Yritysmatkat

Matkalle omalla porukalla?

Tarpeidenne pohjalta suunniteltu unelmien ryhmämatka.
Pyydä tarjous

Yritysmatkat

Haluaisitko viedä asiakkaasi palkintomatkalle tai henkilökuntasi opintomatkalle ? Suunnitellaanko teille ihan oma opintomatka? Kon-Tiki Tours auttaa käytännön järjestelyissä ja tarvittaessa myös ammattiohjelman suunnittelussa.

Olemme toteuttaneet satoja opintomatkoja ympäri maailmaa mm. ruoka- ja viinialan ammattilaisille, hoiva-alan ja vanhustyön päättäjille, toimittajille, opettajille, seurakunnille, yrittäjäyhdistyksille jne, jne.

Tiesithän, että opintomatkan voi laittaa verovähennyksiin. Jos matka on osittain virkistysmatkan luonteinen ja osittain opintomatka, vähennykseksi hyväksytään yleensä opiskeluun käytettyä aikaa vastaava osa matkan kuluista. Lisätietoja omasta verotoimistosta.

Asiapitoisen ohjelman ohessa on aina mukavia hetkiä, jotka rakentavat ryhmän yhteisöllisyyttä. Omalla porukalla matkustaminen yhdistää! Ota yhteyttä puh. 09 466 300 tai info@kontiki.fi ja jutellaan tarkemmin tarpeestanne. Voit myös laittaa meille tarjouspyynnön tästä

Tulevat yritysmatkat

Tällä hetkellä meillä ei ole tulevia yritysmatkoja. Voit kuitenkin pyytää tarjouksen matkasta omalle ryhmällesi tai selailla muita matkoja.

Sinun tehtäväsi on nauttia matkasta, me hoidamme kaiken muun

Valmiit teemamatkat on helppo ja mukava tapa matkustaa ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä mukavassa matkaseurassa.

 • Matka­ohjelma
  Suunnittelemme mielenkiintoisen matkaohjelman yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa.
 • Lennot ja kuljetukset
  Olemme valinneet parhaimmat reittilentoyhteydet. Matkustusmukavuus ja ekologisuus ovat kriteerejämme kuljetusvalinnoissa.
 • Matkaopas
  Matkalla mukana on suomenkielinen paikallisopas ja teemamatkan asiantuntija.
 • Käynti­kohteet
  Ryhmämatkalla pääset mukaan käyntikohteisiin, joihin yksittäinen matkailija ei välttämättä pääse - jonottamatta ja ilman lisämaksuja.
 • Ateriat
  Yhteiset ateriat matkakumppaneiden kanssa luovat yhteisöllisyyttä.
 • Majoitukset
  Hyvätasoiset hotellit valitaan keskeisen sijainnin perusteella.

Palautetta asiakkailtamme

Eikö löydy sopivaa matkaa?

Räätälöimme sinulle ja ryhmällesi toiveidenne mukaisen matkan

Omalla porukalla matkustaminen on hauskempaa ja ammattilaisten avulla aukeaa hämmästyttävän kiinnostavia ovia matkakohteissa.

Kon-Tiki Tours räätälöi sinun ryhmällesi juuri toiveidesi mukaisen matkan sinne minne haluatte ja silloin kuin haluatte. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna