Elämysmatkat

Ferrari-matka Maranelloon

Ferrari-matka Maranelloon

Tällä unohtumattomalla  räätälöidyllä matkalla vierailemme Ferrari museossa, Enzo Ferrarin kotitalossa, Ferrarin tehtaassa ja luonnollisesti ostoksilla Ferrari kaupassa. Matkalla voit myös vuokrata Ferrarin ja kokeilla, miltä tuntuu ajaa maailman ikonisinta autoa. Forza Ferrari! Asiantuntijamatkanjohtajana on Taloustaidon autotoimittaja Juha Partanen.Kon-Tikin matkalla Italiassa: Juha Partanen ja Ferrari

Ferrari on yksi maailman tunnetuimmista urheiluautovalmistajista. Sen vuosikymmenien mittainen menestys Formula 1 -sarjassa on vertaansa vailla. Enzo Ferrari perusti kilpatalli Scuderia Ferrarin vuonna 1929. Ensimmäinen Ferrari, mallimerkinnältään 125S, valmistui vuonna 1947 ja autoa valmistettiin vain kaksi kappaletta. Oma ilmastoitu bussi ja kuljettaja käytössä koko matkan ajan.

 

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Räätälöimme ryhmällesi sopivan ohjelman toiveidenne mukaan. Matkaohjelmaehdotus:

Päivä 1.

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla matkanjohtaja Juha Partasen kanssa. Lento Milanoon, josta bussikuljetus Maranelloon (n. 200 km). Majoittuminen hotelliin ja vapaa-aikaa. Tervetuloillallisen nautimme legendaarisessa Ristorante Cavallinossa ruokajuomineen. Meno-paluu kuljetus ravintolaan.

Päivä 2.

Aamupäivällä siirrymme bussilla Modenaan, jossa vierailemme Enzo Ferrarin kotitalossa ja sen yhteydessä olevassa automuseossa. Teemme yhteisen kierroksen ja aikaa on myös kierrellä alueella omin päin. Juha kertoilee hauskoja ja mielenkiintoisia tarinoita Ferrarin vaiheista. Lisämaksusta mahdollisuus vierailla Lamborghini-museossa. Aikaa on myös Modenaan tutustumiseen, omakustanteiseen lounaaseen ja ostosten tekoon.

Päivä 3.

Aamupäivällä vierailemme Ferrarin tehtaalla. Ajamme läpi tehdasalueen ja teemme kierroksen Fioranon radalla (alueella ei saa kuvata). Lounaan ruokajuomineen nautimme paikallisessa ravintolassa. Iltapäivällä vierailemme Maranellon Ferrari-museossa, jonka lähistöllä on Ferrari-kauppoja. Voit myös vuokrata Ferrarin ja kokeilla, miltä tuntuu ajaa maailman ikonisinta autoa.

Päivä 4.

Noin klo 10 lähdemme ajelemaan kohti Milanoa. Matkalla pysähdymme Franciacortan alueen viinitilalla, jossa valmistetaan valko- ja punaviinien lisäksi kuohuviiniä. Viinitilalla syömme yhdessä lounasta ja maistelemme paikallista viiniä. Lounaan jälkeen jatkamme matkaa Franciacortan Outlet-keskukseen, jossa myydään merkkituotteita edulliseen hintaan. Lopuksi suuntaamme lentokentälle ja kotimatka alkaa.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna