Kontiki
Kon-Tikin Etelä-Afrikan matkalta: maisema

Myyntipäällikkö-yrittäjä Turkuun

Haemme Turkuun vahvistusta myyntiin. Tervetuloa myyntipäälliköksi yrittäjäsopimuksella myymään ja markkinoimaan ainutlaatuisia ryhmämatkatuotteitamme. Olet etsimämme henkilö, jos pidät haasteista, pitkäjänteisestä proaktiivisesta asiantuntijamyynnistä ja uusasiakashankinnasta. Taustasi on matkailu- tai palvelualan asiantuntijaorganisaatiossa tulosvastuullisessa asemassa. Erityisesti arvostamme alueen järjestö- ja yritysmaailman verkostojen tuntemusta.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Kuusamossa. Sinun asemapaikkasi tulisi olemaan Turun toimistollamme, kaupungin keskustassa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja cv 30.9.2017 mennessä timo@kontiki.fi. Lisätietoja Timo Saranpäältä, gsm 050 5236 005 ja www.kontiki.fi

***

Ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours tuntee yhteiskunta- ja yritysvastuunsa ja olemmekin olleet yrityksen alusta asti yhteistyössä matkailualan oppilaitosten kanssa mm. tarjoamalla opiskelijoille työharjoittelupaikkoja toimipisteissämme Helsingin ja Turun keskustassa.

Matkailualan koulutuksen harjoittelupaikka
Hae harjoittelupaikkaa laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja cv:si sähköpostitse vastaavalle Minna Peltoselle Helsingin toimistoon minna(at)kontiki.fi ja Asta Rimpiselle Turun toimistoon asta(at)kontiki.fi.

Edellytämme työharjoitteluun hakevilta opiskelijoilta Microsoft Office 365 ohjelmien hallintaa, suomen- ja englanninkielen sujuvaa osaamista ja asiakaspalvelukokemusta. Käytössämme on Winres-myyntijärjestelmä. Toivomme työharjoittelun kestävän vähintään 6 viikkoa. Mainitse hakemuksessa sinulle sopivin ajanjakso.

Myyntikoulutuksen harjoittelupaikka
Jos haet harjoittelupaikkaa myyntikoulutukseen, niin laita hakemus helsingin toimistoon Jaana Raunolalle jaana@kontiki.fi.

Muu yhteistyö
Jos sinulla on erikoisosaamista ja haluaisit lähteä keikkatyöhön asiantuntijaoppaaksi Kon-Tiki Toursin ryhmille, voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen opasyhteistyöstä vastaavalle Eva Hakolalle sähköpostitse eva(at)kontiki.fi. Meillä on jo olemassa monipuolinen ja arvostettu freelancer -sopimuksella toimiva opasporukka, tutustu oppaisiimme täällä.

Jos olet kiinnostunut keräämään oman yli 10 matkustajan ryhmän, jolle lähtisit vaikkapa itse matkanjohtajaksi tai oppaaksi, niin ota yhteyttä jaana(at)kontiki.fi ja jutellaan lisää. Tutustu sivustollamme ryhmänkeräämiseen .