Jalkapallo

FA Cup Finaali, Wembley

Ajankohta
22.5. - 24.5.2020
Kesto
3 päivää
Kohde
Lontoo
Hinta
890 €

FA Cup Finaali 23.5.

FA Cup on maailman vanhin seuraturnaus. Finaaliottelu kerää yli 2 miljardia tv-katsojaa ja Wembley Stadionin täyteen fanaattisia kannattajia. Wembleylle mahtuu 90.000 katsojaa ja se on suurin kokonaan katettu stadion maailmassa. Viime kaudella finaalissa Manchester City murskasi yllättäjäjoukkue Watfordin peräti 6-0. Kuka juhlii tällä kertaa?

Lisätiedot ja varaukset:

sales@bjork-bostrom.fi  tai puhelimitse 020 757 9830

Hintaan sisältyy

  • 2 vrk:n majoitus Copthorne Tara Kensington **** – hotellissa aamiaisineen
  • Club Wembley ottelulippu FA Cupin finaaliin 23.5. Wembleyllä, lyhyt sivu
  • verot

Kysy myös muita lippu- ja hotellivaihtoehtoja!

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone
  • lennot
  • ottelulippujen upgreidaus

Majoitus

Copthorne Tara Kensington

Hotellin vierestä löytyy muun muassa Kensingtonin puisto ja ostoskatu, lähellä myös Royal Albert Hall, Harrods sekä Selfridges. Lähin metroasema on High Street Kensington 5 min. kävelymatkan päässä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 22.5. - sunnuntai 24.5.2020

Kuvia

FA Cup Finaali, Wembley kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna