Jalkapallo

Bundesliga

Ajankohta
Pyydä tarjous haluamaasi otteluun
Kausi
2024/2025
Kohde
Saksa
Pyydä tarjous

Bundesliga - Jawohl!

Futismatkat Saksaan kaudella 24/25

Bundesligan suosio kasvaa vuosi vuodelta ja se onkin tällä hetkellä yksi maailman kovatasoisimmista sarjoista.

Futiskulttuuri on voimissaan, olut virtaa ja laulu raikaa. Viime kaudella mestariksi kruunattiin ensimmäistä kertaa Lukas Hradeckyn kipparoima Bayer Leverkusen joka samaan syssyyn voitti myös Saksan Cupin kun kerran vauhtiin pääsi.

Kysy myös tarjousta Saksalaisjoukkueiden UCL-otteluihin!

Matkapaketit kaudelle 24/25 tulevat myyntiin Heinäkuun aikana.

Katso otteluaikataulu ja pyydä tarjous haluamaasi otteluun.

 

 

Lisätietoja: sport@kontiki.fi tai p.020 757 9830

Huom. emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Lisää saksalaisesta jalkapallokulttuurista voit lukea Martin Viethin mainiosta Fussball ranskalaiset-blogista jonka löydät täältä!

Hintaan sisältyy

Paketteihimme sisältyy aina vähintään hotellimajoitus ja otteluliput.

Lisämaksusta lennot, kuljetukset, ravintolavaraukset yms.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun