Elämysmatkat

Uskomaton Etelä-Afrikka

Kohde
Etelä-Afrikka
Pyydä tarjous

Uskomaton Etelä-Afrikka

Kaukainen maa Afrikan kärjessä, Atlantin ja Intian valtamerien välissä, on aina kiehtonut matkailijan mielikuvitusta. Buurisodat koettelivat maata 1800-luvulla, mutta varsinkin 1950-luvulla kehitetty apartheid-järjestelmä nostaa Etelä-Afrikan koko maailman tietoisuuteen. Dramaattisen historian jälkeen Etelä-Afrikka katsoo nyt positiivisesti tulevaisuuteen. Suurmiehet Desmond Tutu ja vuonna 2013 menehtynyt Nelson Mandela ovat herätelleet kansakuntien omaatuntoa.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Etelä-Afrikan safarimatkat suuntautuvat yleisimmin maailmankuuluun Krügerin kansallispuistoon, mutta varteenotettavia vaihtoehtoja löytyy muitakin. Lalibela Game Reserve lähellä Port Elizabethia on malariasta vapaata aluetta. ”Once in a life time” kokemuksen saat luksusjuna Rovos Railin safarimatkalla. Tai lähde ihastelemaan valtameren jättejä, valaita, Hermanukseen. Safarimatkan kruunaa ison viiden – sarvikuonon, norsun, kafferipuhvelin, leopardin ja leijonan – metsästys kameralla.

Etelä-Afrikka on myös erinomainen viinimaa. Ota suunnaksi satumaisen kaunis Garden Route Kapmaalla ja yhdistä siihen Franschhoekin ja Stellenboschin viinialueet.

Kuvia

Uskomaton Etelä-Afrikka kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun