Wellness-matkat

Hyvinvointia Villa Arcadiossa

Ajankohta
2.10. - 7.10.2022
Kesto
6 päivää
Kohde
Italia, Gardajärvi
Hinta
1890 €
Varaa matka

Tervetuloa Essi Määtän hyvinvointimatkalle

Essin ohjelma sisältää päivittäin monipuolisen ja kokonaisvaltaisen kattauksen erilaisia kehollisia harjoituksia: yinjoogaa, luonnossa liikkumista ja voimaannuttavia tunneharjoituksia, meditaatioita sekä hengitysharjoituksia. Tämän loman aikana pääset hengähtämään, rentoutumaan ja voimaantumaan kokonaisvaltaisesti.

Villa Arcadio on hurmaava eksklusiivinen hotelli Salòssa, keskellä kauneinta Pohjois-Italiaa.
Tämän entisen luostarin restauroivat tinkimättömällä uurastuksella suomalainen omistajansa Jaana Nakari miehensä Francescon kanssa. Sijainti ylellisellä Gardajärvellä tarjoaa matkailijalle ihastuttavia tutustumiskohteita kävellen, patikoiden ja veneellä. Vieraat kokevat olevansa täällä kuin kotonaan, niin lämmin on vastaanotto. Jaana Nakari vie ryhmän lähialueille ja tällä kertaa myös suureen Outlet-kylään ostoksille. Pienen hotellin ravintola on arvostettu ja tasokas. Tilan omilta mailta tulevat niin kasvikset, yrtit, kananmunat kuin oliivit ja marjatkin.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

• suora lento Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
• majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
• ateriat: 2 x lounas ja 5 x illallinen (sis. mineraalivesi ja kahvi)
• päivittäisen Essi Määtän ohjauksen
• viinitilavierailu
• veneretki Gardan saarelle
• ohjelman mukaiset kuljetukset
• Jaana Nakarin opastukset retkillä
• päivittäiset liikuntatilat (joogamatot ja viltit löytyy)
• palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

• yhden hengen huone 375 €
• alkoholijuomat ruokailujen yhteydessä
• muut mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Essi Määttä

Essi Määttä on rentoutumiseen, yinjoogaan, tunnetyöskentelyyn ja stressinhallintaan erikoistunut hyvinvointivalmentaja. Hänellä on pitkä kokemus erilaisten ihmisten ohjaamisesta kurssein, workshopeihin, valmennuksin ja retriitein. Essille tärkeää työssä on ihmisten kohtaaminen, läsnäolo, kokemuksellisuus sekä synnyttää ihmisissä uusia oivalluksia.

Majoitus

Villa Arcadio ****

Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua ravintolan näköalaterassilla. Huoneet ovat tilavia kaikilla mukavuuksilla. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 2.10. - perjantai 7.10.2022

2.10. sunnuntai | matkapäivä, Franciacortan viinitila, lounas, Essin ohjelma, illallinen

Lähdemme Finnairin aamuvuorolla kohti Milanoa. Hotellin edustaja on meitä vastassa lentokentällä. Lähdemme omalla bussilla kohti Franciacortan viinitilaa, jossa nautimme myös lounaan. Matkalla kuulemme alueesta ja hotellista. Hotelli oli ränsistynyt luostari, kun Jaana ja miehensä lähtivät remontoimaan sitä luksushotelliksi.

Perillä Villa Arcadiossa majoittuminen ja tutustuminen hotelliin ja sen viehättäviin terasseihin. Hotellin uima-allas on avoinna, joten nopeimmat ehtivät virkistäytyä vedessä ennen Essin ohjelmaa. Laskeudumme hyvinvointilomalle ja tutustumme toisiimme sekä ohjelmaan, jonka jälkeen nautimme yhteisen tuloillallisen kauniissa puutarhassa Garda-järven maisemia ihaillen.

3.10. maanantai | Essin ohjelma; hengähdä ja voimaannu, illallinen

Virkistävä, kevyt liikunta starttaa päivän, jonka jälkeen nautitaan herkullinen aamiainen rauhassa, tiedostaen ja nauttien. Aamiaisen jälkeen siirrymme oppimaan kokemuksellisesti oman mielen ja kehon mahdollisuuksista ja päästämään irti sellaisesta, jota ei enää tarvitse kantaa taakkana mukana. Tauko, jonka aikana voit toimia omien tarpeidesi mukaan ja mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas. Iltapäivän aikana pääset rentouttamaan ja voimaannuttamaan mieltä ja kehoa erilaisten harjoituksien avulla. Päivän päätteeksi rentouttavaa Yin-joogaa, jonka jälkeen nautimme illallisen yhdessä Villa Arcadion ihanassa tunnelmassa.

 4.10. tiistai | Essin ohjelma; hengähdä ja voimaannu, illallinen

Oma ohjelma jatkuu maanantain tapaan.

 5.10.keskiviikko | Isola del Garda, patikointi Porto di Pontese, Salò, illallinen

Virkistävä, kevyt liikunta starttaa päivän, jonka jälkeen nautitaan herkullinen aamiainen rauhassa, tiedostaen ja nauttien. Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Lago di Gardalle ja sen kauniille saarelle Isola del Gardalle. Patikoimme Porto di Porteseen kauniiden maisemien halki ja menemme kuuluisalle Cavazza-Ferrari-Borghese –suvun omistamalle Isola del Gardalle. Saarella on upea palatsi sekä kaunis puutarha. Paluu saarelta on veneellä Salòon. Salo on yksi Gardajärven hurmaavimmista kaupungeista ja siellä riittää ihasteltavaa ja ostelemista. Vapaata omaa aikaa kahvittelun, lounaan tai shoppailun merkeissä.  Osa ryhmää voi patikoida takaisin hotellille omaan tahtiin tai hypätä taksiin.

Päivän päätteeksi voit halutessasi osallistua rentouttavaan hetkeen, jonka jälkeen nautimme yhteisen illallisen Villa Arcadian ihanassa tunnelmassa.

 6.10. torstai | Essin ohjelma; hengähdä ja voimaannu, illallinen

Oma ohjelma jatkuu maanantain ja tiistain tapaan.

 7.10. perjantai | matkapäivä, Outlet-kylä, lounas Bergamossa

Aamumme alkaa kevyellä joogalla, jonka jälkeen nautitaan herkullinen aamiainen rauhassa ja nauttien. Keräämme viikon mahtavat kokemukset, energiat itseemme ja talletamme ne voimaksi itsellemme jatkoa varten. Tämän jälkeen lähdemme löytöretkelle kuuluisaan italialaiseen Outlet-kylään, jonka merkkivaatevalikoima tunnetusti hyvänlaatuinen. Lounasta nautimme Bergamon vanhassa kaupungissa, ihanassa 1660-luvun huvilassa näköalapaikalla, jonka jälkeen lähdemme virkistyneinä kohti lentokenttää ja kotiinpaluuta.

Lennot Finnairilla Helsinki – Milano – Helsinki

AY1751 02.10.2022 HEL-MXP 07.50-09.55
AY1756 07.10.2022 MXP-HEL 19.00-22.55

Maksuehto
varausmaksu 300 € varauksen yhteydessä
loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Ennakkomaksun jälkeen täysin kuluton peruutus ei ole mahdollinen.
* Jos matka perutaan 1.7.2022 mennessä, peruutuskulu on 160 €
* Jos matka perutaan 19.8.2022 mennessä, peruutuskulu on 300 €
* Jos matka perutaan 1.9.2022 jälkeen, peruutuskulu on 100 %

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. 

Hinnat perustuvat 8.4.2022 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 18 hengen ryhmään.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja jotka löytyvät verkkosivuiltamme.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna