Urheilumatkat

Järjestä kanssamme oma urheilufanimatka

Ajankohta
Ensi vuodelle
Pyydä tarjous

Fanimatkalle omalla porukalla

Ota yhteyttä, jos haluat järjestää ihan oman ryhmämatkan fanittamaasi urheilutapahtumaan. Meidän kauttamme saat valmismatkapaketin kaikkiin kansainvälisiin huippu-urheilutapahtumiin.

Futisfaneille jalkapallomatkat Euroopan huippusarjoihin kuten Valioliigan ja Mestarien liigan otteluihin ovat aina suosittuja, kuten myös jääkiekkomatkat Leijona-kannattajille tai vaikkapa rapakon taakse NHL-otteluihin. Yleisurheilu, tennis, ampumahiihto sekä Formula 1 -matkat ovat myös erikoisalaamme. Järjestämme matkoja mihin tahansa merkittävään urheilutapahtumaan ympäri maailman, joten haasta meidät rohkeasti järjestämään unelmiesi fanimatka.

Pyydä tarjousta omalle porukallesi tästä tai soita 020 757 9830 ja jutellaan lisää.

Kon-Tiki osti syksyllä 2018 urheilumatkoihin erikoistuneen Björk & Boström Urheilumatkat Oy:n. Näin saimme lisää kokemusta erilaisten urheilumatkojen järjestämiseen ympäri maailmaa.

 

Pyydä tarjous

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Unelmienne matkaohjelma luodaan juuri teille

Matkaohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta. Ryhmällenne luotu teemamatka on ainutlaatuinen, sillä se toteutetaan juuri teille. Uskalla unelmoida – me teemme matkaunelmistanne totta!

Tarjouspyyntöä jättäessäsi voit kertoa toiveenne tapahtuman, kisalippujen, majoituksen, ruokailujen, lentojen ja lisäaktiviteettien suhteen.

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita?

Suunnittelun alkuun pääsemiseksi kannattaa tutustua kokoamiimme matkakohdeideoihin ja esimerkkiohjelmiin, joista sinun on helppoa valita juuri teidän ryhmälle sopiva kohde tai poimia aktiviteetti-ideoita.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna