Jalkapallo

Englannin Valioliiga

Ajankohta
Pyydä tarjous haluamaasi otteluun
Kausi
2023/2024
Kohde
Englanti
Pyydä tarjous

Futismatkat Englantiin

Valioliiga – maailman seuratuin jalkapallosarja

Englannin Valioliiga on maailman seuratuin jalkapallosarja. Kauttamme saat matkapaketit Valioliigan otteluihin unohtamatta FA Cupin ja Liigacupin otteluita.

Tämän maailman kovimman ja arvostetuimman jalkapalloliigan ottelut ovat todellakin kokemisen arvoisia tapahtumia. Matkoillamme pääset vaivattomasti ja luotettavasti keskelle tätä elämyksellistä jalkapallohuumaa. Kauttamme saat paketit moniin yleisesti loppuunmyytyihin otteluihin isommallekin ryhmälle. Suurimpaan osaan otteluista on myös mahdollista järjestää paketit Hospitality-lipuilla. Voit pyytää tarjouksen majoitus- ja lippupaketista lennoilla tai ilman.

Katso tästä otteluaikataulu ja pyydä tarjous haluamaasi otteluun.

 

Lisätietoja: sport@kontiki.fi  tai soita 0207579830

Huom. Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Hintaan sisältyy

Paketteihimme sisältyy aina vähintään hotellimajoitus ja otteluliput.

Lisämaksusta lennot, kuljetukset, ravintolavaraukset yms.

Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun