Erilaisia tapoja tehdä yhteistyötä

MYYNTI/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Lisätty 14.8.2023

Haemme ryhmä- (ja yksittäis- tai pienryhmä)matkustukseen erikoistunutta myynti-/projektipäällikköä, joka tuntee matkatoimiston käytännön arjen ja keskeisimmät järjestelmät, kuten Amadeuksen. Pystyt itsenäisesti vastaamaan asiakkaidesi matkoista yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa alusta loppuun.

Tarjoamme eteenpäin menevän yrityksen mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset edut. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Rovaniemellä, mutta tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen. Aloitus sopimuksen mukaan. Kyseessä kokoaikainen päivätyö.

Lisätietoja, tj. Timo Saranpää, 050-5236 005, timo@kontiki.fi. Vapaamuotoinen hakemus ja CV Timolle, kiitos.

Matkatoimistoalan koulutuksen harjoittelupaikka

Kon-Tiki Tours tuntee yhteiskunta- ja yritysvastuunsa ja olemmekin olleet yrityksen alusta asti yhteistyössä matkailualan oppilaitosten kanssa mm. tarjoamalla opiskelijoille työharjoittelupaikkoja toimipisteissämme Helsingin, Turun  ja Rovaniemen keskustassa.

Hae harjoittelupaikkaa laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja cv:si sähköpostitse harjoittelijasopimuksista info@kontiki.fi

Edellytämme työharjoitteluun hakevilta opiskelijoilta Microsoft Office 365 -ohjelmien hallintaa, suomen- ja englanninkielen sujuvaa osaamista ja asiakaspalvelukokemusta. Käytössämme on Winres-myyntijärjestelmä. Toivomme työharjoittelun kestävän vähintään 6 viikkoa. Mainitse hakemuksessa sinulle sopivin ajanjakso.

Incoming-matkailun harjoittelupaikka

Toimimme incoming-matkailussa Kon-Tiki Finlandin markkinointinimellä. Jos haet harjoittelupaikkaa kotimaan matkailun myynnissä, laita hakemus Helsingin toimistoon info@kontiki.fi. Lisätietoa Kon-Tiki Finlandista täällä.

Myyntikoulutuksen harjoittelupaikka

Jos haet harjoittelupaikkaa myynti- ja markkinointikoulutukseen liittyen, laita hakemus Helsingin toimistoon arja.kuosmanen@kontiki.fi

 

Ryhdy ryhmänkerääjäksi

Jos olet kiinnostunut keräämään oman yli 10 matkustajan ryhmän, jolle lähtisit vaikkapa itse matkanjohtajaksi tai oppaaksi, niin ota yhteyttä arja.kuosmanen@kontiki.fi ja jutellaan lisää. Tutustu ryhmänkerääjä-konseptiimme täällä.

Matkanjohtajaksi Kon-Tikin matkalle

Haemme erikoisalojen esim. lintu- ja luontomatkojen,  maa- ja metsätalouden sekä taiteen, historian ja kulttuurien freelancer-asiantuntijaoppaita ryhmiemme matkanvetäjiksi. Jos sinulla on erikoisosaamista ja haluaisit lähteä keikkatyöhön asiantuntijaoppaaksi Kon-Tiki Toursin ryhmille, voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen arja.kuosmanen@kontiki.fi. Meillä on jo olemassa monipuolinen ja arvostettu freelancer -sopimuksella toimiva matkanjohtaja- ja opasporukka, tutustu asiantuntijaoppaisiimme täällä.

Yrittäjäsopimukset

Jos olet kiinnostunut markkinoimaan räätälöityjä ryhmämatkoja omalle kohderyhmällesi toimien itsenäisenä yrittäjä-myyntipäällikkönä, ota yhteyttä toimitusjohtaja Timo Saranpäähän puh. 050 5236005 tai lähetä sähköpostia timo@kontiki.fi.

Myyntiedustaja ulkomailla

Haemme incoming-ryhmämyynnin tueksi itsenäisiä yrittäjiä myyntiedustajiksi. Jos asut ulkomailla, olet hyvin verkostoitunut ja kiinnostunut Suomen markkinoinnista matkakohteena, ota yhteyttä toimitusjohtaja Timo Saranpäähän puh. 050 5236005 tai lähetä sähköpostia timo@kontiki.fi.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna