Formula 1

F1 Abu Dhabi 2023

Ajankohta
24.11. - 28.11.2023
Kesto
5 päivää
Kohde
Arabiemiirikunnat
Hinta
Kysy

Abu Dhabin päätöskisa

Arabiemiirikuntien illalla ajettava Abu Dhabi GP on järjestetty kaudesta 2009 alkaen Yas Marinan radalla. Rata sijaitsee Abu Dhabin Yasin saarella, noin 114 km/1,5 h  moottoritietä Dubain keskustasta. Paketissamme on suorat lennot Helsingistä Dubaihin, lentokenttä- ja kisakuljetukset sekä viikonlopun aluelippu lauantaille ja sunnuntaille. Ennen kisa-alueelle menoa voi piipahtaa Abu Dhabin Ferrari-myymälässä, joka sijaitsee Ferrari Worldin aulassa. Ferrari Worldistä on suora yhteys YAS Mall -kauppakeskukseen, jossa voi nauttia vaikka lounaan ennen moottoriradalle siirtymistä. Maanantaina on koko päivä aikaa tutustua vielä Dubaihin.

Jos osa matkaseurueesta haluaa osallistua vain sunnuntain päätöskisaan, niin lauantaina voi tutustua Abu Dhabiin ja vierailla esim. upeassa Sheikki Zayedin Moskeijassa. Taksit ovat edullisia käyttää.

Pyydä tarjous haluamallasi katsomolipulla.
(hinta ja saatavuus tarkistetaan varauksen yhteydessä)

Yas Marina Circuit – karttaan tästä


Tiedustelu ja varaukset:
Sari Saxman 040-778 2648
sport@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • edestakaiset lennot Helsinki – Dubai – Helsinki
 • lentokenttäopas
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset hotellille
 • 3 vrk majoitus Dubaissa 4*-hotellissa, 2-hengen huoneessa
 • aamiainen hotellissa
 • kisakuljetukset Yas Marinan moottoriradalle lauantaina ja sunnuntaina
 • bussiopas

 

Lisämaksusta

 • GP-lippu saatavuuden mukaan

Huom. passin pitää olla voimassa 6 kk matkan jälkeen. Passissa ei saa olla Israelin leimaa.
Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia alle 30 pv oleskeluun.
Maahan saavuttaessa myönnetään maksuton Entry Visit Visa.

Kohokohdat

25.11. Lauantai

 • 3. F1-harjoitukset klo 15 – 16
 • F1® aika-ajot klo 18 -19

 26.11. Sunnuntai

 • kuljettajien esittelykierros
 • Formula 1® Abu Dhabi GB klo 17:00 – 19:00

Viikonlopun aikana ajetaan myös FIA Formula 2 ja 4 UAE kisat.
* ohjelma ei ole vielä vahvistettu.

Majoitus

Hotel Rotana Towers 4*

Sheikh Zayed Road • Dubai • United Arab Emirates

 

Lentokentältä on vain 20 minuutin ajomatka hotellille, joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Lähin metroasema on Financial Centre Metro Station (punainen linja), josta pääsee nopeasti mm. maailman korkeimmalle rakennukselle Burj Khalifalle ja Dubai Mall -kauppakeskukseen. Hotellissa on kolme palkittua ravintolaa, aulakahvila ja uima-allas baari.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 24.11. - tiistai 28.11.2023

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun