Yritys

Kon-Tiki Tours

Kon-Tiki Tours on elämysmatkoja tarjoava v. 1995 perustettu 100 % kotimainen, yksityinen, vakavarainen ryhmämatkatoimisto. Kon-Tiki tarjoaa erikokoisille ryhmille upeita räätälöityjä luonto-, kulttuuri ja erikoismatkoja ympäri maailmaa. Asiakkaamme ovat yhdistyksiä, järjestöjä, seuroja, yrityksiä ja vaikka ystäväporukoita. Meiltä saat yksilöllisesti suunnitellun ja sujuvasti toteutetun matkaohjelman juuri sinun ryhmäsi toivoman teeman mukaisesti kaikkiin matkakohteisiin maailmassa. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme valittujen mediakumppaneiden kanssa yhteistyössä markkinoiduilla lukijamatkoilla.

Tutustu toimintaamme ja lue Kon-Tiki Magazine -asiakaslehtemme.

Incoming toiminta alkaa 2019
Syyskuussa 2018 ostimme incoming-matkatoimisto Lapin Lomamatkat Oy:n liiketoiminnan ja aloitamme Suomen markkinoinnin ulkomaisille ryhmille vuonna 2019. Lisätietoja Lehdistötiedote Kon-Tiki Tours ostaa Lapin Lomamatkat 100918  ja Timo Saranpäältä  timo@kontiki.fi.

 

 

Elämyksellisiä teemamatkoja

Kon-Tiki Tours palvelee asiakkaitaan kolmella brändillä: luonto-, lintu-, vaellus-, teema- ja kulttuurimatkoja tarjoamme Kon-Tiki-tuotemerkillä, senioriryhmiä palvelee MatkaSeniorit ja metsä- ja maatalousalan opintomatkoja markkinoi Trio Travels.

Missio

Kon-Tiki Tours on matkaunelmien toteuttaja – Dream maker

Visio

Kon-Tiki Tours on vuonna 2025 kansainvälisesti benchmarkatuin teemallisia ryhmämatkoja tarjoava digitaalinen henkilökohtaisesti palveleva matkatoimisto.

Arvot

  • luotettavuus ja vastuullisuus
  • henkilökohtainen palvelu
  • yrittäjämeininki
  • yhteistyö ja kumppanuus

 

Yksityinen ja vakavarainen Kon-Tiki Tours

Yrittäjä Timo Saranpää osti vuonna 2016 Kon-Tiki Toursin koko osakekannan. Vuonna 2017 Kon-Tiki osti kotimaisen Trio Travelsin, joka on maa- ja metsätaloussektorin asiantuntijamatkojen osaaja. Kon-Tikin kokonaisliikevaihto on vajaat 5 m€ ja se on yrityskaupoilla vahvistanut asemaansa keskisuurten suomalaisten matkatoimistojen joukossa.

Olemme SMALin (Suomen Matkatoimistoalan liiton) jäsen ja kuulumme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan varauksen yhteydessä. Erityisehdot myös tässä.

Olemme Helsingin seudun kauppakamarin, Suomen Yrittäjien ja Palta:n jäsen, Reilun matkailun yhdistyksen kannatusjäsen ja Bongariliiton pääsponsori.

Lue lisää yrityskauppatiedotteista

Kon-Tiki Tours osti Lapin Matkailu Oy:n liiketoiminnan 100918

Yrityskauppatiedote-Kon-Tiki-tours-osti-trio-travelsin-081216

Kon-Tiki Tours omistusmuutos lehdistötiedote 080816