Kulttuuri­matkat

Tähtikokkien Bocuse d´Or Lyonissa

Ajankohta
25.1. - 28.1.2025
Kesto
4 päivää
Kohde
Lyon
Hinta
1398 €
Varaa matka

Gastronomian huippuhetkiä

Maailman kovin ja arvostetuin kokkikilpailu Bocuse d’Or saapuu jälleen Lyonin gastronomisen maailman pääkaupunkiin! Valmistaudu todistamaan huippukokkien taidonnäytteitä, kun he kilpailevat arvostetusta mestaruudesta. Suomen Team Sipeläinen tavoittelee palkintosijoja viimeiseen saakka hiotuilla annoksilla ja visuaalisella teemalla. Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta olla osa maailman seuratuinta kulinaarista tapahtumaa! Lähde kannustamaan Suomi voittoon!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suora lento Helsinki–Geneva–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
 • lentokenttäkuljetukset
 • 2 päivän Lyon City – kortti
 • suomalainen matkanjohtaja Susanna Ahokas mukana koko matkan ajan
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lipuista Bocuse d´Or tapahtumaan tiedotamme myöhemmin.

 

Lisämaksusta

 • 1-hengen huone 470 €
 • lisämaksullinen retki Traboulés – käytäviä ja gastronomiaa 95 €/henkilö
 • muut mahdolliset palvelut

Majoitus

B&B Hotel Lyon Centre Gambetta***

93 Cours Gambetta, 69003 Lyon

Moderni 3 tähden hotelli Lyonin keskustassa, 3.kaupunkipiirissä, 2 km Euroopan suurimmalta kaupunkiaukiolta Place Bellecour. Part-Dieun asemalle on 1,4 km ja Tête d’Or puistoon 4 km. Metro Garibaldi 2 minuuttia kävellen hotellilta. Hotellissa on 116 huonetta perusmukavuuksilla. Ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavin, kirjoituspöytä, vaatenaulakko, kylpyhuone, hiustenkuivaaja, ilmainen Wifi -internetyhteys. Hotellissa tarjotaan makea ja suolainen mannermainen buffet aamiainen.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 25.1. - tiistai 28.1.2025

25.1. lauantai│matkapäivä, saapuminen Lyoniin

Finnairin lento Helsinki – Geneva klo 7.55–10.05. Kuljetus Lyonin hotelliin.

26.1.–27.1. sunnuntai – maanantai (A)

Aikataulun tarkentuessa seuraamme Ismo Sipeläisen työskentelyä kisapaikalla. Toisen päivän aamuna on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle, johon voi ilmoittautua varauksen yhteydessä. Yhteisistä ruokailuista tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Lisämaksullinen retki Traboulés – käytäviä ja gastronomiaa

Klo 10h00 tapaaminen englanninkielisen oppaan kanssa sovitussa paikassa. Paikallisoppaan saattamana lähdemme Lyonin vanhan kaupungin ja Presqu’ilen niemekkeen gastronomiselle löytöretkelle. Vanha Lyon kapeine ja kiemurtelevine kujineen, renessanssiaikaiset talot, salaperäiset talosta toiseen kulkevat traboulés -käytävät kuuluvat Ranskan laajimpaan Unescon suojelemaan renessanssiaikaiseen alueeseen. Sukellamme 2000 vuotta vanhaan historiaan ja tutustumme samalla lyonilaiseen gastronomiaan. Vierailemme paikallistuotemyymälöissä ja tutustumme paikalliseen ruokakulttuuriin maistiaisten kera.

Kierros 3h/4 maistelua, hinta 95 €/henkilö.

28.1. tiistai (A)

Kuljetus Genevan lentokentälle. Finnairin lento Geneva – Helsinki klo 10:50-14:50

Ateriat: A=aamiainen

HUOM! Muutokset matkaohjelmaan ja lentoaikatauluihin mahdollisia.

Lennot

25.1.2025  AY1531  Helsinki-Geneve  07.55-10.05
28.1.2025  AY1532  Geneve-Helsinki  10.50-14.50

Maksuehdot

Ennakkomaksu 400 € / hlö, joka maksetaan heti varauksen yhteydessä.  Loppumaksu 25.10.2024.

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.

 • 24.10. mennessä peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset
 • 25.10. jälkeen peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta
 • 25.12. jälkeen peruutuskulut ovat 100 %

Hinnat perustuvat 4.4.2024 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja jotka löytyvät verkkosivuiltamme.

Kuvia

Tähtikokkien Bocuse d´Or Lyonissa kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun