Kulttuuri­matkat

Risteile Itämeren puolesta

Ajankohta
6.10. - 8.10.2024
Kesto
3 päivää
Kohde
Tukholma
Hinta
alk. 127 €/hlö
Varaa matka

Risteile Itämeren puolesta

M/S Gabriella on valjastettu risteilemään Tukholmaan Itämeren puolesta Silakkasoudun jälkeen!

Silakkasoutu on rotareiden järjestämä varainkeruutapahtuma Itämeren hyväksi. Sitä on järjestetty vuodesta 2013 asti aina Helsingin Silakkamarkkinoiden avajaispäivänä, lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Mukaan haastetaan kaikkia ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä. Silakkasoutu on rento virkistystapahtuma, jossa kirkkoveneillä soudetaan Finlandia-talolta Kauppatorille. Se on hieno tilaisuus vahvistaa porukkahenkeä, tehdä hyvää ja vaikuttaa ympäröivän yhteiskunnan parempaan huomiseen.

Risteilyllä on mukavaa jatkaa merellistä viikonloppua ystävien kanssa, tutustua Baltic Sea Science Centeriin Tukholman Skansenilla (bssc.se/) ja verkostoitua ruotsinsuomalaisten matkaajien kanssa paluumatkalla.

Varaa matkasi 16.8.2024 mennessä! Matkan toteutuminen edellyttää 30 hengen ryhmäkokoa.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

  • Viking Gabriella menopaluu risteily Helsinki-Tukholma
  • 7.10. laivan meriaamiainen
  • 7.10. laivan buffét illallinen
  • 8.10. laivan meriaamiainen
  • 20 € tuki Itämeren suojeluun
  • Rotareiden ohjelmaa laivan auditoriossa meno- ja paluumatkalla
  • palvelumaksun

Lisämaksusta

  • Lisämaksullinen retki: 63 €/hlö kun ryhmässä min. 30 hlöä

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 6.10. - tiistai 8.10.2024

6.10. sunnuntai | kohti Tukholmaa

Kokoontuminen Viking Line terminaalissa Katajanokalla klo 15.30. M/S Gabriella lähtee kohti Tukholmaa klo 17.15. Laivan auditoriossa Rotarien ohjelmaa klo 19.00-20.00.

7.10. maanantai | Tukholma ja Itämerikeskus

Laivan meriaamiainen klo 7.00-10.00 (Ruotsin aikaa). Saavutaan Tukholmaan klo 10.00. Hytit käytössä koko laivavierailun ajan.

Lisämaksullinen retki: Itämerikeskus

Tukholmassa on mahdollisuus osallistua yhteiselle retkelle Itämeri keskukseen. Bussi odottaa matkaajia terminaalin ulkopuolella ja kuljettaa Skansenille Baltic Sea Centeriin. Hintaan sisältyy opastus Itämerikeskuksessa ruotsiksi tai englanniksi. Bussilla paluu takaisin Viking Linen terminaaliin vierailun jälkeen tai halutessaan voi tulla omatoimisesti, viimeistään klo 15.30 satamaan paikallista aikaa.  Hinta: 63 € /hlö, kun ryhmässä min. 30 matkustajaa.

M/S Gabriella lähtee paluumatkalle Tukholmasta klo 16.30. Yhteinen buffet-illallinen varattu klo 17.00 kattaukseen. Rotareiden yhteistä ohjelmaa laivan auditoriossa risteilyillan aikana klo 18.30 – 20.30 (Ruotsin aikaa).

8.10. tiistai | Paluu Helsinkiin

Laivan meriaamiainen klo 8.00-10.00 (Suomen aikaa). Laiva saapuu Helsingin Katajanokalle klo 10.10.

Laiva-aikataulu

6.10. Viking M/S Gabriella Helsinki – Tukholma 17.15-10.00+1
7.10. Viking M/S Gabriella Tukholma – Helsinki 16.30-10.10+1

Hinnat €/hlö

Standart ikkunallinen ulkohytti (A), kun hytissä on:

1 henkilö: 195 €/hlö
2 henkilöä: 151 €/hlö
3 henkilöä: 137 €/hlö
4 henkilöä: 129 €/hlö

Standart ikkunaton sisähytti (B), kun hytissä on:

1 henkilö: 184 €/hlö
2 henkilöä: 146 €/hlö
3 henkilöä: 133 €/hlö
4 henkilöä: 127 €/hlö

Peruutusehdot

Maksun jälkeen peruutusehdot ovat seuraavat:
* Jos matka perutaan 16.8.2024 mennessä, peruutuskulu on 25 €/varaus.
* Jos matka perutaan 29.8.2024 mennessä, peruutuskulu on 50 % matkan hinnasta.
* Jos matka perutaan 30.8.2024 jälkeen, peruutuskulu on 100 %

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä 30 henkeä. Reitistä ja ryhmästä poikkeaminen ei ole tällä matkalla mahdollista.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun