Jalkapallo

Saksan Bundesliga

Ajankohta
Pyydä tarjous haluamaasi otteluun!
Kohde
Saksa

Bundesliga - Jawohl!

Bundesligan suosio kasvaa vuosi vuodelta ja se onkin tällä hetkellä yksi maailman kovatasoisimmista sarjoista. Saksan stadionit ovat valtavia ja vetävät Euroopan suurimpia katsojalukuja. Suomalaisosaamista edustavat Bundesligassa tällä hetkellä Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo Bayer Leverkusenissa sekä Niklas Moisander Werder Bremenissä.

Kaupungeista Düsseldorf on futismatkaajan kannalta erinomainen valinta. Kaupunkiin on hyvät lentoyhteydet ja sieltä pääset helposti seuraamaan useamman joukkueen otteluita viikonlopun aikana. Düsseldorfin oman Fortunan lisäksi läheisyydessä pelaavat Schalke 04, Mönchengladbach, Bayer Leverkusen,Borussia Dortmund ja Köln. Myös muihin ottelukaupunkeihin on hyvät yhteydet; München, Frankfurt, Berliini, Bremen ja Hampuri.

Kysy myös paketteja legendaarisen 2. Bundesligassa pelaavan St.Paulin kotiotteluihin.

Katso otteluaikataulu ja pyydä tarjous haluamaasi otteluun. Huom. emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Lisätietoja: sales@bjork-bostrom.fi tai p.020 757 9830

Lisää saksalaisesta jalkapallokulttuurista voit lukea Martin Viethin mainiosta Fussball ranskalaiset-blogista jonka löydät täältä!

Hintaan sisältyy

Paketteihimme sisältyy aina vähintään hotellimajoitus ja otteluliput.

Lisämaksusta lennot, kuljetukset, ravintolavaraukset yms.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna