COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Erilaisia tapoja tehdä yhteistyötä

 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Lue tältä sivulta miten muuten voisimme olla yhteistyössä. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Matkatoimistoalan koulutuksen harjoittelupaikka

Kon-Tiki Tours tuntee yhteiskunta- ja yritysvastuunsa ja olemmekin olleet yrityksen alusta asti yhteistyössä matkailualan oppilaitosten kanssa mm. tarjoamalla opiskelijoille työharjoittelupaikkoja toimipisteissämme Helsingin, Turun  ja Rovaniemen keskustassa.

Hae harjoittelupaikkaa laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja cv:si sähköpostitse harjoittelijasopimuksista vastaavalle Elina Ryhäselle Helsingin toimistoon elina@kontiki.fi, Asta Rimpiselle Turun toimistoon asta@kontiki.fi  ja Heli Harjulle Rovaniemelle heli@kontiki.fi.

Edellytämme työharjoitteluun hakevilta opiskelijoilta Microsoft Office 365 -ohjelmien hallintaa, suomen- ja englanninkielen sujuvaa osaamista ja asiakaspalvelukokemusta. Käytössämme on Winres-myyntijärjestelmä. Toivomme työharjoittelun kestävän vähintään 6 viikkoa. Mainitse hakemuksessa sinulle sopivin ajanjakso.

Incoming-matkailun harjoittelupaikka

Toimimme incoming-matkailussa Kon-Tiki Finlandin markkinointinimellä. Jos haet harjoittelupaikkaa kotimaan matkailun myynnissä, laita hakemus Helsingin toimistoon Helga Himbergille helga@kontiki.fi. Lisätietoa Kon-Tiki Finlandista täällä.

Myyntikoulutuksen harjoittelupaikka

Jos haet harjoittelupaikkaa myynti- ja markkinointikoulutukseen liittyen, laita hakemus Helsingin toimistoon Jaana Raunolalle jaana@kontiki.fi.

 

Ryhdy ryhmänkerääjäksi

Jos olet kiinnostunut keräämään oman yli 10 matkustajan ryhmän, jolle lähtisit vaikkapa itse matkanjohtajaksi tai oppaaksi, niin ota yhteyttä jaana@kontiki.fi ja jutellaan lisää. Tutustu ryhmänkerääjä-konseptiimme täällä.

Matkanjohtajaksi Kon-Tikin matkalle

Haemme erikoisalojen esim. lintu- ja luontomatkojen,  maa- ja metsätalouden sekä taiteen, historian ja kulttuurien freelancer-asiantuntijaoppaita ryhmiemme matkanvetäjiksi. Jos sinulla on erikoisosaamista ja haluaisit lähteä keikkatyöhön asiantuntijaoppaaksi Kon-Tiki Toursin ryhmille, voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen opasyhteistyöstä vastaavalle Eva Hakolalle sähköpostitse eva@kontiki.fi. Meillä on jo olemassa monipuolinen ja arvostettu freelancer -sopimuksella toimiva matkanjohtaja- ja opasporukka, tutustu asiantuntijaoppaisiimme täällä.

Yrittäjäsopimukset

Jos olet kiinnostunut markkinoimaan räätälöityjä ryhmämatkoja omalle kohderyhmällesi toimien itsenäisenä yrittäjä-myyntipäällikkönä, ota yhteyttä toimitusjohtaja Timo Saranpäähän puh. 050 5236005 tai lähetä sähköpostia timo@kontiki.fi.

Myyntiedustaja ulkomailla

Haemme incoming-ryhmämyynnin tueksi itsenäisiä yrittäjiä myyntiedustajiksi. Jos asut ulkomailla, olet hyvin verkostoitunut ja kiinnostunut Suomen markkinoinnista matkakohteena, ota yhteyttä toimitusjohtaja Timo Saranpäähän puh. 050 5236005 tai lähetä sähköpostia timo@kontiki.fi.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna