Teemamatkat luontoon

Tansaniaan safarille

Kesto
9 päivää
Pyydä tarjous

Tansaniaan safarille

Tällä matkalla tutustumme Tansanian upeaan luontoon. Kahdeksan päivän matkalla näet ja koet mm. Kilimanjaron, Lake Manyaran ja Serengetin kansallispuistot ja Ngorongoron kraatterin.

 

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Päivä 1 | Helsinki-Istanbul-Kilimanjaro-Arusha

Lento Istanbulin kautta Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle, josta noin tunnin kuljetus Arushaan matkan ensimmäiseksi yöksi. Vapaa aikaa. Lounas ja illallinen hotellilla.

Päivä 2 | Mt. Kilimanjaro

Aamiainen. Lähtö Marangu Gatelle. Päivävaellus Kilimanjaro-vuorella ja pikniklounas. Paluu Arushaan illalla. Illallinen hotellilla.  

Päivä 3 | Lake Manyara

Aamiainen. Lähtö Lake Manyaran kansallispuistoon. Päivän aikana puistoajoja ja pikniklounas. Illallinen hotellilla.

Päivä 4 | Serengeti

Aamiainen. Lähtö Serengetin kansallispuistoon, jossa puistoajoja. Päivän aikana piknik-lounas ja illallinen hotellilla.

Päivä 5 | Serengeti

Varhainen safariajo klo 6.00 eläinten heräillessä ja auringon noustessa. Puistoajon jälkeen paluu hotellille, jossa aamiainen ja vapaa aikaa. Iltapäivällä lisää puistoajoja Serengetin kansallispuistossa sekä lounas. Illallinen hotellilla.

Päivä 6 | Ngorongoro

Aamiainen. Lähtö Ngorongoron kansallispuistoon. Kierros Ngorongoron kraaterissa, jossa myös pikniklounas. Illallinen hotellilla.

Päivä 7  | Arusha

Aamiainen. Lähtö kohti Arushaan. Matkan varrella pysähdymme mehiläisfarmilla ja kahviplantaasilla. Lounas. Kuljetus Arushaan matkan viimeiseksi yöksi ja matkan päätösillallinen hotellissa.  

Päivä 8 | Paluu Suomeen  

Aikainen kuljetus lentoasemalle (aamiaiseväät) ja paluu Suomeen lennolla klo 6.00. Mahdollisuus jatkaa lomaa Sansibarilla.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Viisumi

Viisumin voi hankkia etukäteen Tansanian Tukholman suurlähetystön kautta tai saavuttaessa suoraan lentokentältä/rajalta. Matkailijan tulee varmistaa, että passi on voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisesta. Viisumin voi hankkia myös Visumservicen kautta. Lisätietoja www.visumservice.fi

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kuvia

Tansaniaan safarille kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna