Kerää oma ryhmä ja toteuta unelmien matka

Pidätkö matkustamisesta? Tunnetko mukavia ihmisiä, joiden kanssa haluaisit matkalle? Oletko aktiivinen yhdistysmaailmassa tai muuten verkostoitunut? Jos vastasit kyllä, niin mikset aloittaisi uutta hauskaa ja hyödyllistä harrastusta ja ryhdy ryhmänkerääjäksi? Omalla porukalla matkustaminen on hauskempaa ja ammattilaisten avulla aukeaa hämmästyttävän kiinnostavia ovia matkakohteissa.

Älä tyydy tavalliseen, kun voit suunnitella asiantuntijan avulla ihan oman teemamatkan juuri silloin kun se teille sopii. Ideoita ja inspiraatiota ikimuistoisen reissun suunnittelemiseen löydät esimerkiksi ehdotetuista matkaideoistamme.

Lue myös blogistamme:

Nyt oman porukan teemamatkan toteuttaminen on entistäkin helpompaa!

1. mieti milloin, minne ja minkä kokoisella porukalla haluatte lähteä matkalle
2. kerro toiveesi Kon-Tikin asiantuntevalle myyntipäällikölle
3. saat meiltä tarjouksen, jota voit vielä halutessasi muokata mieluisaksi
4. matka laitetaan myyntiin verkkokauppaan salasanan taakse (katso mallia täältä) tai voit ottaa itse varauksia vastaan
5. sinä markkinoit matkaa omille verkostoillesi, lähetät esim. sähköpostitse tietoa matkasta potentiaalisille lähtijöille, jaat linkkiä sosiaalisessa mediassa tai järjestät matkainfotapahtuman
6. matkustajat ilmoittautuvat matkalle ja maksavat ennakkomaksun helposti ja kätevästi
7. oma porukka on koossa ja teille räätälöity ohjelmallinen matka toteutuu upeasti

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Soita 09 466 300 tai lähetä viestiä myynti@kontiki.fi

Mukavia matkainfoja ja etuja ryhmänkerääjille

Järjestämme nykyisille ja tuleville ryhmänkerääjille mielenkiintoisia ja hauskoja After Work -matkainfoja Helsingin keskustan toimistollamme. Näissä infoissa voit keskustella paikallisten yhteistyökumppaneidemme ja henkilökuntamme kanssa juuri teidän matkastanne. Tilaisuuksissa on maistuvaa teeman mukaista tarjoilua ja tietenkin arpajaiset 🙂

Kutsumme ryhmänkerääjiä myös ohjelmallisille koko päivän kestäville matkainforisteilyille Tallinnaan, joilla yhteistyökumppanimme esittelevät matkakohteita ja kertovat uusista käyntikohteista. Päivän aikana matkavastaavat voivat suunnitella myös Kon-Tikin myyntipäälliköiden kanssa tulevan kauden matkoja.

Ota yhteyttä ja tule mukaan?

Jos kiinnostuit ryhmän keräämisestä ja haluat osallistua mielenkiintoisiin matkainfoihin, ota yhteyttä myynti@kontiki.fi ja kerro millaisen porukan kanssa mielit matkalle.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun