Luontomatkat

Sri Lankan hemmottelumatka

Ajankohta
Kevät, syksy
Kohde
Sri Lanka
Pyydä tarjous

Sri Lankan hemmottelumatka

Sri Lankan vihreä saarivaltio kohoaa Intian Valtamerestä lähellä eteläisen Intian niemimaata. Saaren henkeäsalpaavan kauniit maisemat, rikas kulttuuri ja eritoten ihanat, hymyilevät ihmiset ovat houkutelleet maahan matkailijoita jo vuosisatoja. Saari on kooltaan vain noin kolmasosa Suomen pinta-alasta, mutta asukkaita on kuitenkin yli 20 miljoonaa. Matkalla tutustutaan Udawalwan ja Yalan upeisiin kansallispuistoihin, rentoudutaan ihanalla rannalla Ahungallessa. Majoitutaan 5 tähden resortissa Ahnungalle Heritancessa, jossa on persoonallinen, palveleva ja aina iloinen henkilökunta. Ahungallessa kuullaan lisää 5000 vuotta vanhasta ayurvedesta – intialaisesta lääketieteestä, nautitaan hoidoista ja liikunnasta. Ahungallen pitkällä  hiekkarannalla on tilaa hengittää ja rentoutua.  Lopuksi vieraillaan maan pääkaupungissa Colombossa. Ayubowan – Tervetuloa!

Alla matkaohjelma ehdotuksemme, jota voidaan muokata ryhmänne toiveiden mukaan.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Päivä 1.

Lennot Helsingistä Sri Lankaan, Colomboon, josta oma tilausbussi vie ryhmän Negomboon. Majoitutaan tasokkaaseen hotelliin ja ensimmäinen päivä otetaan rennosti matkasta toipuen.

Päivä 2.

Aamiaisen jälkeen lähdetään ajelemaan kohti Udawalwaa, jossa majoitutaan resortiin. Yhteinen lounas hotellilla. Illalla lähdetään jeepeillä tutustumaan Udawalwan kansallispuistoon.

Päivä 3.

Aamun sarastaessa lähdetään vielä Udawalwan kansallispuistoon. Sen jälkeen suunnataan kohti Yalaa. Lounas nautitaan paikallisessa ravintolassa. Illalla lähdetään jeepeillä tutustumaan Yalan upeaan kansallispuistoon. Majoittuminen hotelliin.

Päivä 4.

Aamulla jatkuu tutustuminen Yalan kansallispuistoon. Lounas nautitaan hotellilla ja iltapäivällä vapaata aikaa  rentoutumiseen. Illalla tehdään ajelu kansallispuistossa.

Päivä 5.

Aamiaisen jälkeen lähdetään Ahungalleen rannikolle, matkan varrella nautitaan lounas paikallisessa ravintolassa. Majoitutaan hotelliin.

Päivät 6.–10.

Vapaa-aikaa rentoutumiseen ja mahdollisuus lekotella vaalealla hiekkarannalla merestä nauttien. Ayurvedahoidot, päivittäin jooga, luennot ja rentoutuminen.

Päivä 11.

Puolenpäivän aikoihin lähdetään hotellista kohti Colomboa, matkan varrella nautitaan lounas. Colombossa tehdään kaupunkikiertoajelu. Kaupunki on kehittynyt nopeasti vilkkaaksi suurkaupungiksi pilvenpiirtäjineen ja kiireisine liikemiehineen. Kaupungissa on kuitenkin säilynyt vanha brittiläisen siirtomaa-ajan tunnelma, josta kertovat 100 vuotta vanha kellotorni  ja useat brittiläisen siirtomaa-ajan rakennukset. Sulassa sovussa siirtomaa-ajan rakennusten ja pilvenpiirtäjien keskellä ovat Sri Lankan historialliset temppelit ja maan ikiaikainen kulttuuri.

Lopuksi kuljetus lentoasemalle ja lento Helsinkiin.

Kuvia

Sri Lankan hemmottelumatka kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun