Jalkapallo

Bundesliga

Ajankohta
Pyydä tarjous haluamaasi otteluun
Kausi
2021/2022
Kohde
Saksa
Pyydä tarjous

Bundesliga - Jawohl!

Futismatkat Saksaan

Bundesligan suosio kasvaa vuosi vuodelta ja se onkin tällä hetkellä yksi maailman kovatasoisimmista sarjoista. Saksan stadionit ovat valtavia ja vetävät Euroopan suurimpia katsojalukuja. Suomalaisosaamista edustaa Bundesligassa tällä hetkellä Lukas Hradecky Bayer Leverkusenissa.

Pandemiatilanteesta johtuen voimme tällä hetkellä tarjota matkoja vain Bayern Münchenin, Borussia Dortmundin, Hertha Berlinin ja Eintracht Frankfurtin kotiotteluihin.

Kysy myös tarjousta Saksalaisjoukkueiden UCL-otteluihin!

Katso otteluaikataulu ja pyydä tarjous haluamaasi otteluun.

 

Pyydä tarjous

 

Lisätietoja: info@kontiki.fi tai p.050 598 1075

Huom. emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Lisää saksalaisesta jalkapallokulttuurista voit lukea Martin Viethin mainiosta Fussball ranskalaiset-blogista jonka löydät täältä!

Hintaan sisältyy

Paketteihimme sisältyy aina vähintään hotellimajoitus ja otteluliput.

Lisämaksusta lennot, kuljetukset, ravintolavaraukset yms.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna