Jalkapallo

Englannin Valioliiga

Ajankohta
Valioliigapaketit nyt myynnissä!
Kohde
Englanti

Valioliiga -maailman seuratuin jalkapallosarja

Englannin Valioliiga on maailman seuratuin jalkapallosarja. Kauttamme saat matkapaketit kaikiin Valioliigan otteluihin unohtamatta FA Cupin ja Liigacupin otteluita. Näe oma Teemu Pukkimme, Aguero, Salah, Kane ja muut futismaailman kirkkaimmat tähdet paikanpäällä!

Muista myös ryhmämatkamme Norwichiin!

Tämän maailman kovimman ja arvostetuimman jalkapalloliigan ottelut ovat todellakin kokemisen arvoisia tapahtumia. Matkoillamme pääset vaivattomasti ja luotettavasti keskelle tätä elämyksellistä jalkapallohuumaa. Kauttamme saat paketit moniin yleisesti loppuunmyytyihin otteluihin isommallekin ryhmälle. Suurimpaan osaan otteluista on myös mahdollista järjestää paketit Hospitality-lipuilla.

Katso otteluaikataulu ja pyydä tarjous majoitus- ja lippupaketista lennoilla tai ilman haluamaasi otteluun. Huom. Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Lisätietoja: sales@bjork-bostrom.fi tai soita 020 757 9830

 

 

Hintaan sisältyy

Paketteihimme sisältyy aina vähintään hotellimajoitus ja otteluliput.

Lisämaksusta lennot, kuljetukset, ravintolavaraukset yms.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna