COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Jalkapallo

Jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat vievät sinut kansainvälisen huippufutiksen pariin kannustamaan niin suomalaisia kuin suosikkijoukkueesi tähtiä hyvässä porukassa.

Järjestämme fanimatkoja kaikkiin jalkapallon huippusarjoihin. Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A sekä Saksan Bundesliga ovat selkeästi suosituimmat kohteet, mutta paketit onnistuvat myös muihinkin sarjoihin esim. Hollanin Eredivisieen tai Ranskan Ligue 1:een. Futismatkat Mestarien ja Eurooppa Liigan otteluihin finaaleineen sekä jalkapallon EM-ja MM-kisoihin kuuluvat luonnollisesti tarjontaamme. Pyydä tarjous jalkapallomatkasta.

Moniin otteluihin on myös tarjolla Hospitality-paketteja joihin sisältyy ruokailu, stadionkierros sekä mahdollisesti myös jonkin paikallisen seuralegendan tapaaminen.

Unelmien futismatka mielessä?

Kerro meille mikä joukkue sytyttää sinun porukkasi ja räätälöimme teille unohtumattoman matkaohjelman lentoineen, majoituksineen, kuljetuksineen, aterioineen ja stadionkierroksineen. Futismatseissa fiilis on tunnetusti parasta paikan päällä.

Kun järjestät jalkapallon fanimatkan kanssamme, voit itse keskittyä matkasta ja kisatunnelmasta nauttimiseen ja jättää käytännön järjestelyt meidän tehtäväksemme. Ikimuistoiset, elämykselliset ja vastuulliset urheilumatkat ovat olleet erikoisosaamistamme jo yli 30 vuoden ajan.

Pyydä tarjousta omalle porukallesi tästä tai sähköpostitse info@kontiki.fi

Pandemiatilanteen takia voimme tällä hetkellä tarjota matkoja  Englannin Valioliigaan, Italian Serie A:n, Hollannin Eredivisieen ja rajoituksin Saksan Bundesligaan.

Tilanne elää maittain  maahantulorajoitusten osalta koko ajan. Katsotaan tilanne yhdessä kun olette matkaa varaamassa millaiset ohjeet kyseiseen maahan ovat voimassa.

Katso otteluohjelma alla olevasta linkistä ja pyydä tarjous!

Premier League -kotisivut

SERIE A

Bundesliga

info@kontiki.fi tai 0505981075

Tulevat jalkapallomatkat

Tällä hetkellä meillä ei ole tulevia jalkapallo. Voit kuitenkin pyytää tarjouksen matkasta omalle ryhmällesi tai selailla muita matkoja.

Sinun tehtäväsi on nauttia matkasta, me hoidamme kaiken muun

Valmiit teemamatkat on helppo ja mukava tapa matkustaa ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä mukavassa matkaseurassa.

 • Matka­ohjelma
  Suunnittelemme mielenkiintoisen matkaohjelman yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa.
 • Lennot ja kuljetukset
  Olemme valinneet parhaimmat reittilentoyhteydet. Matkustusmukavuus ja ekologisuus ovat kriteerejämme kuljetusvalinnoissa.
 • Matkaopas
  Matkalla mukana on suomenkielinen paikallisopas ja teemamatkan asiantuntija.
 • Käynti­kohteet
  Ryhmämatkalla pääset mukaan käyntikohteisiin, joihin yksittäinen matkailija ei välttämättä pääse - jonottamatta ja ilman lisämaksuja.
 • Ateriat
  Yhteiset ateriat matkakumppaneiden kanssa luovat yhteisöllisyyttä.
 • Majoitukset
  Hyvätasoiset hotellit valitaan keskeisen sijainnin perusteella.

Palautetta asiakkailtamme

Eikö löydy sopivaa matkaa?

Räätälöimme sinulle ja ryhmällesi toiveidenne mukaisen matkan

Omalla porukalla matkustaminen on hauskempaa ja ammattilaisten avulla aukeaa hämmästyttävän kiinnostavia ovia matkakohteissa.

Kon-Tiki Tours räätälöi sinun ryhmällesi juuri toiveidesi mukaisen matkan sinne minne haluatte ja silloin kuin haluatte. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna