Jalkapallo

FA Cup Finaali, Wembley

Ajankohta
22.5. - 24.5.2020
Kesto
3 päivää
Kohde
Lontoo
Hinta
890 €

FA Cup Finaali 23.5.

FA Cup on maailman vanhin seuraturnaus. Finaaliottelu kerää yli 2 miljardia tv-katsojaa ja Wembley Stadionin täyteen fanaattisia kannattajia. Wembleylle mahtuu 90.000 katsojaa ja se on suurin kokonaan katettu stadion maailmassa. Viime kaudella finaalissa Manchester City murskasi yllättäjäjoukkue Watfordin peräti 6-0. Kuka juhlii tällä kertaa?

Lisätiedot ja varaukset:

sales@bjork-bostrom.fi  tai puhelimitse 020 757 9830

Hintaan sisältyy

  • 2 vrk:n majoitus Copthorne Tara Kensington **** – hotellissa aamiaisineen
  • Club Wembley ottelulippu FA Cupin finaaliin 23.5. Wembleyllä, lyhyt sivu
  • verot

Kysy myös muita lippu- ja hotellivaihtoehtoja!

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone
  • lennot
  • ottelulippujen upgreidaus

Majoitus

Copthorne Tara Kensington

Hotellin vierestä löytyy muun muassa Kensingtonin puisto ja ostoskatu, lähellä myös Royal Albert Hall, Harrods sekä Selfridges. Lähin metroasema on High Street Kensington 5 min. kävelymatkan päässä.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron matkakohtaisen tukimaksun ilmastotyöhön. Maksusi ohjataan lyhentämättämänä Luonnonperintösäätiölle, joka käyttää varat luonnonsuojelualueiden hankintaan Suomessa. Lahjoittaminen käy vaivattomasti yhdellä klikkauksella verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 22.5. - sunnuntai 24.5.2020

Kuvia

FA Cup Finaali, Wembley kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna