Kiertomatkat

Euroopan jokiristeilyt

Euroopan jokiristeilyt

Euroopan jokiristeilyt tarjoavat värikkäitä maisemia ja legendaarisia jokia. Rehevät viinitarhat kiipeilevät jokien rinteillä ja kukkuloiden keskiaikaiset linnoitukset hallitsevat maisemia. Näkymät vaihtelevat ikivanhoista roomalaisten aikaisista raunioista idyllisiin maalaiskyliin ja rauhallisista luostareista vilkkaisiin kaupunkeihin. Kautta historian suuret joet ovat näytelleet tärkeää osaa Euroopan historiassa. Ne ovat kuljettaneet ruokaa, sotilaita, viiniä ja taiteilijoita kaupungista ja maasta toiseen.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Tässä muutama esimerkki siitä, mitä Euroopan jokiristeilyt tarjoavat.

Suuret joet kuten Tonava, Mein ja Rein ovat Euroopan tunnetuimpia risteilyjokia. Euroopan toiseksi pisin joki Tonava virtaa Saksasta Mustallemerelle. Risteily Tonavalla onkin varsinainen kulttuurimatka, jonka varrelle jäävät mm. Itävalta, Unkari, Kroatia ja Ukraina.

Leppoisa Mainin risteily Saksassa kulkee halki kauniiden maalaismaisemien ja ohi keskiaikaisten linnojen. Matkan varrelle jäävät Nuremberg, Bamberg, Würzburg, Wertheim, Miltenberg ja Frankfurt. Reinin juoksu alkaa ylhäältä Sveitsin Alpeilta, jatkaa halki Saksan ja päätyy mereen Hollannissa. Reittivaihtoehtoja on useita, voit lähteä esim. Zürichistä Amsterdamiin tai Amsterdamista Baseliin.

Sitten ovat vielä risteilyt Wienistä Prahaan, Budapestista Amsterdamiin,  Amsterdamista Istanbuliin, Istanbulista Wieniin, Lissabonista Portoon ja Joulumatkaristeilyt.

Ota meihin yhteyttä ja suunnittelemme ja toteutamme ryhmällenne sopivan vaihtoehdon.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun