Formula 1

Matkalle omalla porukalla?

Pyydä tarjous

Formula 1 -matkat

Kaudella 2022 Formula 1 -fanit pääsivät vihdoin katsomoon ja se näkyi loppuunmyydyissä kisoissa, sillä takataskussa olleet liput otettiin  käyttöön ja uusia lippuja oli huomattavasti vähemmän myynnissä kuin normaalikaudella. Odotamme tilanteen olevan lippujen saannin kannalta parempi tulevalla kaudella 2023.

Kausi 2023
Valtteri Bottas edustaa Formula 1 -sirkuksessa Suomea myös kaudella 2023 Alfa Romen tallissa, joten F1-sirkuksen jännitys säilyy suomalaisittain koko tämänkin kauden. Lähde sinäkin paikan päälle  seuraamaan maailman suosituinta moottoriurheilusarjaa.

Sprinttikisoja on testattu F1-sarjassa 2021 lähtien kolmena kisaviikonloppuna. Ensi kaudesta lähtien tilanne muuttuu ja sprinttikisa nähdään osana MM-taistoa kuudessa osakilpailussa. Kaikki tähän mennessä pidetyt sprinttikilpailut on voittanut vain kaksi kuljettajaa: Max Verstappen ja Valtteri Bottas.

Päivitämme tietoa kauden 2023 F1-matkoistamme sivuillemme, joten seuraa tilannetta.

Formula 1 -matkat sekä omatoimisille että ryhmämatkailijoille

Helpoin ja sujuvin tapa päästä paikan päälle F1 -osakilpailuihin on valita valmis matkapaketti. Sinun tehtäväsi on nauttia kisatunnelmasta ja matkakohteesta, kun me hoidamme suunnittelun ja järjestelyt puolestasi.

Omatoimimatkailijan Formula 1 -matkapakettiin sisältyy vähintään majoitus ja katsomoliput. Pakettiin saa halutessa lisämaksusta myös lennot sekä lentokenttä- ja kisakuljetukset.

Ryhmämatkoilla pakettiin sisältyy myös lennot ja kaikki kuljetukset.  Matkalla on pääsääntöisesti mukana Kon-Tiki Sport Travel -matkanjohtaja. Tähän vaikuttaa lopullisen ryhmän koko.

Tulevat formulamatkat

Tällä hetkellä meillä ei ole tulevia formula 1. Voit kuitenkin pyytää tarjouksen matkasta omalle ryhmällesi tai selailla muita matkoja.

Sinun tehtäväsi on nauttia matkasta, me hoidamme kaiken muun

Valmiit teemamatkat on helppo ja mukava tapa matkustaa ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä mukavassa matkaseurassa.

 • Matka­ohjelma
  Suunnittelemme mielenkiintoisen matkaohjelman yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa.
 • Lennot ja kuljetukset
  Olemme valinneet parhaimmat reittilentoyhteydet. Matkustusmukavuus ja ekologisuus ovat kriteerejämme kuljetusvalinnoissa.
 • Matkaopas
  Matkalla mukana on suomenkielinen paikallisopas ja teemamatkan asiantuntija.
 • Käynti­kohteet
  Ryhmämatkalla pääset mukaan käyntikohteisiin, joihin yksittäinen matkailija ei välttämättä pääse - jonottamatta ja ilman lisämaksuja.
 • Ateriat
  Yhteiset ateriat matkakumppaneiden kanssa luovat yhteisöllisyyttä.
 • Majoitukset
  Hyvätasoiset hotellit valitaan keskeisen sijainnin perusteella.

Palautetta asiakkailtamme

Eikö löydy sopivaa matkaa?

Räätälöimme sinulle ja ryhmällesi toiveidenne mukaisen matkan

Omalla porukalla matkustaminen on hauskempaa ja ammattilaisten avulla aukeaa hämmästyttävän kiinnostavia ovia matkakohteissa.

Kon-Tiki Tours räätälöi sinun ryhmällesi juuri toiveidesi mukaisen matkan sinne minne haluatte ja silloin kuin haluatte. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna