Teemamatkat

Automatka Stuttgartiin

Automatka Stuttgartiin

Tässä todellinen autoharrastajan unelmamatka! Stuttgartissa sijaitsee Porschen ja Mercedes-Benzin tehtaat ja molemmilla on kaupungissa omat museonsa, joissa esitellään niin autojen kehityshistoriaa kuin niiden linkittymistä omaan aikaansa. Sana museo ei kuitenkaan kuvaa näitä keskuksia täysipainoisesti, autojen ystävä saa niistä monenlaisia elämyksiä ja kokemuksia.

Alla matkaohjelma ehdotuksemme, jota voidaan muokata ryhmänne toiveiden mukaan.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Päivä 1

Aamulento Frankfurtiin.Lentokenttäkuljetus Frankfurtin lentokentältä Stuttgartiin hotelliin ja majoittuminen. Yhteinen tervetuloillallinen hotellin ravintolassa.

Päivä 2

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Zuffenhausenia ja Porschen museota, englanniksi opastettu kierros, jota asiantuntijamatkanjohtaja tarvittaessa osaksi suomentaa. Museokierroksen jälkeen omaa aikaa kierrellä museossa, jossa on yli 80 Porschea. Aiemmin Porschen aarteet ovat olleet ympäri Eurooppaa. Vuonna 2009  urheiluautojätti avasi uudet tilat Stuttgartiin ja sinne on koottu kaikki autovalmistajan upeat mallit aina 1940-luvulta lähtien.

Yhteinen lounas Porschen upeassa ravintola Christophoruksessa, joka on teemapäivään sopiva elämys. Paluukuljetus hotelliin ja vapaa aikaa tutustua Stuttgartiin omatoimisesti.

Päivä 3 

Aamiaisen jälkeen lähtö Mercedes Benz museoon, jossa englanniksi opastettu kierros. Mercedes-Benz on ainoa autonvalmistaja, joka pystyy esittelemään koko nykyaikaisen auton historian alusta saakka eli vuodesta 1886. Myös Mika Häkkinen on esillä vuonna 2006 avatussa museossa maailmanmestaruusaikojensa kuvissa ja videolla. Kierroksen jälkeen on aikaa tutustua omatoimisesti museoon, jossa on esillä yli 160 autoa, käydä kaupassa ja ravintolassa.

 

Uusiin Mersuihin voi tutustua museon viereen valmistuneessa Stuttgartin Mercedes-Benz-keskuksessa. Se on Mercedes-liikkeiden uusi lippulaiva ja ensimmäinen yhtiön uuden arkkitehtonisen ilmeen mukainen myymälä. Neljässä kerroksessa esillä on 130 autoa.

Paluukuljetus hotelliin ja vapaa aikaa. Yhteinen illallinen hotellissa.

Päivä 4

Lähtö hotellilta aamiaisen jälkeen. Saavumme Baden-Württenbergiin Hockenheim Ringille puoliltaa päivin riippuen liikenteestä (120 km). Englanniksi opastettu kierros, jonka matkanjohtaja tarvittaessa osaksi suomentaa. Mahdollisuus tutustua omatoimisesti Motor-Sport-museoon, syödä lounasta tai kahvitella.

 

 

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna