Yleisurheilu

Yleisurheilun Timanttiliiga finaalit Brysselissä

Ajankohta
12.9. - 15.9.2024
Kesto
4 päivää
Kohde
Bryssel
Hinta
1275 €
Varaa matka

Tervetuloa mukaan kannustusjoukkoihin!

Yleisurheilun Timanttiliigan finaali 2024 järjestetään 13.-14. syyskuuta Brysselissä . Tapahtuma huipentuu kauden viimeiseen osakilpailuun, jossa kilpaillaan kaikkien Timanttiliiga-lajien voitosta.

Kon-Tikin matkapakettiin sisältyy lennot Brysseliin, majoitus 4* President hotellissa aamiaisineen, Combo 2pv pääsylippu  ja Yleisurheilufanien kannatuspaita. Matkassa on myös mukana Suomesta matkanjohtaja.

Yleisurheilufanien jäsenenä saat 50,00 eur alennuksen matkasta kun teet varauksen 14.6 mennessä.

Jos et ole vielä jäsen, liittymisen voi hoitaa helposti Yleisurheilufanien verkkosivujen kautta.

Fanikatsomon tunnelma on hieno kokemus ja parasta paikan päällä! Lähde mukaan!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

Finnarin suorat lennot Brysseliin
23kg matkalaukun ruumaan sekä 8kg käsimatkatavaran
Lentokenttäkuljetukset
Majoituksen tarjoamassamme hotellissa aamiaisineen
2 pv Combi pääsylipun
YUF kannatuspaidan
Matkanjohtajan palvelut
Verot ja toimitusmaksut

 

Lisämaksusta

  • 1h-huoneen lisämaksu 220 €

Majoitus

Hotel President

Boulevard du Roi Albert II /Koning Albert II-laan 44.
1000 Brussels, Belgium.

Tämä 4* President Brussels hotelli sijaitsee muutaman minuutin päässä kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Liike- ja messukeskukset ovat hotellin välittömässä läheisyydessä. Rautatieasema ja metroasemat ovat kävelyetäisyydellä. Stadionille matkaa n. 5km.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 12.9. - sunnuntai 15.9.2024

12.9 torstai

Finnairin lento Brysseliin. Lentokenttäkuljetus Hotel Presidentiin ja sisäänkirjautuminen.

13.9. perjantai – 14.9 lauantai

Aamiaiset hotellilla. The Allianz Memorial Van Damme stadion (King Baudouin Stadium )  n. 5km päässä hotellilta.

15.9. sunnuntai

Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus. Kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin.

Lentoajat

12.9.2024 AY 1545 Helsinki – Bryssel 16:40 – 18:15
15.9.2024 AY 1542 Bryssel – Helsnki 11:40 – 15:15

 

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 €/hlö varauksen yhteydessä, sisältäen kisalipun.
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkaa.

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen. Pääsylipuilla ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta.

  • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö + pääsylipun hinta.
  • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
  • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
  • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Matkavakuutus

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinnat perustuvat 14.5.2024 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 30 hengen ryhmäkokoon. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, valuutta-, viranomais- tai verokustannusten noustessa.

Matkaohjelman soveltuvuus
Matkaohjelma vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua, reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteellisyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun