Formula 1

F1 Monaco 2023

Ajankohta
25.5. - 30.5.2023
Kesto
6 päivää
Kohde
Nizza & Monaco
Hinta
Kysy

Formula 1® Monaco 5 vrk -matkapaketti

Monacon katuradalla ajettavaan F1-osakilpailu sisältyy myös kauden 2023 kalenteriin.

Muutos Finnairin paluulentoihin (23.1.). Finnairin paluuaikataulu aikaistui, eikä kisoista ehdi enää Finnairin iltalennolle. Mutta ei hätää, etsimme sinulle lennot toisella lentoyhtiöllä maanantaille, tai jos haluat pitää pari lisälomapäivää, niin Finnair lentää taas tiistaina ja keskiviikkona. Nizzan upeat rannat ja nähtävyyden ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotelleilta. Esimerkkipaketissamme on K-katsomolippu lauantaille ja sunnuntaille. Monacoon pääsee kätevästi junalla Nizzan rautatieasemalta 20 minuutissa. Kisaviikonloppuna Monacon keskusta on lähes suljettu muulta liikenteeltä, eivätkä taksit ja bussit saa pysähtyä keskustan alueella.

HUOM. Finnair ei lennä Nizzaan perjantaisin eikä maanantaisin.
Finnairin lentovaihtoehdot:
Meno to 25.1.
Paluu ti 30.5. klo 11:30 – 15:45 tai
Paluu ke 31.5. klo 19:45 – 23:55

25.-30.5. | 5 vrk esimerkkipaketti ilman lentoja:
Hinta:  3320 EUR | hlö | 2-hengen huoneessa | Hotel de Suede 3*

Esimerkkipakettiihn sisältyy:

  • Finnairin lennot Nizzaan
  • lentokenttäkuljetukset
  • viisi yötä 2-hengen huoneessa hotelli Suedessa Nizzassa
  • aamiainen
  • K-katsomolippu lauantaille ja K Gold -katsomoon sunnuntaille.
  • opas lauantaina junamatkalle Nizzasta – Monacoon
  • verot

Räätälöimme paketin asiakkaan toiveen mukaan. Katsomoliput alkavat olla jo sunnuntaille vähissä.
Pyydä tarjous.

Huom. 4 vrk paketti 25.-29.5. on mahdollinen Lufthansan lennoilla. Kysy.

Pakettiin tilataan katsomolippu asiakkaan toiveen mukaisesti, mikäli ko. lippua on saatavilla ja samalla paketin hinta tarkistetaan. Alla linkki katsomokarttaan.

kts. katsomokartta tästä

Palvelumaksu: 15 euroa/varaus.
Maksuehto: 50 % varauksen yhteydessä ja 50 % 2 kk ennen matkaa.

Lisätiedot:
sari@kontiki.fi
Sari Saxman 040-7782648

Lisämaksusta

1-hengen huone
Saatavilla myös 3-hengen huone

Kohokohdat

Alustava ohjelma. Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia.

Lauantai 27.5.
12:0013:00 Formula 1 | Practice 3
15:0016:00 Formula 1 | Qualifying

Sunnuntai 28.5.
13:10  Drivers presentation
14:44  National Anthem
15:00 – 17:00  F1 Monacon osakilpailu 2 h tai 78 kierrosta
 

Majoitus

Univers Hotel ****
2 Rue de la Liberte • 06000 Nizza • Ranska
Hotelli Univers kotisivut

 

Hotelli sijaitsee Nizzan sydämessä, lähellä vanhaa kaupunkia ja Place Massenaa. Kuuluisalle rantabulevardi Promenade des Anglaisille on 600 m. Casino Ruhl, Nice Étoile -ostoskeskus ja ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä ja lähimmälle raitiovaunupysäkille on vain 60 m.


The Hotel de Suéde ***

18 Avenue de Suede • 06000 Nizza • Ranska
Hotelli Suéden kotisivut

 

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Nizzan keskustassa. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja äänieristetyt ikkunat. Kuuluisalle rantakadulle Promenade des Anglais on vain parin minuutin kävelymatka. Juna-asemalle on kävellen 1,1 km. Parin minuutin kävelymatkan päässä olevalta Place Massenan aukiolta pääsee myös raitiovaunulla juna-asemalle. Saatavilla myös 3-hengen huone.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 25.5. - tiistai 30.5.2023

25.5. Torstai  | saapuminen Nizzaan

Perjantain voit viettää tutustuen Nizzan keskustaan, nähtävyyksiin ja Promenade des Anglaisin rantabulevardiin. Nizzassa on paljon ruokapaikkoja joissa on edustettuna italialaisen ja ranskalaisen keittiön herkkuja. Kaupungissa on paljon kala- ja äyriäisravintoloita, mutta syötävää löytyy myös pizzan- ja pastan ystäville.

26.5. Perjantai | omaa ohjelmaa

Voit viettää rennon päivän vaikka rannalla. Keskustan myyntikojuista kannattaa ostaa edulliset uimatossut, sillä koko ranta on täynnä pieniä pyöreitä kiviä. Shoppailemaan kannattaa lähteä Avenue Jean Médecin -ostoskadulle. Illalla voi suunnata syömään kävelymatkan päässä olevaan vanhaankaupunkiin.

27.5. Lauantai | päivä Monacossa

Nizzan Gare de Ville -asemalle on helppo mennä hotelleilta kävellen tai raitiovaunulla.  Junia menee usein ja matka kestää vain 20 minuuttia. Monacossa asema sijaitsee keskellä kaupunkia. Kisojen ajan Monacon kujilla sijaitsevissa kahviloissa ja ravintoloissa on tarjolla syötävää ja juotavaa.

28.5. Sunnuntai | Monacon Grand Prix klo 15:00

Sunnuntaina siirtyminen junalla Monacoon.

29.5. Maanantai | omaa ohjelmaa

30.5.  Tiistai | paluu

Kentällä on hyvä olla 2 tuntia ennen koneen lähtöä.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun