Erilaisia tapoja tehdä yhteistyötä

 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Lue tältä sivulta miten muuten voisimme olla yhteistyössä. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Matkatoimistoalan koulutuksen harjoittelupaikka

Kon-Tiki Tours tuntee yhteiskunta- ja yritysvastuunsa ja olemmekin olleet yrityksen alusta asti yhteistyössä matkailualan oppilaitosten kanssa mm. tarjoamalla opiskelijoille työharjoittelupaikkoja toimipisteissämme Helsingin, Turun  ja Rovaniemen keskustassa.

Hae harjoittelupaikkaa laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja cv:si sähköpostitse harjoittelijasopimuksista info@kontiki.fi

Edellytämme työharjoitteluun hakevilta opiskelijoilta Microsoft Office 365 -ohjelmien hallintaa, suomen- ja englanninkielen sujuvaa osaamista ja asiakaspalvelukokemusta. Käytössämme on Winres-myyntijärjestelmä. Toivomme työharjoittelun kestävän vähintään 6 viikkoa. Mainitse hakemuksessa sinulle sopivin ajanjakso.

Incoming-matkailun harjoittelupaikka

Toimimme incoming-matkailussa Kon-Tiki Finlandin markkinointinimellä. Jos haet harjoittelupaikkaa kotimaan matkailun myynnissä, laita hakemus Helsingin toimistoon info@kontiki.fi. Lisätietoa Kon-Tiki Finlandista täällä.

Myyntikoulutuksen harjoittelupaikka

Jos haet harjoittelupaikkaa myynti- ja markkinointikoulutukseen liittyen, laita hakemus Helsingin toimistoon arja.kuosmanen@kontiki.fi

 

Ryhdy ryhmänkerääjäksi

Jos olet kiinnostunut keräämään oman yli 10 matkustajan ryhmän, jolle lähtisit vaikkapa itse matkanjohtajaksi tai oppaaksi, niin ota yhteyttä arja.kuosmanen@kontiki.fi ja jutellaan lisää. Tutustu ryhmänkerääjä-konseptiimme täällä.

Matkanjohtajaksi Kon-Tikin matkalle

Haemme erikoisalojen esim. lintu- ja luontomatkojen,  maa- ja metsätalouden sekä taiteen, historian ja kulttuurien freelancer-asiantuntijaoppaita ryhmiemme matkanvetäjiksi. Jos sinulla on erikoisosaamista ja haluaisit lähteä keikkatyöhön asiantuntijaoppaaksi Kon-Tiki Toursin ryhmille, voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen arja.kuosmanen@kontiki.fi. Meillä on jo olemassa monipuolinen ja arvostettu freelancer -sopimuksella toimiva matkanjohtaja- ja opasporukka, tutustu asiantuntijaoppaisiimme täällä.

Yrittäjäsopimukset

Jos olet kiinnostunut markkinoimaan räätälöityjä ryhmämatkoja omalle kohderyhmällesi toimien itsenäisenä yrittäjä-myyntipäällikkönä, ota yhteyttä toimitusjohtaja Timo Saranpäähän puh. 050 5236005 tai lähetä sähköpostia timo@kontiki.fi.

Myyntiedustaja ulkomailla

Haemme incoming-ryhmämyynnin tueksi itsenäisiä yrittäjiä myyntiedustajiksi. Jos asut ulkomailla, olet hyvin verkostoitunut ja kiinnostunut Suomen markkinoinnista matkakohteena, ota yhteyttä toimitusjohtaja Timo Saranpäähän puh. 050 5236005 tai lähetä sähköpostia timo@kontiki.fi.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna