Kontiki
Kon-Tikin Costa Rican matkalta: tie Arenaliin

Pidätkö matkustamisesta? Tunnetko mukavia ihmisiä, joiden kanssa haluaisit matkalle? Oletko aktiivinen yhdistysmaailmassa tai muuten verkostoitunut? Jos vastasit kyllä, niin mikset aloittaisi uutta hauskaa ja hyödyllistä harrastusta ja ryhdy ryhmänkerääjäksi?

Nyt oman porukan teemamatkan toteuttaminen on entistäkin helpompaa!
1. mieti milloin, minne ja minkä kokoisella porukalla haluatte lähteä matkalle
2. kerro villeimmätkin toiveesi Kon-Tikin mukavalle ja asiantuntevalle myyntipäällikölle
3. saat tarjouksen, jota voit vielä halutessasi muokata mieluisaksi
4. matka laitetaan myyntiin yksityiseen verkkokauppaan salasanan taakse (katso mallia täältä)
5. sinä jaat linkkiä ja matkustajat ilmoittautuvat ja maksavat ennakkomaksun helposti ja kätevästi
6. oma porukka on koossa ja teille räätälöity ohjelmallinen matka toteutuu upeasti

Mukavia matkainfoja ja etuja ryhmänkerääjille
Järjestämme nykyisille ja tuleville ryhmänkerääjille mielenkiintoisia ja hauskoja After Work -matkainfoja Helsingin keskustan toimistollamme. Näissä infoissa voit keskustella paikallisten yhteistyökumppaneidemme ja henkilökuntamme kanssa juuri teidän matkastanne. Tilaisuuksissa on maistuvaa teeman mukaista tarjoilua ja tietenkin arpajaiset 🙂

Kutsumme ryhmänkerääjiä myös ohjelmallisille koko päivän kestäville matkainforisteilyille Tallinnaan, joilla yhteistyökumppanimme esittelevät matkakohteita ja kertovat uusista käyntikohteista. Päivän aikana matkavastaavat voivat suunnitella myös Kon-Tikin myyntipäälliköiden kanssa tulevan kauden matkoja.

Muita etuja
Ryhmänkerääjät saavat käyttöönsä maksutta digitaalisen TellAbout-kuvagallerian, jossa matkakuvia ja kertomuksia voi jakaa yksityisesti. Lisäksi vuonna 2016 ryhmämatkan varanneet saavat lahjaksi Taloustaito-lehden tilauksen.

Ota yhteyttä ja tule mukaan?
Jos kiinnostuit ryhmänkeräämisestä ja haluat osallistua mielenkiintoisiin matkainfoihin, ota yhteyttä jaana(at)kontiki.fi ja kerro millaisen porukan kanssa mielit matkalle.

Reetta Reissunainen on yksi Kon-Tikin ryhmänkerääjistä. Katso video alla, ota yhteyttä ja kerromme lisää kuinka sinustakin tulee ryhmänkerääjä.

Ryhdy sinäkin Reissunaiseksi – katso Reetan videosta miten helppoa se on.