Formula 1

Formula 1 -matkat

Valtteri Bottas edustaa Formula 1 -sirkuksessa Suomea myös kaudella 2022. Bottas siirtyy Mercedekseltä Alfa Romeolle joten F1-sirkuksen jännitys säilyy suomalaisittain koko tämänkin kauden. Lähde sinäkin paikan päälle  seuraamaan maailman suosituinta moottoriurheilusarjaa.

Helpoin ja sujuvin tapa päästä paikan päälle F1 -osakilpailuihin on valita valmis matkapaketti. Sinun tehtäväsi on nauttia kisatunnelmasta ja matkakohteesta, kun me hoidamme suunnittelun ja järjestelyt puolestasi.

Formula 1 -matkat sekä omatoimisille että ryhmämatkailijoille

Formulamatkapakettimme sisältävät aina majoituksen ja katsomoliput. Osassa paketeista hintaan kuuluvat myös lennot, lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset hotellilta radalle.

Omatoimimatkailijana saat kauttamme katsomolippujen lisäksi hotellimajoituksen, joka on valittu urheilumatkojen järjestäjän ammattitaidolla ja voit järjestää kuljetukset itsenäisesti.

Ryhmämatkoilla pakettiin sisältyy lisäksi lennot ja muut kuljetukset sekä mukana myös Björk & Boströmin matkanjohtaja tai englanninkielinen matkaopas, riippuen ryhmän koosta.

Katso kauden 2022 kisakalenteri tästä!

Tulevat formulamatkat

Tällä hetkellä meillä ei ole tulevia formula 1. Voit kuitenkin pyytää tarjouksen matkasta omalle ryhmällesi tai selailla muita matkoja.

Sinun tehtäväsi on nauttia matkasta, me hoidamme kaiken muun

Valmiit teemamatkat on helppo ja mukava tapa matkustaa ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä mukavassa matkaseurassa.

 • Matka­ohjelma
  Suunnittelemme mielenkiintoisen matkaohjelman yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa.
 • Lennot ja kuljetukset
  Olemme valinneet parhaimmat reittilentoyhteydet. Matkustusmukavuus ja ekologisuus ovat kriteerejämme kuljetusvalinnoissa.
 • Matkaopas
  Matkalla mukana on suomenkielinen paikallisopas ja teemamatkan asiantuntija.
 • Käynti­kohteet
  Ryhmämatkalla pääset mukaan käyntikohteisiin, joihin yksittäinen matkailija ei välttämättä pääse - jonottamatta ja ilman lisämaksuja.
 • Ateriat
  Yhteiset ateriat matkakumppaneiden kanssa luovat yhteisöllisyyttä.
 • Majoitukset
  Hyvätasoiset hotellit valitaan keskeisen sijainnin perusteella.

Palautetta asiakkailtamme

Eikö löydy sopivaa matkaa?

Räätälöimme sinulle ja ryhmällesi toiveidenne mukaisen matkan

Omalla porukalla matkustaminen on hauskempaa ja ammattilaisten avulla aukeaa hämmästyttävän kiinnostavia ovia matkakohteissa.

Kon-Tiki Tours räätälöi sinun ryhmällesi juuri toiveidesi mukaisen matkan sinne minne haluatte ja silloin kuin haluatte. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna