Elämysmatkat

Tulisen tangon Argentiina

Kohde
Argentiina
Pyydä tarjous

Tulisen tangon Argentiina

Pitkä, kapea ja kolmion muotoinen maa on tulisen tangon ja jalkapallon tyyssija. Suurten tunteiden argentiinalainen tango syntyi Buenos Airesin kaduilla 1880-luvulla ja täällä se on yhä aidoimmillaan. Argentiinalaiset hengittävät tangoa ja siihen törmää kaikkialla, tummat sävelet kaikuvat kaduilla ja San Telmon kapakoissa. Buenos Airesissa voi aina ottaa pari tanssi askelta vaikka keskellä katua jos musiikin rytmi niin vaatii… Tuntuu, että kaikki paikalliset osaavat oikeat askelkuviot ja taidokkaat taivutukset. Tangokouluja on Buenos Airesissa useita ja niissä opetus on luonnollisesti parasta maailmassa – argentiinalaista. Tangossa soi täälläkin kaiho mutta voimakkaimpina sävyinä siinä elävät vahvaa rakkautta kuvastavat tunteet. Sana tango tarkoittaakin – kosketan.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Argentiinassa on lähes mahdotonta olla törmäämättä jalkapalloon. Se on argentiinalaisten yhteinen intohimo ja joukkueita kannatetaan suurella tunteella.

Eurooppalaistyylisessä Buenos Airesissa sekoittuvat menneisyys ja nykyaika kiehtovaksi keitokseksi. Suuressa metropolissa voit valita museon tai oopperan, teatterin tai huippuaterian. Parin tunnin lentomatkan päässä odottavat mahtavat Iguassun putoukset ja toisaalla kutsuvat Mendozan viinitarhat Andien rinteille.

Argentiinan luonto on loputtoman monimuotoinen. Hulppeat Andit kurkottavat lähes 7000 metriin ja Iguassun putouksilla virtaa enemmän vettä kuin missään muussa vesiputouksessa.  Patagoniassa on maailman eteläisimmät kaupungit, Chilen Puerto Williams ja Argentiinan Ushuaia, josta pääset Tulimaan luontoretkille. Tierra del Fuegon eli Tulimaan saaristo sijaitsee melkein maailman äärissä. Täältä voit lähteä vaikka risteilylle maapallon eteläisimpään maanosaan ja ainoaan, jolla ei sijaitse vakituista asutusta tai yhtään valtiota – Etelämantereelle.

Myös eläimistö on maansa näköinen. Argentiinassa tavataan mm. puumia ja jaguaareja, krokotiileja ja kaimaaneja, kilpikonnia ja muurahaiskarhuja sekä patagonianpingviinejä ja andienkondorikotkia.

Kuvia

Tulisen tangon Argentiina kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun