Kiertomatkat

Amerikan raitilla

Kohde
Yhdysvallat
Pyydä tarjous

Amerikan raitilla

Pohjois-Amerikan syntyhistoria on kiinnostanut kirjailijoita ja elokuvantekijöitä kautta aikojen. Kaikkialta maailmasta saapuneet siirtolaiset kerääntyivät uudelle mantereelle ja halusivat toteuttaa unelman paremmasta elämästä. Kaikilla se ei onnistunut yhtä hyvin, mutta lähtökohdista sukeutui kuitenkin melko mainio maa. Amerikan raitilla on monta tarinaa.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Matkailijan mieltä kiehtoo niin intiaanien värikäs historia kuin orjuuden lopettaneen sisällissodan dramaattiset tapahtumat. Valtavat luonnonpuistot Yellowstone ja Yosemite vetävät puoleensa  luonnon ystäviä, puhumattakaan Kalliovuorten  ainutlaatuisista maisemista. Disneylandin rakastettavat satuhahmot ja huikeat vuoristoradat saavat lapset ja lapsenmieliset aina hyvälle tuulelle.

Elokuvia, musikaaleja, amerikkalaista jalkapalloa ja jääkiekkoa. Kulinaarisia  nautintoja ja hampurilaisia. Tarjolla on jokaiselle jotakin. Loma jättiläismäisessä maassa onkin varsinainen unelmien täyttymys. Tuttujen kohteiden lisäksi kartalta löytyvät sellaisetkin paikat kuten Rooma, Oxford, Bee Ridge, Thonotosassa, Kismet, Pitkin ja Paradise. Lähde omalle löytöretkelle, Amerikan raitilla riittää näkemistä useammallekin lomalle.

Kuvia

Amerikan raitilla kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna