Kiertomatkat

Kiinan viinimatka

Kiinan viinimatka

Tervetuloa ainutlaatuiselle viinimatkalle Kiinan upeille viinialueille! Ningxian maakunnan Yinchuanin alue on uutta, trendikästä viinialuetta. Shangdongin maakunnan Yantain alue taas on perinteikästä, etelä-eurooppalaiseen verrattavissa – tietenkin omalla kiinalaisella vivahteellaan. Ja totta kai matkalla tutustutaan Pekinginkin suurimpiin nähtävyyksiin.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Räätälöimme ryhmällesi sopivan ohjelman toiveidenne mukaan. Matkaohjelmaehdoitus:

Päivä 1. | Lähtö kohti Pekingiä

Päivä 2.| Peking

Saavumme aamulla Pekingiin. Kuljetus keskustaan, jossa tutustutaan Tiananmenin aukioon sekä Kiellettyyn Kaupunkiin aamupäivän aikana. Iltapäivällä saatuamme hotellihuoneet, levätään hetki ja illalla ohjelmassa on vielä yhteinen Da Dong Roast Duck -illallinen.

Tiananmenin aukio on Pekingin suurin kulttuurillisesti vaikuttava aukio ja tunnetaan myös nimellä Taivaallisen rauhan aukiona. Monet keskeiset historialliset tapahtumat ovat tehneet aukion tunnetuksi, kuten myös Heavenly Gate (Kielletyn kaupungin sisäänpääsy), museot, hallintorakennukset sekä puheenjohtaja Maon mausoleumi.
Kielletty kaupunki on ollut 24 eri keisarin kotina vuosina 1368-1911. Tämä kaupunki kaupungin sisällä on maailmanperintökohde ja suurin sekä parhaiten säilynyt antiikin keisarillinen arkkitehtuurinen kompleksi maailmassa. Täsmälliset hallit, portit ovat upea kontrasti monimutkaisille saleille, puutarhoille ja pihamaille. Kielletyssä kaupungissa on sekä pysyviä että vaihtuvia näyttelyitä tärkeistä aarteista muinaisen Kiinan ajoilta.
Tiedoksi: omia juomia ei saa vielä Kielletyn kaupungin alueelle, niitä voi kyllä ostaa sisältä.
Da Dong Roast Duck tunnetaan yhtenä parhaimmista kaupungin ankkaravintoiloista.

Päivä 3. | kohti Yinchuania

Aamiainen hotellissa. Kuljetus lentokentälle, josta jatketaan lentäen matkaa Ningxian maakuntaan Yinchuaniin. Lounaan nautimme Senmiao Lanyuegu Chateaussa laadukkaiden kiinalaisten punaviinien kera ja illallisella Chateau Changyu Moser XV (kuva yllä) ravintolassa saamme Peach-viinin lisäksi maistuvaa punaviiniä. Yöpyminen Senmiao Holiday hotellissa.

Päivä 4. | Yinchuan, Helanshanin Kalliokaiverrukset (Helanshan Rock Carvings)

Aamiaisen jälkeen tutustumme Helanshanin vaikuttaviin kalliokaiverruksiin ja nautitaan lounas. Viininmaistelu XiXiaKing Chateaussa, maistelussa viisi laadukasta viiniä. Illallinen Chateau Bacchusissa ja kahden punaviinin maistelut.
Helanshan Rock Carvings on Kiinan hallituksen suojelema Maailman Perintökohde. Vuoriston villeiltä tasangoilta on löydetty kymmeniä tuhansia kaiverruksia. Pelkästään Helanshan-vuorelta löydetty yli 4000 kuvaa ja 726 facetti-kaiverrettua veistosta.

Päivä 5.| suuntana Yantai

Lennämme aamulla Pekingin kautta Yantaihin ja majoitumme hotelliimme, lounas omakustanteisesti. Tervetuloillallinen Chateau Junding Club -ravintolassa, jossa saamme maisteltavaksemme neljää laadukasta viiniä.

Päivä 6.| Yantai, Changyu Wine Museum

Tänään vierailemme Changyu-viinimuseossa, jossa pääsemme maistelemaan neljää erittäin laadukasta viiniä; yksi päivän viineistä on ollut tarjolla Hangzhou G20 huippukokouksessa. Karst Wine Resortissa maistelussa kaksi viiniä. Lounas nautitaan Wine Banquetissa ja illallinen paikallisessa Shandong Food -ravintolassa.

Päivä 7.| Penglai Pavillion ja siirtyminen Pekingiin

Aamupäivällä pääsemme tutustumaan upeaan Penglai Pavillioniin. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, josta lennämme takaisin Pekingiin. Illallinen omakustanteisesti. Penglai Pavillion tunnetaan yhtenä Kiinan neljästä huomattavimmista linnoituksista (the Four Great Towers of China), ja sen on sanottu olevan Kiinan muinaistarustojen ”Kahdeksan Kuolemattoman” rantautumispaikka, ja paikka on kuuluisa myös siellä tapahtuneista kangastusnäyistä. Kiinan Kansallinen Turismihallinto on luokitellut tämän luonnonkauniin kohteen AAAAA-luokkaan.

Päivä 8. | takaisin Suomeen

Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluumatka Suomeen.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun