Yleisurheilu

Pariisin olympialaiset

Ajankohta
4.8. - 8.8.2024
Kesto
5 päivää
Kohde
Pariisi
Hinta
Pyydä tarjous

Pariisin olympialaiset

Pariisin olympialaiset keräävät maailman parhaat urheilijat yhteen paikkaan kesällä 2024. Kaupungin romanttiset kadut ja historialliset nähtävyydet toivottavat urheilijat ja katsojat tervetulleiksi ainutlaatuiseen tapahtumaan, jossa kohtaavat urheilun intohimo, huippuosaaminen ja kansainvälinen yhteisöllisyys.”

 

Pyydä tarjous sport@kontiki.fi tai 020 757 9830

Hintaan sisältyy

Sisäänpääsy yleisurheilualueelle kolmena päivänä (5.-7.8) sekä neljä yötä Tribe Hotelissa **** (4.-8.8) sisältäen aamiaiset.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 4.8. - torstai 8.8.2024

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun