Jalkapallo

Italian Serie A

Ajankohta
Pyydä tarjous haluamaasi otteluun
Kausi
2023/2024
Kohde
Italia
Pyydä tarjous

Serie A - luokan futista

Futismatkat Italiaan

Italian pääsarja Serie A vilisee maailmantähtiä ja onkin yksi suosituimmista ja seuratuimmista sarjoista. Viime kaudella mestaruuden vei pitkän tauon jälkeen Napoli. Olisko tänä vuonna AC Milanista, AS Romasta, Interistä tai Juventuksesta mestariksi?

Italiassa koet myös ainutlaatuiset stadionit kuten Milanon Giuseppe Meazza/San Siron, Juventus Stadiumin Torinossa tai Rooman Stadio Olimpicon, jotka jo itsessään ovat näkemisen arvoisia. Ruokakin on kuulemma kelvollista.

Saat kauttamme jalkapallomatkapaketit kaikkiin Serie A:n otteluihin.

Katso tästä otteluaikataulu ja pyydä tarjous haluamaasi otteluun.

 

Lisätietoja: sport@kontiki.fi tai soita 020 757 9830

Huom. Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Hintaan sisältyy

Paketteihimme sisältyy aina vähintään hotellimajoitus ja otteluliput.

Lisämaksusta lennot, kuljetukset, ravintolavaraukset yms.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna