Urheilumatkojen uranuurtaja

Kon-Tiki Toursin tytäryhtiö  Kon-Tiki Sport Travel ( entinen Björk & Boström Urheilumatkat Oy ) on järjestänyt elämyksellisiä urheilumatkoja jo vuodesta 1981. Edelleen mukana toiminnassa on Suomen B&B:n osakekannan myynyt Kimmo Kannas, jolla on yli 30 vuoden kokemus urheilumatkojen järjestämisestä.

Taustaa

Kon-Tiki Tours osti syksyllä 2018 helsinkiläisen Björk & Boström Finland Oy:n osakekannan ruotsalaiselta Björk & Boström Sportresor Ab:lta ja yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Kannakselta. Björk & Boström Sportresor Ab:n omistaa Johan Björk. Kon-Tiki ja Björk & Boström Sportresor AB solmivatsamalla usean vuoden kattavan yhteistyösopimuksen. Yrityskaupan jälkeen jatkoimme toimintaa Björk & Boströmin brändillä aina Maaliskuuhun 2022 asti.

Yritys tunnetaan jatkossa nimellä Kon-Tiki Sport Travel ja hyödynnämme jatkossakin toiminnasamme oman vahvan osaamisemme lisäksi myös Ruotsin toimintamalleja, laajaa alan kokemustamme sekä merkittäviä kansainvälisiä kontaktejamme.

Elämykselliset urheilu-, fani- ja harrastematkat

Keskity itse matkasta ja kisatunnelmasta nauttimiseen ja jätä käytännön järjestelyt meidän tehtäväksemme. Ikimuistoiset, elämykselliset ja vastuulliset urheilumatkat ovat erikoisosaamistamme. Tutustu kattavaan urheilumatkavalikoimaamme tai pyydä tarjous valitsemaasi urheilutapahtumaan omalle porukallesi.

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:
Sari, Susa, Kimmo ja Otto

 

Kon-Tiki on selvinnyt hyvin pandemian aiheuttamasta kriisistä

Sekä Kon-Tiki Tours että urheilumatkoja järjestävä tytäryhtiö Kon-Tiki Sport Travel (ent. Björk & Boström Urheilumatkat) on selvinnyt hyvin koronakurimuksesta.

Molemmat onnistuivat säilyttämään paikkansa Suomen vahvimpien yritysten joukossa. Kiitos tästä kuuluu kaikille mukana vaikuttaneille. Asiakkaat joustivat, oma porukkamme kesti lomautukset ja paikoin kiristyneen työtahdin, kumppanit maailmalla ja Suomessa auttoivat, valtio tuki koronatuin, omistaja tinki vaatimuksistaan ja otti riskiä. Mahtava suoritus, kiitos!

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna