Luontomatkat

Islanti

Kohde
Islanti
Pyydä tarjous

Islanti

Harvaan asuttu, karun kaunis Islanti on vastakohtien maa. Tuli ja jää, myyttiset vastavoimien vertauskuvat, ovat täällä alati läsnä, kuten myös geysirit ja kuumat lähteetkin. Nähtävää löytyy niin luonnon kuin kulttuurin ystäville. Toisaalla höyryää kuuma lähde ja toisaalla kimmeltää jäätikkö.

Pyydä tarjous

Majoitus

Kon-Tikin hotelli suosituksetHotel Borg * * * *http://en.hotelborg.is/Tyylikäs Art deco -tyylinen hotelli Reykjavikin keskustassa lähellä parlamenttitaloa. Ravintolat, baarit, ostoskadut ja nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Hotellissa on ravintola, baari ja kahvila. Huoneita on 56 ja niissä on kylpyhuone, hiustenkuivain, tv, tietoliikenneyhteydet, teen- ja kahvinkeittovälineet, housuprässi, tallelokero ja minibaari.Hotel Reykjavik Centrum * * *+www.hotelcentrum.isSympaattinen hotelli sijaitsee yhdellä Reykjavikin vanhimmista kaduista. Hotelli sijaitsee kolmessa persoonallisessa kaupunkitalossa. Hotellissa on ravintola ja baari.  Huoneita on 89 ja niissä on tv, puhelin, internet yhteydet, minibaari, radio, silityslauta ja -rauta, hiustenkuivain, tallelokero ja teen- ja kahvinkeittovälineet.

Matkaohjelma

Islannin kulttuurin juuret juontavat Norjaan ja viikinkeihin. Haltijat värittävät elämää ja niitä pidetään täysin luonnollisina. Täällä tapahtuukin kummallisia asioita. Tiedetään, että kaikkia teitä ei ole rakennettu loppuun, koska tie olisi kulkenut maahisten alueen lävitse. Joulu ja uusivuosi ovat tarinoiden aikaa. Pyhien aikana kodeissa voi vierailla jopa 13 pukkia ja vuoden vaihteessa sytytetään kokot, jolloin maahiset ja haltijat muuttavat uusiin majoihinsa. Pukkien nimet herättävät sekä hilpeyttä että pelkoa; makkarankähveltäjä, lihankoukkaaja ja ovenpaukuttaja.

Kon-Tikin Islanti tarjoaa perinteisen lomamatkan lisäksi hyvinvointia ja elämyksiä. Kysy meiltä lisää!

Blue Lagoon

Jokainen Islannissa kävijä haluaa  pulahtaa Blue Lagooniin ja viettää hetken sen lämpimässä syleilyssä.
Tiesitkö, että Blue Lagoon on myös vakavasti otettava kylpylä. Meriittejä on useita: Best Spa in Scandinavia by SpaFinder, the best Best Medical Thermal Spa by Conde Nast Traveller sekä National Geographic -lehti on valinnut sen yhdeksi maailman 25 ihmeestä. Blue Lagoonissa on myös ravintola, jossa voi nauttia vaikka tervetuliaisillallisen.

Blue Lagoonin geotermiset altaat ja niiden mineraalirikas merivesi on osoittautunut erittäin hyväksi mm. psoriasis potilaille. Luonnonmukainen hoito yhdistää puhtaan ilman ja veden, normaaliin hoitokuuriin kuuluu kaksi tunnin mittaista kylpyä päivittäin.

Fontana Spa

Lähellä Thingvellirin kansallispuistoa Laugarvatnissa sijaitsee toinen mielenkiintoinen ja vierailun arvoinen kylpylä Fontana Spa. Tänne tullaan nauttimaan aidosta Islannin luonnosta, rentoutumaan geotermisissä altaissa ja kylpemään höyrysaunoissa. Altaiden ja saunojen koko vaihtelee ja ne on rakennettu kuumien lähteiden ylle. Kylpylän erikoisuus on geotermisessä maaperässä valmistettu talon leipä – vastaanotosta lähdetään joka päivä klo 14.30 kävelylle luonnonmukaiseen leipomoon, nostetaan maassa kypsynyt leipä esiin ja lopuksi maistellaan takuulla maukasta lämmintä leipää voin kera.

Joogaretriitti

Magma Essentials on paikka, jossa voit kokea harmonisen joogaretriitin. Rauhallinen paikka tasapainoisessa ympäristössä on erinomainen paikka joogamatkalle.

 

Kuvia

Islanti kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna