Teemamatkat

Viinimatka Pohjois-Italiaan

Viinimatka Pohjois-Italiaan

Järjestä omalle porukalle viinimatka Pohjois-Italiaan jolla tutustutaan Lombardian maakunnan Franciacortan kuohuviinialueeseen, Valpolicellan viinialueeseen, vieraillaan Gardajärven rannalla Bardolinossa ja yövytään esimerkiksi viihtyisässä Veronassa. Lisäksi voidaan järjestää myös päiväretki Venetsiaan.

 

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Räätälöimme ryhmällesi sopivan ohjelman toiveidenne mukaan.

Italian vaihteleva luonto tarjoaa vaihtelevia viinejä – jo pelkästään kahden maakunnan alueella voidaan maistella laadukkaita, metodo classicolla valmistettuja kuohuviinejä tai tukevia punaviinejä kuten Valpolicellan ripasso. Ruokapöydän antimet kulkevat rintarinnan alueen viinien kanssa, joten kevyet kasvis- ja pastaruoat sekä tukevat liharuoat ovat ominaisia näille alueille. Matkan aikana tutustumme myös tärkeään italialaisen keittiön raaka-aineeseen, oliiviöljyyn.

Viinimatkalla on mukana asiantuntijana Taloustaito – lehdessä viini & ruoka – sivulle kirjoittava Risto Karmavuo. Risto on toimittaja ja hotelli- ja ravintola-alan opettaja Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Karmavuon erikoisalaa ovat viinit ja ruoka sekä näiden onnistunut yhdistäminen. Hän on tuonut viiniä ja ruokaa esiin useissa kirjoissa, artikkeleissa, radio ja televisio-ohjelmissa sekä pitää aiheesta jatkuvasti kursseja ja luentoja. Karmavuo toimii myös Fine Viini & Ruoka -lehden päätoimittajana ja on jäsen kansainvälisissä Chaîne des Rôtisseurs sekä Circle of Wine Writers –järjestöissä

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun