Jalkapallo

Espanjan La Liga

Kohde
Espanja

La Liga - maailman parasta futista?

LA LIGA ON MONEN MIELESTÄ EUROOPAN MIELENKIINTOISIN JA KOVIN JALKAPALLOSARJA.

Vaikka mestaruus ratkaistaankin yleensä Barcelonan ja Real Madridin välillä, pääsee välillä joku muukin nostelemaan mestaruskannua. Viimeksi Atleticó Madrid kaudella 2013-2014. Viime vuosina on pääasiassa La Ligan mestaruutta juhlinut Barcelona kun taas Real Madrid on hallinnut Champions Liigaa.

Kauttamme saat paketit kaikkiin La Ligan otteluihin.

Katso otteluohjelma tästä ja pyydä tarjous haluamaasi otteluun.

Ensi kauden otteluohjelma julkaistaan kesäkuun lopussa.

Huom. Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Lisätietoja: sales@bjork-bostrom.fi tai p. 020 757 9830

Hintaan sisältyy

Paketteihimme sisältyy aina vähintään hotellimajoitus ja otteluliput.

Lisämaksusta lennot, kuljetukset, ravintolavaraukset yms.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma