Kon-Tiki Tours

Kon-Tiki Tours on elämysmatkoja tarjoava v. 1995 perustettu 100 % kotimainen, yksityinen, vakavarainen ryhmämatkatoimisto. Kon-Tiki tarjoaa erikokoisille ryhmille upeita räätälöityjä luonto-, kulttuuri ja erikoismatkoja ympäri maailmaa. Asiakkaamme ovat yhdistyksiä, järjestöjä, seuroja, yrityksiä ja vaikka ystäväporukoita. Meiltä saat yksilöllisesti suunnitellun ja sujuvasti toteutetun matkaohjelman juuri sinun ryhmäsi toivoman teeman mukaisesti kaikkiin matkakohteisiin maailmassa. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme valittujen mediakumppaneiden kanssa yhteistyössä markkinoiduilla lukija- ja kuulijamatkoilla.

Uutisia 2019

Kon-Tiki Tours osti Kontiki Finlandin ja vahvisti näin incoming-matkailutoimintojaan. Uusi markkinointinimi on Kon-Tiki Finland, lisätietoa www.kontikifinland.com

Lue lisää lehdistötiedotteitamme ePressin uutishuoneesta

Laskutusosoitteen muutos

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn ja verkkolaskujen vastaanottoon tehostaaksemme laskujen käsittelyä. Käsittelemme ostolaskumme Heeros Systems Oy:n ohjelmistolla. Verkkolaskuja vastaanottava operaattorimme on Liaison Technologies Oy.
Oy Kon-Tiki Tours Ltd laskutusosoitteen muutos_2019
Björk & Boström Urheilumatkat Oy laskutusosoitteen muutos_2019

Elämyksellisiä teemamatkoja

Kon-Tiki Tours palvelee asiakkaitaan eri brändeillä: luonto-, lintu-, vaellus-, teema- ja kulttuurimatkoja tarjoamme Kon-Tiki-tuotemerkillä, senioriryhmiä palvelee MatkaSeniorit, metsä- ja maatalousalan opintomatkoja markkinoi Trio Travels ja urheilumatkoja Björk & Boström. Asiakkaamme ovat yhdistyksiä, yrityksiä, järjestöjä, seuroja ja vaikka ystäväporukoita.

Missio

Kon-Tiki Tours on matkaunelmien toteuttaja – Dream maker

Visio

Kon-Tiki Tours on vuonna 2025 kansainvälisesti benchmarkatuin teemallisia ryhmämatkoja tarjoava digitaalinen henkilökohtaisesti palveleva matkatoimisto.

Arvot

  • luotettavuus ja vastuullisuus
  • henkilökohtainen palvelu
  • yrittäjämeininki
  • yhteistyö ja kumppanuus

Tarina

Kon-Tiki on nimetty inkojen auringonjumala Con-Tici Viracochan mukaan. Vuonna 1947 norjalainen tutkimusmatkailija Thor Heyerdahl teki tutkimusmatkan Perusta Polynesiaan Kon-Tiki aluksellaan. Hän uskoi, että Etelä-Amerikasta lähtöisin olevat ihmiset olisivat voineet asuttaa Polynesian esikolumbiaanisella ajalla. Heyerdahl rakensi Kon-Tiki lautan käyttäen ainoastaan tuon aikakauden materiaaleja ja teknologiaa haluten osoittaa, ettei retkikunnan matkalle ole mitään teknisiä esteitä. Heyerdahl kirjoitti retkestä Kon-Tiki -nimisen bestseller-kirjan, jonka pohjalta on tehty Oscar-palkittu dokumenttielokuva vuonna 1951. Uusi elokuva tehtiin vuonna 2012.

Yksityinen ja vakavarainen Kon-Tiki Tours

Yrittäjä Timo Saranpää osti vuonna 2016 Kon-Tiki Toursin koko osakekannan. Vuonna 2017 Kon-Tiki osti kotimaisen Trio Travelsin, joka on maa- ja metsätaloussektorin asiantuntijamatkojen osaaja. Vuonna 2018 ostettiin urheilumatkoihin erikoistunut matkatoimisto Björk & Boström Finland ja Lapin Lomamatkat. Vuonna 2019 alussa hankittiin vielä incoming-matkatoimisto Kontiki Finland. Kon-Tiki Tours on yrityskaupoilla vahvistanut asemaansa keskisuurten suomalaisten matkatoimistojen joukossa.

Olemme SMALin (Suomen Matkatoimistoalan liiton) jäsen ja kuulumme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv,SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan varauksen yhteydessä. Erityisehdot myös tässä.

Olemme Helsingin seudun kauppakamarin, Suomen Yrittäjien ja Palta:n jäsen, Reilun matkailun yhdistyksen kannatusjäsen ja Bongariliiton pääsponsori.

Lue yrityskauppatiedotteemme
Lehdistötiedote Kon-Tiki Tours osti Kontiki Finlandin 

Lehdistötiedote Kon-Tiki Tours ostaa Björk & Boström Finland Oy 280918

Lehdistötiedote Kon-Tiki Tours ostaa Lapin Lomamatkat 100918

Yrityskauppatiedote-Kon-Tiki-tours-osti-trio-travelsin-081216

Kon-Tiki Tours omistusmuutos lehdistötiedote 080816 

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna