Kontiki
Kon-Tikin Etelä-Afrikan matkalta: maisema

Tällä hetkellä meillä ei ole vapaana työpaikkoja, mutta olemme avoimia yhteistyökumppaniehdotuksille.

Yrittäjäsopimukset
Jos olet kiinnostunut toimimaan esim. itsenäisenä yrittäjä-myyntipäällikkönä, ota yhteyttä toimitusjohtaja Timo Saranpäähän puh. 050 5236005 tai lähetä sähköpostia timo@kontiki.fi.

Matkanjohtajaksi Kon-Tikin matkalle
Haemme erikoisalojen esim. lintu- ja luontomatkojen sekä maa- ja metsätalouden freelancer-asiantuntijaoppaita ryhmiemme matkanvetäjiksi. Myös taiteen, historian ja kulttuurien asiantuntijaoppaita toivomme lisää. Jos sinulla on erikoisosaamista ja haluaisit lähteä keikkatyöhön asiantuntijaoppaaksi Kon-Tiki Toursin ryhmille, voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen opasyhteistyöstä vastaavalle Eva Hakolalle sähköpostitse eva@kontiki.fi. Meillä on jo olemassa monipuolinen ja arvostettu freelancer -sopimuksella toimiva opasporukka, tutustu oppaisiimme täällä.

Matkailualan koulutuksen harjoittelupaikka
Kon-Tiki Tours tuntee yhteiskunta- ja yritysvastuunsa ja olemmekin olleet yrityksen alusta asti yhteistyössä matkailualan oppilaitosten kanssa mm. tarjoamalla opiskelijoille työharjoittelupaikkoja toimipisteissämme Helsingin ja Turun keskustassa.

Hae harjoittelupaikkaa laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja cv:si sähköpostitse vastaavalle Minna Peltoselle Helsingin toimistoon minna@kontiki.fi ja Asta Rimpiselle Turun toimistoon asta@kontiki.fi.

Edellytämme työharjoitteluun hakevilta opiskelijoilta Microsoft Office 365 ohjelmien hallintaa, suomen- ja englanninkielen sujuvaa osaamista ja asiakaspalvelukokemusta. Käytössämme on Winres-myyntijärjestelmä. Toivomme työharjoittelun kestävän vähintään 6 viikkoa. Mainitse hakemuksessa sinulle sopivin ajanjakso.

Myyntikoulutuksen harjoittelupaikka
Jos haet harjoittelupaikkaa myyntikoulutukseen, niin laita hakemus Helsingin toimistoon Jaana Raunolalle jaana@kontiki.fi.

Ryhdy ryhmänkerääjäksi
Jos olet kiinnostunut keräämään oman yli 10 matkustajan ryhmän, jolle lähtisit vaikkapa itse matkanjohtajaksi tai oppaaksi, niin ota yhteyttä jaana(at)kontiki.fi ja jutellaan lisää. Tutustu sivustollamme ryhmänkeräämiseen .