Teemamatkat luontoon

Vastuullinen luontomatka Viroon

Ajankohta
kevät
Kesto
2 päivää
Kohde
Lahemaa, Viro
Pyydä tarjous

Vastuullinen luontomatka Viroon

Vastuullisella luontomatkalla tutustutaan Lahemaan kansallispuistoon, jossa sijaitsee Sagadin metsäkeskus ja kartanokokonaisuus. Lahemaan kansallispuisto sijaitsee Suomenlahden rannalla Harjumaalla ja Länsi-Virumaalla; se ulottuu Kadrinan, Kuusalun, Loksan ja Haljalan kuntien alueelle Pohjois-Virossa. Kansallispuisto on Viron ja koko entisen Neuvostoliiton alueen vanhin, perustettu vuonna 1971. Matkalla patikoidaan metsäpoluilla luontoa tutkien.

Alla matkaohjelmaehdotuksemme, jota voidaan muokata ryhmänne toiveiden mukaan. 

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Räätälöimme ryhmällesi sopivan ohjelman toiveidenne mukaan. Ohessa matkaohjelmaehdotus suunnittelun lähtökohdaksi ja ideoinnin tueksi.

Päivä 1│laivamatka, Lahemaan kansallispuiston luontoretki

Aamulaiva Tallinnaan ja aamiaisbrunssi matkalla.  Tallinnasta noin 1,5 tunnin kuljetus Lahemaan kansallispuistoon ja Sagadin kartanoon. Nautimme iltapäiväkahvit kartanossa.

Noin 4 tunnin patikkaretki voi koostua esim. kolmesta eri polusta, pituudet 1 – 2,5 km.

Paluu kartanoon ja majoittuminen. Metsähallituksen ja siihen kuluvan Sagadin kartanon toimintaa on vuodesta 2002 lähtien seurattu kansainvälisen ympäristöjärjestelmämallin mukaisesti ja meille on myönnetty ISO 14001 – ympäristösertifikaatti. Lisäksi hotellille ja ravintolalle on myönnetty Vihreä avain -ympäristömerkki.

Yhteinen illallinen paikallisia ruokia ja juomia nauttien.

Päivä 2 | Metsämuseo ja kartanon museo, kotimatka

Tutustuminen Sagadin metsäkeskuksen metsämuseoon www.sagadi.ee/muuseum/metsamuuseum  ja kartanon päärakennukseen, kartanomuseoon ja puistoon, jossa voi nähdä paikallisia lintuja. Huoneiden luovutus ja kuljetus Tallinnaan, jossa hieman vapaa-aikaa ostoksille. Paluumatka laivalla buffet-päivällinen ruokajuomineen. Saapuminen takaisin Helsinkiin illaksi.

 

Kuvat: Visit Estonia.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun