Tervetuloa Kon-Tiki Toursin suosituille lukijamatkoille!

Samanhenkisessä porukassa on mukavaa ja helppoa matkustaa. Meillä on pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa suunnittelemme juuri ko. lehden tai median lukijoille sopivan matkakohteen ja ohjelman ja markkinoimme yhdessä lukijamatkoja. Saamme jatkuvasti matkatoiveita ja palautetta sekä lehden toimitukselta että lukijamatkoille osallistuneilta matkustajilta. Molemminpuolinen tyytyväisyys on yhteistyön jatkumisen perusta.

Lukijamatkayhteistyötä teemme mm. Kotipuutarha-lehden, Senioriopettaja -lehden, Hammaslääkäri-lehden, Kotilieden, Suomen Kuvalehden ja Vauhdin Maailman -lehden kanssa. Maa- ja metsätalousmatkoja teemme yhteistyössä Metsälehden, Pellervon, Maaseudun Tulevaisuus ja Aarre-lehden kanssa.

Matkoille osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä tai lehtitilausta. Lukijamatkoille voit ilmoittautua mukaan yksin, kaksin tai jopa pienellä porukalla (alle 10 henkilöä). Räätälöidyllä ryhmämatkalla koet upean, monipuolisen matkaohjelman samanhenkisessä seurassa suomalaisen asiantuntijaoppaan johdolla helposti ja mukavasti. Matkaohjelmaan kuuluu aina kuljetukset, majoitus aamiaisella, retket opastuksineen ja usein myös puolihoitoateria. Jos sinulla on matkustusintoa, muttei matkaseuraa, niin olet lämpimästi tervetullut lukijamatkoillemme.

 

 

 

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna