Elämysmatkat

Ainutlaatuinen Australia

Kohde
Australia
Pyydä tarjous

Ainutlaatuinen Australia

Monipuolista luontoa ja eläimistöä, trooppisia sademetsiä, karua autiomaata, vitivalkoisia hiekkarantoja, sykkiviä suurkaupunkeja ja Ison Valliriutan luonnonihmeet.  Ainutlaatuinen Australia on valtava maa ja kaikkea on mahdotonta nähdä yhdellä kertaa, mutta tämä maa vie sydämesi ja palaat uudestaan.  Monipuolinen Australia on ehdottomasti yksi maailman ykköskohteista.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Australia on tunnettu rennosta elämänmenosta, upeista pitkistä hiekkarannoista sekä eksoottisista eläinlajeista. Historiansa aikana pitkään eristyksissä olleen maan luonto on voinut rauhassa kehittyä ainutlaatuiseksi ja siellä on mahdollista nähdä kasvi- ja eläinlajeja, joita ei ole muualla maapallolla. Australialaisia erikoisuuksia ovat kengurut, joita on yli 50 -lajia, koalat, vompatit sekä kasveista eukalyptukset

Asutus on keskittynyt lähinnä suuriin rannikkokaupunkeihin, joissa asuu suurin osa maan väestöstä. Suosittuja kaupunkikohteita ovat Sydney, Melbourne, Perth ja Adelaide. Merellinen Sydney hurmaa kauneudellaan, valkoisten talojen ja vehreiden alueiden yhdistelmä on viehättävä. Australia on kuuluisa rennosta rantaelämästä ja yksi maailman tunnetuimmista uimarannoista löytyy on Sydneystä, Bondi Beach. Kuuluisaa Sydneyn oopperataloa voi ihailla Harbour Bridge sillalta. Vanhaa Sydneyn tunnelmaa voi aistia historiallisen Rocksin mukulakivikaduilla.  Blue Mountains vuoret sekä Hunter Valleyn viinialue, kutsuvat päiväretkelle.

Victorian osavaltion Melbourne on vastustamaton kaupunki, jossa voit aistia rennon elämänmenon.  Tänne saavutaan tekemään ostoksia ja syömään tyylillä, juhlimaan ja nauttimaan kulttuurista. Suosittelemme vierailua Yarra Valleyn viinitiloilla sekä Phillip Islandilla, jossa on mahdollista katsella Pingviinien saapumista mereltä takaisin rantaan sekä tutustua saaren mielenkiintoiseen eläimistöön ja rannikon maisemiin.

Koillis-Australiassa  sijaitsee kaksi maailmanperintökohdetta – Iso Valliriutta ja Queenslandin sademetsät – odottavat vieretysten. Isolla Valliriutalla vesi on kristallinkirkasta ja korallit värikkäitä. Kalalajeja riutalta löytyy yli 1500, koralleja yli 400 sekä alueella elää uhanalaisia että harvinaisia lajeja. Ison Valliriutan ekosysteemi on yksi maailman rikkaimmista ja tämän takia mittaamattoman arvokas. Tällä matkalla on mahdollisuus nähdä tämä ainutlaatuinen valliriutta, joka on maailman suurin merellinen luonnonsuojelualue.

Yksi Australian symboleista on Uluru eli Ayer’s Rock – jättimäinen punainen kalliomuodostuma autiomaassa keskisessä Australiassa. Uluru tarkoittaa kohtaamispaikkaa ja se on aboriginaalien pyhä vuori. Mahtava Uluru vaihtaa väriä vuorokauden ja vuodenajan mukaan. Varsinkin auringonlaskun aikaan punaisena hehkuva vuori on vaikuttava näky.

Ainutlaatuinen Australia odottaa!

 

Kuvia

Ainutlaatuinen Australia kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna