Kiertomatkat

Intian kansallispuistot

Intian kansallispuistot

Harvinaisen tiikerin puolesta matkustaminen ei ole huonompi idea. Matkustamalla Intian kansallispuistoihin, tuet taloudellisesti paikallisten puistojen toimintaa ja rohkaiset siellä työskenteleviä ihmisiä jatkamaan taistelua salametsästystä vastaan. Luontomatkailu on työllistänyt tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa ja samalla kääntänyt viisareita taaksepäin uhanalaisten eläinten puolesta.

 

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Penchin kansallispuisto sijaitsee Keski-Intiassa, noin 2,5 tunnin ajomatkan päässä Nagpurin kaupungista. Pench on eräs Keski-Intian varmimpia tiikerien tapaamispaikkoja.

Kanhassa on tehty useita luontofilmejä esim. National Geographyn toimesta. Kanhan suojeluprojekti alkoi vuonna 1974. Suojelualue sijaitsee keskellä Rudyard Kiplingin tunnetun “Viidakkokirjan” maisemia, missä Mowgli metsästi Seonin susilauman jäsenenä. Bandhavgarh on tällä hetkellä ihanteellisen sijaintinsa vuoksi suurin vetonaula.

Komea Bengalintiikeri on eläinmaailman kuningas. Sen silmissä on päättäväinen, kesytön katse. Vartalo on solakka, notkea ja voimakas, ja käynti sulavan pehmeää. Siksi se on ollut kautta vuosituhansien sekä ihailun että metsästyksen kohde.

 

Kuvia

Intian kansallispuistot kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna