Erilaisia tapoja tehdä yhteistyötä

Urheilumatkojen myyntipäällikkö, Helsinki                                               

Oletko sinä seuraava urheilumatkojen myyntipäällikkömme?   Ilmoitus lisätty 23.10.2023

Kon-Tiki Tours on räätälöityihin ryhmämatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä. Tytäryhtiömme Kon-Tiki Sport Travel on erikoistunut urheilumatkoihin. Kohdekarttamme kattaa koko pallon ja teemakirjomme kaikki elämän osa-alueet. Toteutamme yhdessä globaalin kumppaniverkoston kanssa räätälöityjä teemallisia matkoja maataloudesta maalaukseen ja kulttuurista urheiluun. Asiakkaamme ovat lähinnä järjestöjä ja yrityksiä. Teemme niin vapaa-ajan matkoja kuin myös opinto- ja kannustematkoja. Urheilumatkamme ovat mm. fani-, treeni-, kannuste- ja vapaa-ajanmatkoja. Johtoajatuksemme on ”tuo sinä teema, me järjestämme matkan sen ympärille”.

Haemme myyntipäällikköä, joka yhdessä muun tiimin taustatuella kykenee kehittämään urheilumatkojen myyntiämme. Taustasi voi olla matkailussa, muussa urheiluun liittyvässä myyntityössä tai muussa B-to-B-myynnissä. Tärkeintä on, että tunnet paloa asiakkuuksien hoitoon, myynnin kasvattamiseen ja tietysti urheiluun – lajista riippumatta.

Tarjoamme eteenpäin menevän yrityksen mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset edut. Toimipisteesi on Helsingin toimistollamme. Muut toimistomme sijaitsevat Turussa ja Rovaniemellä. Aloitus sopimuksen mukaan. Kyseessä kokoaikainen päivätyö. Työskentelemme hybridimallilla ja etä- ja läsnätyön suhteesta sovitaan erikseen.

Lisätietoja, tj. Timo Saranpää, 050-5236 005, timo@kontiki.fi. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CVn voit lähettää Timon meiliin.

Myynti-/projektipäällikkö, Turku

Oletko sinä seuraava myynti-/projektipäällikkömme?  Ilmoitus lisätty 23.10.2023

Kon-Tiki Tours on räätälöityihin ryhmämatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä. Kohdekarttamme kattaa koko pallon ja teemakirjomme kaikki elämän osa-alueet. Toteutamme yhdessä globaalin kumppaniverkoston kanssa räätälöityjä teemallisia matkoja maataloudesta maalaukseen ja kulttuurista urheiluun. Asiakkaamme ovat lähinnä järjestöjä ja yrityksiä. Teemme niin vapaa-ajan matkoja kuin myös opinto- ja kannustematkoja. Johtoajatuksemme on ”tuo sinä teema, me järjestämme matkan sen ympärille”.

Haemme ryhmämatkustukseen erikoistunutta myynti-/projektipäällikköä, joka tuntee matkatoimiston käytännön arjen ja keskeisimmät järjestelmät, kuten Amadeuksen. Pystyt itsenäisesti vastaamaan asiakkaidesi matkoista yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa alusta loppuun. Toivottavaa on, että tunnet Turun talousalueen ja kykenet kehittämään myyntiämme alueella.

 

Tarjoamme eteenpäin menevän yrityksen mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset edut. Toimipisteesi on Turun toimistollamme. Muut toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Rovaniemellä. Aloitus sopimuksen mukaan. Kyseessä kokoaikainen päivätyö. Työskentelemme hybridimallilla ja etä- ja läsnätyön suhteesta sovitaan erikseen.

Lisätietoja, tj. Timo Saranpää, 050-5236 005, timo@kontiki.fi. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CVn voit lähettää Timon meiliin.

Matkatoimistoalan koulutuksen harjoittelupaikka

Kon-Tiki Tours tuntee yhteiskunta- ja yritysvastuunsa ja olemmekin olleet yrityksen alusta asti yhteistyössä matkailualan oppilaitosten kanssa mm. tarjoamalla opiskelijoille työharjoittelupaikkoja toimipisteissämme Helsingin, Turun  ja Rovaniemen keskustassa.

Hae harjoittelupaikkaa laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja cv:si sähköpostitse harjoittelijasopimuksista info@kontiki.fi

Edellytämme työharjoitteluun hakevilta opiskelijoilta Microsoft Office 365 -ohjelmien hallintaa, suomen- ja englanninkielen sujuvaa osaamista ja asiakaspalvelukokemusta. Käytössämme on Winres-myyntijärjestelmä. Toivomme työharjoittelun kestävän vähintään 6 viikkoa. Mainitse hakemuksessa sinulle sopivin ajanjakso.

Incoming-matkailun harjoittelupaikka

Toimimme incoming-matkailussa Kon-Tiki Finlandin markkinointinimellä. Jos haet harjoittelupaikkaa kotimaan matkailun myynnissä, laita hakemus Helsingin toimistoon info@kontiki.fi. Lisätietoa Kon-Tiki Finlandista täällä.

Myyntikoulutuksen harjoittelupaikka

Jos haet harjoittelupaikkaa myynti- ja markkinointikoulutukseen liittyen, laita hakemus Helsingin toimistoon arja.kuosmanen@kontiki.fi

 

Ryhdy ryhmänkerääjäksi

Jos olet kiinnostunut keräämään oman yli 10 matkustajan ryhmän, jolle lähtisit vaikkapa itse matkanjohtajaksi tai oppaaksi, niin ota yhteyttä arja.kuosmanen@kontiki.fi ja jutellaan lisää. Tutustu ryhmänkerääjä-konseptiimme täällä.

Matkanjohtajaksi Kon-Tikin matkalle

Haemme erikoisalojen esim. lintu- ja luontomatkojen,  maa- ja metsätalouden sekä taiteen, historian ja kulttuurien freelancer-asiantuntijaoppaita ryhmiemme matkanvetäjiksi. Jos sinulla on erikoisosaamista ja haluaisit lähteä keikkatyöhön asiantuntijaoppaaksi Kon-Tiki Toursin ryhmille, voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen arja.kuosmanen@kontiki.fi. Meillä on jo olemassa monipuolinen ja arvostettu freelancer -sopimuksella toimiva matkanjohtaja- ja opasporukka, tutustu asiantuntijaoppaisiimme täällä.

Yrittäjäsopimukset

Jos olet kiinnostunut markkinoimaan räätälöityjä ryhmämatkoja omalle kohderyhmällesi toimien itsenäisenä yrittäjä-myyntipäällikkönä, ota yhteyttä toimitusjohtaja Timo Saranpäähän puh. 050 5236005 tai lähetä sähköpostia timo@kontiki.fi.

Myyntiedustaja ulkomailla

Haemme incoming-ryhmämyynnin tueksi itsenäisiä yrittäjiä myyntiedustajiksi. Jos asut ulkomailla, olet hyvin verkostoitunut ja kiinnostunut Suomen markkinoinnista matkakohteena, ota yhteyttä toimitusjohtaja Timo Saranpäähän puh. 050 5236005 tai lähetä sähköpostia timo@kontiki.fi.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna