Tervetuloa matkanjohtajaksi

Matkalle omalla porukalla?

Tarpeidenne pohjalta suunniteltu unelmien ryhmämatka.
Pyydä tarjous

Tervetuloa matkanjohtajaksi

Haemme uusia freelancer-matkanjohtajia suunnittelemaan ja toteuttamaan kanssamme maatalous- ja metsäalan toimijoille opinto-, virkistys-, ym. matkoja.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnet syvällisesti maatalouden ja/tai metsäalan toimintakenttää ja toimijoita myös niissä Euroopan maissa, joihin tutustumismatkoja tyypillisesti tehdään. Pidät haasteista ja vaihtelevista työtehtävistä sekä tietysti matkustamisesta. Maatalousalan matkanjohtajaksi sovit, kun olet työskennellyt maatalousalan tehtävissä ja olet koulutukseltasi esim. agrologi tai agronomi. Metsäalan matkanjohtajaksi parhaan pohjan antaa metsäalan erilaiset tehtävät ja esim. metsäinsinöörin tai metsänhoitajan koulutus.

Tarjoamme tueksesi osaavan, innovatiivisen organisaation, kattavan globaalin kumppaniverkoston ja upeat matkatuotteet ympäri maailman. Freelancer-matkanjohtajuus on projektiluonteista ja yhdistettävissä päivätyöhösi. Voit itse päättää kuinka paljon töitä teet. Matkanjohtajuus on erinomainen vastapaino muulle työlle ja kannattava harrastus.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Rovaniemellä ja Kuusamossa, mutta sinun asuinpaikkasi voi olla missä tahansa. Lähetä vapaamuotoinen esittelykirje tai -video sähköpostitse timo@kontiki.fi. Jos haluat jutella ja kysyä lisätietoja, soita Timo Saranpäälle puh. 050 5236 005. Tutustu myös verkkokaupassamme myynnissä oleviin maa- ja metsätalousalan matkoihin.

Tulevat maa- ja metsätalousmatkat

Tällä hetkellä meillä ei ole tulevia tervetuloa matkanjohtajaksi. Voit kuitenkin pyytää tarjouksen matkasta omalle ryhmällesi tai selailla muita matkoja.

Sinun tehtäväsi on nauttia matkasta, me hoidamme kaiken muun

Valmiit teemamatkat on helppo ja mukava tapa matkustaa ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä mukavassa matkaseurassa.

 • Matka­ohjelma
  Suunnittelemme mielenkiintoisen matkaohjelman yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa.
 • Lennot ja kuljetukset
  Olemme valinneet parhaimmat reittilentoyhteydet. Matkustusmukavuus ja ekologisuus ovat kriteerejämme kuljetusvalinnoissa.
 • Matkaopas
  Matkalla mukana on suomenkielinen paikallisopas ja teemamatkan asiantuntija.
 • Käynti­kohteet
  Ryhmämatkalla pääset mukaan käyntikohteisiin, joihin yksittäinen matkailija ei välttämättä pääse - jonottamatta ja ilman lisämaksuja.
 • Ateriat
  Yhteiset ateriat matkakumppaneiden kanssa luovat yhteisöllisyyttä.
 • Majoitukset
  Hyvätasoiset hotellit valitaan keskeisen sijainnin perusteella.

Palautetta asiakkailtamme

Eikö löydy sopivaa matkaa?

Räätälöimme sinulle ja ryhmällesi toiveidenne mukaisen matkan

Omalla porukalla matkustaminen on hauskempaa ja ammattilaisten avulla aukeaa hämmästyttävän kiinnostavia ovia matkakohteissa.

Kon-Tiki Tours räätälöi sinun ryhmällesi juuri toiveidesi mukaisen matkan sinne minne haluatte ja silloin kuin haluatte. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun