Urheilumatkat

NFL-ottelut Lontoossa

Ajankohta
Lokakuu
Kohde
Lontoo
Hinta
alkaen 660 €

Syksy tuo tullessaan taas NFL:n Lontooseen

 

Jenkkifutis rantautuu jälleen Lontooseen, tällä kertaa kolmen ottelun voimin. Varmasti Lontooseen saapuvat joukkueet ovat Chicago Bears, Minnesota Vikings ja Jacksonville Jaguars. Jokaiselle varmistetulle joukkueelle selviää vastustaja, kun kauden ’24 ottelukalenteri julkaistaan.

Tällä kertaa kaksi otteluista pelataan Tottenham Hotspur Stadiumilla (Chicago Bears ja Minnesota Vikings) ja yksi Wembleylla (Jacksonville Jaguars)

 

Lisätiedot ja varaukset:

sport@kontiki.fi

 

 

Hintaan sisältyy

 

Esimerkkihintaan sisältyy:

  • 3 vrk:n majoitus (pe-ma) Royal National Hotellissa
  • aamiainen hotellissa
  • Ottelulippu valitsemaasi otteluun. Club Wembley tai Premium Lounge ( Tottenham Hotspur Stadium)
  • Verot

 

 

Lisämaksusta

 

  • lennot
  • yhden hengen huone
  • lisäyöt

 

Majoitus

Royal National Hotel

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna