Björk & Boström Urheilumatkat

Urheilumatkojen uranuurtaja

Kon-Tiki Toursin tytäryhtiö Björk & Boström Urheilumatkat Oy on järjestänyt elämyksellisiä urheilumatkoja jo vuodesta 1981. Edelleen mukana toiminnassa on Suomen B&B:n osakekannan myynyt Kimmo Kannas, jolla on yli 30 vuoden kokemus urheilumatkojen järjestämisestä.

Taustaa

Kon-Tiki Tours osti syksyllä 2018 helsinkiläisen Björk & Boström Finland Oy:n osakekannan ruotsalaiselta Björk & Boström Sportresor Ab:lta ja yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Kannakselta. Björk & Boström Sportresor Ab:n omistaa Johan Björk. Kon-Tiki ja Björk & Boström Sportresor AB ovat samalla solmineet usean vuoden kattavan yhteistyösopimuksen. Yrityskaupan jälkeen jatkamme toimintaa Björk & Boströmin brändillä.

Yritys tunnetaan jatkossa nimellä Björk & Boström Urheilumatkat Oy ja hyödynnämme jatkossakin toiminnasamme oman vahvan osaamisemme lisäksi myös Ruotsin toimintamalleja, laajaa alan kokemustamme sekä merkittäviä kansainvälisiä kontaktejamme.

Elämykselliset urheilu-, fani- ja harrastematkat

Keskity itse matkasta ja kisatunnelmasta nauttimiseen ja jätä käytännön järjestelyt meidän tehtäväksemme. Ikimuistoiset, elämykselliset ja vastuulliset urheilumatkat ovat erikoisosaamistamme. Tutustu kattavaan urheilumatkavalikoimaamme tai pyydä tarjous valitsemaasi urheilutapahtumaan omalle porukallesi.

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä:
Sari, Susa, Kimmo

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna