Wellness-matkat

Keväinen seikkailu Ligurian rannikolla

Ajankohta
13.4. - 18.4.2025
Kesto
6 päivää
Kohde
Ligurian rannikko - Italia
Hinta
1698 €
Varaa matka

Patikointia, joogaa ja henkeäsalpaavia maisemia

Loma Italian Ligurian rannikolla tarjoaa täydellisen yhdistelmän aktiivista liikuntaa ja rentoutumista.  Tämä keväinen seikkailu vie sinut patikoimaan upeisiin maisemiin, joissa jokainen askel paljastaa uusia, henkeäsalpaavia näkymiä. Joogaharjoitukset rauhoittavat mieltä ja kehoa, antaen sinulle mahdollisuuden löytää sisäisen tasapainosi. Koe Ligurian viehättävät kylät, kristallinkirkkaat vedet ja rikas kulttuuri. Tule ja nauti kevään parhaista puolista yhdessä Italian kauneimmista kohteista!

Matkalle lähtijän tulee olla hyvä kävelijä, joka pystyy suorittamaan ylä- ja alamäkiä. Reitit ovat keskitasoista helppoihin, mutta joukossa saattaa olla satunnaisia jyrkkiä nousuja ja laskuja sekä rappusia, jotka suoritamme rauhallisesti. Reitit kulkevat suurimmaksi osaksi kukkulaisessa maastossa, johon on tehty kävelypolkuja – kapeimmillaan yhden kävelijän levyisiä. Reitit kulkevat myös rinteensuuntaisesti, joten suuria pudotuksia saattaa olla reittien sivulla.

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suora lento Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
 • ohjelman mukaiset kuljetukset sis. juna- ja laivamatkat
 • ohjelman mukaiset ateriat: 1 x lounas ja 1 x illallinen ruokajuomineen
 • ohjelman mukaiset suomenkielisen paikallisoppaan palvelut
 • vaellusopas vaelluksilla
 • joogaopas joogatunneilla
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 200 €.  Huom! Jos varaat kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (lisämaksu 200 €)
 • huone merinäköalalla 600 €/huone, huoneet tilauksesta ja huoneiden saanti riippuu hotellin varaustilanteesta
 • ennakkoon varatut istumapaikat lennolla
 • muut mahdolliset palvelut

Kohokohdat

 • vierailut Cinque Terren pittoreskeissa kylissä
 • rentouttavat joogaharjoitukset
 • vaellukset upeissa maisemissa
 • viininmaistelu idyllisellä Piemonten maaseudulla

Matkanjohtaja

Satu Mäkelä

Toimin virallisena matkanjohtajana sekä matkaoppaana Italiassa suunnitellen ja tuottaen itse omat matkaohjelmani; yli 25 vuoden kokemus matkatuotannosta ja -opastuksesta, hotelli- ja ravintolaesimies- ja sommelierkoulutus sekä Italian kiertäminen 20 vuoden ajan ovat antaneet vankan pohjan luoda monipuolisia ja toimivia matkoja ihanaan Italiaan, jonka lähes jokainen kolkka on vierailun arvoinen – i... Lue lisää

Majoitus

Best Western Hotel Regina Elena 4*

Lungomare Milite Ignoto 44 – 16038 – Santa Margherita Ligure

Hotelli sijaitsee meren rannalla Ligurian rannikolla. Cianan perhe ja sen henkilökunta pitävät elossa yli 100 vuotta sitten alkanutta hotellihistoriaa tarjoten vierailleen moderneimmilla mukavuuksilla ja viihtyisillä mukavuuksilla varustettuja huoneita. Hotellissa on ravintola, ulkouima-allas (säävaraus) ja kuntosali.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 13.4. - perjantai 18.4.2025

13.4. sunnuntai│matkapäivä, Milano – Santa Margherita Ligure (L)

Finnairin lento Milanoon klo 8.00–10.05. Suomalainen paikallisopas Satu Mäkelä on vastassa lentoasemalla.  Matkaamme bussilla Piemonten maaseudulle, jossa nautimme lounaan ja maistelemme alueen viinejä. Lounaan jälkeen suuntaamme Santa Margheritaan, Ligurian rannikkokaupunkiin, jossa majoitumme. Lyhyen levähdystauon jälkeen nautimme aperitiivin hotellissa ja teemme kävelykierroksen kaupungilla. Santa Margherita Ligure on tunnettu kauniista rannoistaan ja viehättävästä satamastaan.

14.4. maanantai | Joogaa ja leppoisaa vaellusta Portofinon ympäristössä (A)

Aamu alkaa joogan merkeissä. Opettelemme joogasarjan, jota voi helposti toteuttaa myös myöhemmin kotona. Aamiaisen jälkeen teemme leppoisan vaelluksen Portofinon niemen huikeissa maisemissa ja palaamme iltapäivällä takaisin hotelliin. Ilta vapaa-aikaa omiin seikkailuihin. Päivän vaellus n. 7 km, korkeuserot n. 350 m välissä – vaellusaika n. 3,5 h

15.4. tiistai | Joogaa ja Cinque Terre (A)

Aamu alkaa joogasarjan merkeissä. Aamiaisen jälkeen siirrymme junalla ja laivalla (säävaraus) Cinque Terren pittoreskeihin pikkukyliin, jossa teemme vaelluksia kylien alueella. Cinque Terre koostuu viidestä pienestä kalastajakylästä (Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola ja Riomaggiore), jotka ovat tunnettuja värikkäistä taloistaan ja jyrkistä rinteistään. Paluu hotelliin illansuussa ja ilta vapaa.  Päivän vaellus n. 10 km, korkeuserot n. 400 m välissä – vaellusaika n. 5 h. Huom! Runsaasti luonnonrappusia.

 16.4. keskiviikko | Joogaa ja vapaapäivä (A)

Aamu alkaa joogan merkeissä – syvennämme joogasarjaa. Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa omiin seikkailuihin, vaikka nousu Rapallon köysiradalla ylös Mont’Allegron pyhiinvaelluskirkkoon.

17.4. torstai | Joogaa, Camogli ja Portofinon niemi (A, I)

Aamu alkaa joogan merkeissä. Aamiaisen jälkeen siirrymme Camoglin pikkukaupunkiin ja teemme vaelluksen Portofinon niemen poikki. Camogli on perinteinen kalastajakylä, jossa on upeat merenrantanäkymät ja kapeat, viehättävät kadut. Palaamme iltapäivällä takaisin hotelliin. Ilta vapaa-aikaa omiin seikkailuihin. Yhteinen jäähyväispäivällinen hotellissa. Päivän vaellus n. 9 km, korkeuserot n. 450 m välissä – vaellusaika n. 4,5 h. Runsaasti rappusia.

18.4. perjantai | Genova ja lentokenttäkuljetus (I)

Leppoisan aamiaisen jälkeen siirrymme vielä Genovan kaupunkiin, jossa on mahdollisuus tehdä tuliaisostoksia, vierailla museoissa tai kirkoissa. Iltapäivällä kuljetus Malpensan lentoasemalle, josta lento Helsinkiin klo 19.05.

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Matkaohjelmaan voi tulla muutoksia johtuen säästä, paikallisliikenteen aikatauluista tms. yllättävistä muutoksista.

Finnairin lennot

13.4.2025  AY1751   Helsinki – Milano klo 08.00–10.05
18.4.2025 AY1756   Milano – Helsinki klo 19.05–23.05

Ruokavaliot

Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.

Huomioitavaa

 • Ota mukaan oma liukumaton joogamatto.
 • Kävelyosuudet tehdään säätilanteen sen salliessa. Reitteihin saattaa tulla muutoksia johtuen mm. säätilanteesta ja reittien kunnosta. Myös reittien päiväjärjestys saattaa muuttua mm. paikallisliikenteen aikataulujen mukaan.
 • Vaeltajan tulee olla hyvä kävelijä, joka pystyy suorittamaan ylä- ja alamäkiä. Reitit ovat keskitasoista helppoihin, mutta joukossa saattaa olla satunnaisia jyrkkiä nousuja ja laskuja sekä rappusia, jotka suoritamme rauhallisesti. Reitit kulkevat suurimmaksi osaksi kukkulaisessa maastossa, johon on tehty kävelypolkuja – kapeimmillaan yhden kävelijän levyisiä. Reitit kulkevat myös rinteensuuntaisesti, joten suuria pudotuksia saattaa olla reittien sivulla. Kaikkialla ei ole kaiteita.
 • Vaeltajalla tulee olla asiaankuuluvat varusteet: hyvät, sisään ajetut, tukevat ja liukumattomat vaelluskengät, vaihtosukat ja –paita, lämmin vaatekerta, sadevarusteet tai -viitta, tukeva reppu, hiertymälaastaria, särkylääkettä, wc-paperia, aurinkosuojavoidetta, hattu ja aurinkolasit, käsineet ja halutessasi sauvat. Keväällä siitepölyn määrä voi olla runsas, joten allergisten on hyvä varata mukaan henkilökohtainen lääkitys

Maksuehdot

Ennakkomaksu on 400 €/henkilö. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua. 

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa varaamansa matka seuraavin ehdoin:

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Hinnat perustuvat 1.9.2023 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Kuvia

Keväinen seikkailu Ligurian rannikolla kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna