Kontiki
Berchtesgaden

Kon-Tiki Tours on elämysmatkoja tarjoava v. 1995 perustettu 100 % kotimainen, yksityinen, vakavarainen erikoismatkatoimisto. Kon-Tiki tarjoaa erikokoisille ryhmille upeita räätälöityjä luonto-, kulttuuri ja erikoismatkoja ympäri maailmaa. Asiakkaamme ovat yhdistyksiä, järjestöjä, seuroja, yrityksiä ja vaikka ystäväporukoita. Meiltä saat yksilöllisesti suunnitellun ja sujuvasti toteutetun matkaohjelman juuri sinun ryhmäsi toivoman teeman mukaisesti kaikkiin matkakohteisiin maailmassa. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme valittujen mediakumppaneiden kanssa yhteistyössä markkinoiduilla lukijamatkoilla.

Kon-Tiki Tours palvelee asiakkaitaan kolmella brändillä: luonto-, lintu-, vaellus-, teema- ja kulttuurimatkoja tarjoamme Kon-Tiki-tuotemerkillä, senioriryhmiä palvelee MatkaSeniorit ja metsä- ja maatalousalan opintomatkoja markkinoi Trio Travels.

Yrittäjä Timo Saranpää on ollut osakkaana v. 2006 lähtien. Hän osti v. 2016 Kon-Tiki Toursin koko osakekannan. Vuonna 2017 Kon-Tiki osti kotimaisen Trio Travelsin, joka on maa- ja metsätaloussektorin asiantuntijamatkojen osaaja. Kon-Tikin kokonaisliikevaihto on vajaat 5 m€ ja se on yrityskaupoilla vahvistanut asemaansa keskisuurten suomalaisten matkatoimistojen joukossa.

Lue lisää yrityskauppatiedotteista Yrityskauppatiedote-Kon-Tiki-tours-osti-trio-travelsin-081216 ja Kon-Tiki Tours omistusmuutos lehdistötiedote 080816

Missio
Kon-Tiki Tours on matkaunelmien toteuttaja – Dream maker

Visio
Kon-Tiki Tours on vuonna 2025 kansainvälisesti benchmarkatuin teemallisia ryhmämatkoja tarjoava digitaalinen henkilökohtaisesti palveleva matkatoimisto.

Arvot

  • luotettavuus ja vastuullisuus
  • henkilökohtainen palvelu
  • yrittäjämeininki
  • yhteistyö ja kumppanuus

Olemme SMALin (Suomen Matkatoimistoalan liiton) jäsen ja kuulumme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan varauksen yhteydessä. Erityisehdot myös tässä.

Olemme Helsingin seudun kauppakamarin, Suomen Yrittäjien ja Palta:n jäsen, Reilun matkailun yhdistyksen kannatusjäsen ja Bongariliiton pääsponsori.

BongariliittoSMAL