Wellness-matkat

Hyvinvointia Evian saarella

Ajankohta
24.9. - 1.10.2024
Kesto
8 päivää
Kohde
Kreikka
Hinta
1986 €
Varaa matka

Liikunnan iloa ja rentoa yhdessäoloa senioreille

Evia on Kreikan suuri salaisuus, joka tunnetaan hyvin vähän ulkomailla. Ateenalaiset rakastavat Eviaa, jossa monet heistä omistavatkin huviloita. Evia on välttynyt hyvin massaturismin rasitteilta ja saaren luonto tarjoaa vaihtelevia maisemia upeista vuorijonoista vehreisiin maisemiin. Paikalliset tuotteet kuten hedelmät, vihannekset, oliivit ja viini ovat aina tuoreita ja herkullisia. Viikon tukikohtamme on elegantti Negroponte Resort, josta käsin teemme retkiä  ihailemaan saaren kaunista luontoa ja pikkukylien elämää, ruokakulttuuria unohtamatta. Vietämme päivän myös ihastuttavien tryffelikoirien seurassa. Tervetuloa nauttimaan syksystä sekä liikunnan ilosta kreikkalaisittain!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Mukana liikunnanopettaja Tuulikki Lindström.

Tuulikki on liikunnanopettaja, kouluttaja ja ohjaaja, nyt eläkkeellä, mutta edelleen senioriliikunnan parissa.  ”Vierivä kivi ei sammaloidu”! Erikoistuminen ikääntyvien liikunnan opetukseen niin opiskelijoille kuin ikääntyvien ohjaajille on antanut mielenkiintoisen kokonaiskuvan koko aikuisliikunnasta. MatkaSeniorit / Kon-Tikin kanssa Tuulikki on tehnyt yhteistyötä jo 25 vuotta: ”Tuulikin liikunta- ja kulttuurimatkat” sisältävät mm. mielen hyvinvointia, vireyttä, ja kehonhuoltoa ylläpitävää liikuntaa, Asahia, vesijumppaa meressä/altaassa, ”luontokuntosali”-liikuntaa, retkiä ja paikallisia kulttuurikokemuksia ilolla yhdessä! Tarkempia tietoja liikuntaohjelmasta voi tiedustella Tuulikki Lindströmiltä, puh. 050-4329413 tai sähköpostilla: tuulikki.lindstrom@gmail.com

Hintaan sisältyy

 • Norwegian suorat lennot Helsinki–Ateena–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
 • ohjelman mukaiset kuljetukset
 • ohjelman mukaiset retket suomenkielisellä opastuksella
 • ohjelman mukaiset ateriat: 4 x lounas ja 7 x illallinen ruokajuomineen (lasi viiniä, paikallinen olut tai virvoitusjuoma)
 • Tuulikin ohjaamat liikuntatunnit

palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 290 €

Ilman matkakaveria matkustava voi varata majoituksen 2 hengen huoneeseen, jolloin hänelle tulee huonekaveriksi toinen samaa sukupuolta oleva ryhmän matkustaja, joka on esittänyt vastaavan toiveen. Jos huonekaveria ei ole, on maksettava yhden hengen huoneen lisä. 

 • huone merinäköalalla 120 €/henkilö
 • muut mahdolliset palvelut

Kohokohdat

 • Evian saari – aito kreikkalainen kokemus
 • aikaa omille ajatuksille, rentoutumiselle ja hemmottelulle
 • mukavaa yhdessäoloa
 • ohjatut ryhmäliikuntatunnit

Majoitus

Negroponte Resort 5*

Elegantti ja rento Negroponte Resort sijaitsee kolmen kilometrin päässä historiallisesta Eretrian pikkukaupungista. Hotellin sijainti on rauhallinen, vain muutaman askeleen päässä merenrannasta. Hotellialueeseen kuuluu sekä ulko- että sisäuima-allas, jossa on vesihierontalaitteita. Ulkoaltaan koko on 25 metriä x 12 metriä. Aurinkotuoleja, allaspyyhkeitä ja varjoja on tarjolla niin uima-altaalla kuin meren rannallakin. Kuntoilijoille on tarjolla hyvin varusteltu kuntosali.  Perinteisessä kreikkalaisessa ravintolassa voi nauttia aterioista verannalla, josta avautuu kaunis näköala Euripos-lahdelle. He panostavat hyvään ja tuoreeseen ruokaan, aamuisin on tarjolla omat lämpimät croissantit ja sämpylät. Lisäksi hotellista löytyy aulabaari ja ravintola ulkoaltaan läheisyydessä.

Kaikki huoneet on sisustettu ylellisesti ja niissä on mukavuudet kuten satelliitti-tv, minibaari, ilmastointi, hiustenkuivaaja ja parveke. Matkan huoneet ovat vuoristonäkymillä. Lisämaksusta on mahdollista varata huone merinäköalalla.

Osoite: 19. km Nat. Rd. Chalkidas – Kimis 340 08 Eretria, Evia

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 24.9. - tiistai 1.10.2024

24.9. tiistai│matkapäivä, saapuminen Eviaan (L, I)

Liikunnanopettaja Tuulikki Lindström ottaa ryhmän vastaan Helsinki-Vantaan lentokentällä. Norwegianin lento Ateenaan klo 7.00–10.40. Suomalainen matkanjohtaja, Paula Hiltunen on bussin kanssa vastassa lentoasemalla. Matka Ateenasta Evian hotelliimme kestää noin 1,5 tuntia ja saari on yhdistetty mantereeseen sillalla. Majoittuminen Negroponte resort – hotelliin. Kevyt lounas ja hotellialueeseen tutustumista. Illallinen.

25.9. keskiviikko | liikuntapäivä (A, I)

Aamun aloitus vesijumpalla, jonka jälkeen nautimme aamiaisen. Tuulikin ohjaama yhteinen liikuntapäivä. Illallinen hotellissa.

26.9. torstai | kurkistus kreikkalaiseen keittiöön (A, L, I)

Pääsemme kurkistamaan kreikkalaisen keittiön saloihin ravintoloitsija Mihailiksen johdolla paikallisessa ravintolassa, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Chalkisin kaupungissa. Mihailis neuvoo ja näyttää miten paikalliset herkut valmistetaan sekä kuulemme, mikä on tyypillistä täkäläiselle ruualle. Mihailis tunnetaan intohimoisena paikallisen ruokakulttuurin asiantuntijana ja hän omistaa ravintolan. Päätteeksi nautimme päivän menun annokset ja saamme mukaamme suomenkieliset reseptit.  Suomeen palattua onkin hauska järjestää kreikkalainen ilta ja muistella Evian matkaa. Lounas on kasvislounas ja retki on puolipäiväretki. Paluu hotellille, kehonhuoltoa ja venyttelyä ennen yhteistä illallista. 

27.9. perjantai | liikuntapäivä (A, I)

Aamun aloitus vesijumpalla, jonka jälkeen nautimme aamiaisen. Tuulikin ohjaama yhteinen liikuntapäivä. Illallinen hotellissa.

28.9. lauantai | Vuoria, hunajaa ja Venäläinen Pyhimys (A, L, I)

Suuntaamme aamulla bussilla upeiden maisemien halki, Prokopin kylään. Matkalla kylään näemme sekä hunaja- että retsiinatuotantoa. Evian saari onkin merkittävä hunajantuottaja Kreikassa ja tätä herkkua kannattaa maistella Prokopissa. Hunajan lisäksi Prokopi tunnetaan ”Venäläisen Pyhimyksen” kirkosta. Kirkossa on rauhoittava tunnelma ja pyhimyksellä uskotaan olevan parantava voima. Kylässä on myös uusi museo, jossa kuvaillaan nykyisen Turkin puolelta tänne muuttaneiden historiaa. Kylässä on loistavat mahdollisuudet ostaa oreganoa, kamomillateetä, hunajaa ja muita alueen tuotteita. Omaa aikaa ostoksiin ja kylään ja kirkkoon tutustumiseen. Paluumatkalla nautimme lounaan aidossa vuoristotavernassa, josta näköalat ovat huikeat. Retki on puolipäiväretki. Paluu hotellille, kehonhuoltoa ja venyttelyä ennen yhteistä illallista.

29.9. sunnuntai | liikuntapäivä (A, I)

Aamun aloitus vesijumpalla, jonka jälkeen nautimme aamiaisen. Tuulikin ohjaama yhteinen liikuntapäivä. Illallinen hotellissa.

30.9. maanantai| Tryffelin metsästystä koirien kanssa (A, L, I)

Tämän päivän aktiviteettina on rentoa kävelyä metsässä yhdessä tryffelikoirien kanssa. Kuulemme koirien koulutuksesta, Kreikan metsistä, luonnosta, sienistä ja miten kreikkalaiset hyödyntävät villiä ruokaa. Liikumme luonnossa ja seuraamme koirien mielenkiintoista työskentelyä. Retken päätteeksi nautimme tryffelipastaa/munakasta lounaaksi luonnossa paikallisen viinin kera. Retki on kokopäiväretki. Illallinen hotellissa.

1.10. tiistai| Kotimatka (A)

Aikainen aamiainen klo 6:30 ja huoneiden luovutus. Kuljetus lentokentälle. Norwegianin lento Ateenasta Helsinkiin klo 11:20, Helsingissä klo 14:50.

Ateriat: A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Huom! muutokset lentoaikatauluihin ja ohjelmaan mahdollisia

Lennot

D8 2962 Norwegian Helsinki – Ateena   24.9.2024  klo 07:00 – 10:40
D8 2963 Norwegian Ateena – Helsinki    1.10.2024  klo 11:20 – 14:50

Ruokavaliot

Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua.  

Peruutusehdot

Pääsääntöisesti matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Hintaperuste

Hinnat perustuvat 5.2.2024 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 20. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto-aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. 

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. 

Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä: https://www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena.   

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. 

 

Kuvia

Hyvinvointia Evian saarella kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna