Kon-Tiki Tours yritys

Kon-Tiki Tours on elämysmatkoja tarjoava v. 1995 perustettu 100 % kotimainen, yksityinen, vakavarainen ryhmämatkatoimisto. Kon-Tiki tarjoaa erikokoisille ryhmille upeita räätälöityjä luonto-, kulttuuri ja erikoismatkoja ympäri maailmaa. Asiakkaamme ovat yhdistyksiä, järjestöjä, seuroja, yrityksiä ja vaikka ystäväporukoita. Meiltä saat yksilöllisesti suunnitellun ja sujuvasti toteutetun matkaohjelman juuri sinun ryhmällesi sopivan teeman mukaisesti kaikkiin matkakohteisiin maailmassa. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme valittujen mediakumppaneiden kanssa yhteistyössä markkinoiduilla lukija- ja kuulijamatkoilla.

Henkilökohtaista palvelua tyytyväisille matkailijoille

Iloksemme voimme kertoa, että vuoden 2019 asiakastyytyväisyyskyselyidemme mukaan keskimääräinen kokonaisarvosana matkasta oli 9 (asteikolla 0-10) ja 97,7% asiakkaistamme suosittelee matkojamme. Meille Kon-Tikilaisille henkilökohtainen, palvelualtis ja yksilöllinen asiakaspalvelu on aina ollut kunnia-asia. Olikin upeaa lukea asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista, että myös tyytyväisten matkailijoiden mielestä olemme onnistuneet tässä tavoitteessa mainiosti.

Tutustu henkilökuntaamme, eli Kon-Tikin jengiin. Toteutamme ilolla ikimuistoisen teemamatkan juuri teille!

Yhteystietomme löydät täältä.

Unelmien matka omalle porukallesi

Miksi tyytyisit valmismatkoihin, kun voit järjestää omalle porukalle unelmien reissun ja valita itse minne, milloin ja kenen kanssa matkustat? Jos innostuit oman ryhmämatkan suunnittelusta, niin ota yhteyttä ja ryhdy ryhmänkerääjäksi. Autamme mielellämme.

Laskutusosoitteen muutos

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn ja verkkolaskujen vastaanottoon tehostaaksemme laskujen käsittelyä. Käsittelemme ostolaskumme Heeros Systems Oy:n ohjelmistolla. Verkkolaskuja vastaanottava operaattorimme on Liaison Technologies Oy.
Oy Kon-Tiki Tours Ltd laskutusosoitteen muutos_2019
Björk & Boström Urheilumatkat Oy laskutusosoitteen muutos_2019

 

Kon-Tiki on selvinnyt hyvin pandemian aiheuttamasta kriisistä

Sekä Kon-Tiki Tours että urheilumatkoja järjestävä tytäryhtiö Kon-Tiki Sport Travel (ent. Björk & Boström Urheilumatkat) on selvinnyt hyvin koronakurimuksesta.

Molemmat onnistuivat säilyttämään paikkansa Suomen vahvimpien yritysten joukossa. Kiitos tästä kuuluu kaikille mukana vaikuttaneille. Asiakkaat joustivat, oma porukkamme kesti lomautukset ja paikoin kiristyneen työtahdin, kumppanit maailmalla ja Suomessa auttoivat, valtio tuki koronatuin, omistaja tinki vaatimuksistaan ja otti riskiä. Mahtava suoritus, kiitos!

Elämyksellisiä teemamatkoja

Kon-Tiki Tours palvelee asiakkaitaan eri brändeillä: luonto-, lintu-, vaellus-, teema- , kulttuuri-, seniori-, maa- ja metsätalousalan matkoja tarjoamme Kon-Tiki-tuotemerkillä ja urheilumatkoja Kon-Tiki Sport Travel (ent. Björk & Boström). Asiakkaamme ovat yhdistyksiä, yrityksiä, järjestöjä, seuroja ja vaikka ystäväporukoita.

Missio

Kon-Tiki Tours on matkaunelmien toteuttaja – Dream maker

Visio

Kon-Tiki Tours on vuonna 2025 kansainvälisesti benchmarkatuin teemallisia ryhmämatkoja tarjoava digitaalinen henkilökohtaisesti palveleva matkatoimisto.

Arvot

  • luotettavuus ja vastuullisuus
  • henkilökohtainen palvelu
  • yrittäjämeininki
  • yhteistyö ja kumppanuus

Tarina

Luontomatkojen pioneeri Rauni Tirri perusti Kon-Tiki Toursin vuonna 1995. Räätälöityjen erikoismatkojen järjestäminen alkoi Perusta ja Keski- ja Pohjois-Amerikan intiaanikulttuureista, pian tuotanto käsitti myös lintu-, luonto- ja vaellusmatkoja ympäri maailmaa. Vuonna 2013 Timo Saranpään osaomistama ryhmämatkatoimisto osti Kon-Tikin ja poikkeuksellisesti ostettavan yrityksen nimi tuli pääbrändiksi. Kon-Tiki Tours tarjoaa samoilla kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteilla räätälöityjä erikoismatkoja erilaisille ryhmille.

Lue lisää Kon-Tikin nimen taustasta ja yrityksen tarinasta.

Yksityinen ja vakavarainen Kon-Tiki Tours

Nykyisen Kon-Tikin tarina alkoi, kun MatkaSeniorit ja Kon-Tiki Tours yhdistyivät vuonna 2013.

Yrittäjä Timo Saranpää osti vuonna 2016 Kon-Tiki Toursin koko osakekannan. Vuonna 2017 Kon-Tiki osti kotimaisen Trio Travelsin, joka on maa- ja metsätaloussektorin asiantuntijamatkojen osaaja. Vuonna 2018 ostettiin urheilumatkoihin erikoistunut matkatoimisto Björk & Boström Finland ja Lapin Lomamatkat. Vuonna 2019 alussa hankittiin vielä incoming-matkatoimisto Kontiki Finland. Kon-Tiki Tours on yrityskaupoilla vahvistanut asemaansa keskisuurten suomalaisten matkatoimistojen joukossa.

Olemme SMALin (Suomen Matkatoimistoalan liiton) jäsen ja kuulumme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv,SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan varauksen yhteydessä. Erityisehdot myös tässä.

Olemme Helsingin seudun kauppakamarin, Suomen Yrittäjien ja Palta:n jäsen, Reilun matkailun yhdistyksen kannatusjäsen ja Bongariliiton pääsponsori.

Uutisia 

Kon-Tiki Tours osti Kontiki Finlandin 2019 ja vahvisti näin incoming-matkailutoimintojaan. Uusi markkinointinimi on Kon-Tiki Finland, lisätietoa www.kontikifinland.com

Lue lisää lehdistötiedotteitamme ePressin uutishuoneesta

Lue yrityskauppatiedotteemme
Lehdistötiedote Kon-Tiki Tours osti Kontiki Finlandin 

Lehdistötiedote Kon-Tiki Tours ostaa Björk & Boström Finland Oy 280918

Lehdistötiedote Kon-Tiki Tours ostaa Lapin Lomamatkat 100918

Yrityskauppatiedote-Kon-Tiki-tours-osti-trio-travelsin-081216

Kon-Tiki Tours omistusmuutos lehdistötiedote 080816 

 

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun