Teemamatkat luontoon

Vastuullinen luontomatka Viroon

Ajankohta
kevät
Kesto
2 päivää
Kohde
Lahemaa, Viro
Pyydä tarjous

Vastuullinen luontomatka Viroon

Vastuullisella luontomatkalla tutustutaan Lahemaan kansallispuistoon, jossa sijaitsee Sagadin metsäkeskus ja kartanokokonaisuus. Lahemaan kansallispuisto sijaitsee Suomenlahden rannalla Harjumaalla ja Länsi-Virumaalla; se ulottuu Kadrinan, Kuusalun, Loksan ja Haljalan kuntien alueelle Pohjois-Virossa. Kansallispuisto on Viron ja koko entisen Neuvostoliiton alueen vanhin, perustettu vuonna 1971. Matkalla patikoidaan metsäpoluilla luontoa tutkien.

Alla matkaohjelmaehdotuksemme, jota voidaan muokata ryhmänne toiveiden mukaan. 

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

lauantai 25.4. - sunnuntai 26.4.2020

Räätälöimme ryhmällesi sopivan ohjelman toiveidenne mukaan. Ohessa matkaohjelmaehdotus suunnittelun lähtökohdaksi ja ideoinnin tueksi.

Päivä 1│laivamatka, Lahemaan kansallispuiston luontoretki

Aamulaiva Tallinnaan ja aamiaisbrunssi matkalla.  Tallinnasta noin 1,5 tunnin kuljetus Lahemaan kansallispuistoon ja Sagadin kartanoon. Nautimme iltapäiväkahvit kartanossa.

Noin 4 tunnin patikkaretki voi koostua esim. kolmesta eri polusta, pituudet 1 – 2,5 km.

Paluu kartanoon ja majoittuminen. Metsähallituksen ja siihen kuluvan Sagadin kartanon toimintaa on vuodesta 2002 lähtien seurattu kansainvälisen ympäristöjärjestelmämallin mukaisesti ja meille on myönnetty ISO 14001 – ympäristösertifikaatti. Lisäksi hotellille ja ravintolalle on myönnetty Vihreä avain -ympäristömerkki.

Yhteinen illallinen paikallisia ruokia ja juomia nauttien.

Päivä 2 | Metsämuseo ja kartanon museo, kotimatka

Tutustuminen Sagadin metsäkeskuksen metsämuseoon www.sagadi.ee/muuseum/metsamuuseum  ja kartanon päärakennukseen, kartanomuseoon ja puistoon, jossa voi nähdä paikallisia lintuja. Huoneiden luovutus ja kuljetus Tallinnaan, jossa hieman vapaa-aikaa ostoksille. Paluumatka laivalla buffet-päivällinen ruokajuomineen. Saapuminen takaisin Helsinkiin illaksi.

 

Kuvat: Visit Estonia.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna