkueista Juven haastajiksi?

Italiassa koet myös ainutlaatuiset stadionit kuten Milanon Giuseppe Meazza/San Siron, Juventus Stadiumin Torinossa tai Rooman Stadion Olimpicon.

Saat kauttamme paketit kaikkiin Serie A:n otteluihin.

Katso tästä otteluaikataulu ja pyydä tarjous haluamaasi otteluun.

Ensi kauden otteluohjelma julkaistaan kesäkuun lopussa. Huom. emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Lisätietoja: sales@bjork-bostrom.fi tai soita 020 757 9830

Hintaan sisältyy

Paketteihimme sisältyy aina vähintään hotellimajoitus ja otteluliput.

Lisämaksusta lennot, kuljetukset, ravintolavaraukset yms.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma