Kulttuuri­matkat

JJ's BBQ Texas Road Trip

Ajankohta
31.10. - 7.11.2024
Kesto
8 päivää
Kohde
USA Texas
Hinta
3990 €
Varaa matka

Koe aito BBQ-seikkailu Texasissa JJ:n johdolla

Suomen kiistatta tunnetuin BBQ-mies ja barbecuen edelläkävijä, JJ järjestää paljon kysytyn matkan aidon barbecuen juurille Texasiin! Reissu järjestetään road trip -henkisesti läpi Texasin makujen ja tarinoiden. Matkan kohokohta on vierailu kaksipäiväisillä Texas Monthlyn järjestämillä legendaarisilla BBQ Festivaaleilla barbecuen pääkaupungissa Lockhartissa. Texasin parhaita herkkuja pääset maistelemaan kuuluisimmissa Austinin ja Dallasin BBQ-ravintoloissa. Makkaran ja täydellisen Brisketin valmistuksen parhaat niksit ja salaisuudet saamme Sausage Sensei Bill Dumasin BBQ-kurssilla. Varusta itsesi seikkailumielellä ja tule mukaan kokemaan aidot savun ja maun juhlat!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Jari-Jukka Kallunki tunnetaan parhaiten JJ’s BBQ:n perustajana ja omistajana. JJ’s BBQ on aito barbecue-ravintola, jollaista ei aiemmin ole nähty Suomessa. Jari-Jukka on reissannut aktiivisesti barbecuen synnyinseudulla Texasissa vuodesta 2017 asti. Monien paikallisten BBQ-legendojen kaverina JJ:llä on hyvät kontaktit alueella.

 

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Helsinki–Dallas–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
 • ohjelman mukaiset majoitukset jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisella
 • ohjelman mukaiset kuljetukset Dallas – Austin – Lockhart – Seguin – Dallas
 • VIP-liput Texas Monthly BBQ Festivaalien molemmille päiville
 • Bill Dumasin BBQ-kurssi sekä ruokailu Sequinissa
 • BBQ ja Texasin asiantuntijana matkassa JJ’s BBQ:n perustaja Jari-Jukka Kallunki koko matkan ajan
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 450 €
 • ennakkoon varatut istumapaikat lennolla
 • muut mahdolliset palvelut

USA:n tarvitaan ESTA- sähköinen matkustuslupa, joka on haettava viimeistään 72 tuntia ennen matkaa osoitteessa: https://esta.cbp.dhs.gov/.
ESTA:n hinta on 21 $ / henkilö ja maksu on maksettava luottokortilla ennen hakemuksen käsittelyä (hintatieto 28.2.2024)

 

Kohokohdat

 • Franklin Barbecue – First in line
 • Yeti Flagship Store
 • Sausage Sensei Bill Dumasin BBQ-kurssi
 • Buc’ees huoltoasemavierailu
 • Kaksipäiväiset Texas Monthly BBQ Festivaalit VIP-lipuilla
 • Texasin legendaariset BBQ-ravintolat

 

Majoitus

Useita hotelleja

Austin 31.10.-5.11.
Holiday Inn Express & Suites Austin Downtown
805 Neches Street, Austin

Dallas 5.-7.11.
SpringHill Suites Dallas Downtown/West end
1907 N. Lamar St, Dallas

 

 

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 31.10. - torstai 7.11.2024

31.10. torstai│matkapäivä, saapuminen Austiniin

Tapaamme Helsinki/Vantaan lentokentällä. Finnairin lento Helsingistä Dallasiin klo 12:25-16:10.  Lentoaika 10h45min. Dallasin kentältä suuntaamme bussin Austiniin, johon majoitumme. Ajoaika n. 3 tuntia.

1.11. perjantai | legendaarinen Franklin BBQ-ravintola (A)

Heti aamulla lähdemme ”First in Line” teemalla jonottamaan Texas Barbecuen legendan Aaron Franklinin todella suosittuun Franklin BBQ ravintolaan. Itse Aaron Franklin on useasti myös avaamassa ovia, joten kännykät valmiiksi selfieitä varten! Ruokailun jälkeen vieraillaan totta kai ravintolan sydämessä, eli Pit Roomissa Aaronin pitmasterin johdolla.

2.11. lauantai | Texas Monthly BBQ World’ s Fair (A)

Tänään vierailemme Texas Monthlyn järjestämillä kuuluisilla BBQ Festivaaleilla barbecuen pääkaupungissa Lockhartissa, jossa on mahdollisuus tavata lajin uskomattomia legendoja, kuten Snow’s BBQ:n rautarouva Tootsie Termandez, Sausage Sensei Bill Dumas, Robert Sierra ja monia muita! Festivaalin aikana pääset maistelemaan alueen parhaita BBQ-mestariteoksia, jotka edustavat perinteitä ja innovaatiota yhtäaikaisesti. Tarjolla on herkullisia ribsejä, mehevää pulled porkia, savustettua kanaa ja paljon muuta – kaikki täydellisesti valmistettuna ja tarjoiltuna intohimolla. Lisäksi voit nauttia live-musiikista ja monista muista aktiviteeteista.

3.11. sunnuntai | Texas Monthly Top 50 BBQ Picnic (A, L)

Sunnuntai vietetään Festivaalien kakkospäivänä tammisavuisessa ympäristössä picnic henkisessä tapahtumassa, jossa on mukana Texas Monthly lehden rankkaamat Top 50 BBQ ravintolat valmistamassa todella herkullisia ja innovatiivisia maisteluannoksia aidolla tulella brisketistä, ribseistä, possun kyljestä ja monesta muusta laadukkaasta raaka-aineesta. Täällä näet kaikki tunnetuimmat pitmasterit ja ravintoloitsijat itse asian ytimessä. Tapahtumasta löytyy aidon barbecue hengen lisäksi totta kai herkullisia cocktaileja, live musiikkia ja paljon muuta! VIP lipun hintaan sisältyy myös lounas.

4.11. maanantai | Austin – vapaa aikaa (A)

Tänään on mahdollisuus vierailla vaikka Austinin Yeti-lippulaivamyymälässä, nauttia herkullisia tacoja Torchy’s Tacossa tai käydä tutustumassa Austinin legendaarisiin bilekatuihin. Austinista löytyy myös paljon muita herkullisia ruokapaikkoja ja nähtävää. Austin tunnetaan myös ”Live Music Capital of the World” -lempinimestään, joten älä missaa tilaisuutta kokea kaupungin vilkas musiikkikulttuuri. Sixth Street ja Red River District ovat täynnä klubeja ja baareja, joissa voit nauttia live-esityksistä lähes joka ilta.

5.11. tiistai | Bill Dumasin BBQ-kurssi (A, L)

Austinista matka jatkuu Seguiniin Sausage Sensei Bill Dumasin BBQ-kurssille, jossa kurssin päätteeksi nautimme BBQ-herkut. Kurssin ja ruokailun jälkeen matka jatkuu kohti Dallasia ja matkalla pistäydytään totta kai Texasin tyyliin valtavalla Buc’ees huoltoasemalla. Tältä asemalta ei muuten polttoainemittarit eikä ruoka lopu!

6.11. keskiviikko | Dallas (A)

Dallasissa on mahdollisuus tutustua boheemiin Deep Ellumin kaupunginosaan, ruokailla Terry Black’s BBQ ravintolassa ja käydä vaikka oluella sporttibaarissa. Dallasin keskustan läheltä löytyy myös paljon muuta nähtävää. 

7.11. torstai | kotimatka (A)

Kuljetus lentokentälle. Finnairin lento Helsinkiin klo 16:55-10:50+1.(8.11.)

Huom! Muutokset matkaohjelmaan ja lentoaikatauluihin mahdollisia.

 Ateriat: A=aamiainen, L=lounas

Lennot

AY0019 Finnair    Helsinki – Dallas       31.10.2024  klo 12:25-16:10
AY0020 Finnair   Dallas – Helsinki         7.11.2024  klo 16:55-10:50+1

ESTA

USA:n tarvitaan ESTA- sähköinen matkustuslupa, joka on haettava viimeistään 72 tuntia ennen matkaa osoitteessa: https://esta.cbp.dhs.gov/.
ESTA:n hinta on 21 $ / henkilö ja maksu on maksettava luottokortilla ennen hakemuksen käsittelyä (hintatieto 8.1.2024)

Maksuehdot

Ennakkomaksu on 600 EUR/henkilö. Loppusuoritus matkasta on maksettava viimeistään 8 viikkoa ennen matkan alkua.

Peruutusehdot

Peruutus tulee voimaan sillä hetkellä, kun tieto siitä tulee toimistoomme. Palvelumaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa varaamansa matka seuraavin ehdoin:

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Hinnat perustuvat 28.2.2024 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 15. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Kuvia

JJ's BBQ Texas Road Trip kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun