Elämysmatkat

Vaikuttava Costa Rica

Vaikuttava Costa Rica

Costa Ricassa on maan pinta-alaan nähden enemmän luonnonpuistoja kuin missään muualla maailmassa. Kahden valtameren – Karibianmeri ja Tyyni valtameri – väliseen kumpuilevaan Väli-Amerikan kaistaleeseen on luonto sullonut yltäkylläisen määrän nähtävää, palmujen varjostamista hiekkarannoista viidakkoon ja tulivuorille. Maisemat matkalla ovat yhtä smaragdinvihreää värileikkiä.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Räätälöimme ryhmällesi sopivan ohjelman toiveidenne mukaan.

Poliittisesti vakaa Costa Rica luopui armeijasta vuonna 1949. Koululaitos on kehittynyt ja maan talous perustuu turismiin, maatalouteen ja elektronisten laitteiden vientiin. Ticot eli costaricalaiset ovat iloisia ja rempseitä.

Nisäkäslajeja on 200, joista melkein puolet on lepakoita. Kissaeläimistä uhanalaisia ovat jaguarundi, puuma, pitkähäntäkissa, tiikerikissa, oselotti ja jaguaari. Eivät niin uhanalaisia ovat tapiiri, laiskiaiset, nenäkarhut, kultajänikset ja tuhannet linnut.

Costa Ricassa kannattaa olla aktiivinen. Välimatkat ovat lyhyitä, mutta maisemat vaihtuvat nopeasti. Pohjoisessa on mahtava Arenal, yksi maailman aktiivisimmista tulivuorista. Karibianmerellä puolestaan Tortugueron kansallispuisto ja merikilpikonnat. Tyynenmeren rannalla houkuttelee Manuel Antonio.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun