Elämysmatkat

Silversea luksusristeilyt

Silversea luksusristeilyt

Italialainen laivanvarustamo Silversea tarjoaa unohtumattomia kokemuksia maailman merillä. Ensi hetkestä alkaen laivojen eleganssi ja rauhallinen tyylikkyys valloittavat lomailijan. Yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota ja huomaavainen palvelu tekee risteilystä nautinnollisen. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi info@kontiki.fi.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Silversea risteilyalukset  ovat inhimillisen kokoisia, pienempiin Silver Cloud ja Silver Wing aluksiin mahtuu 296 matkustajaa ja suurimpaan Silver Spirit -alukseen 540 matkustajaa. Laivojen koon johdosta ne pääsevät moniin sellaisiin satamiin, joihin jättimäiset risteilyalukset eivät mahdu.
Sviittien koossa ei sen sijaan ole tingitty, pienin koko on 27 m² ja siinä on parivuoteen lisäksi pieni olohuone, vaatehuone, marmorinen kylpyhuone ja parveke. Jokaisella sviitillä on lisäksi oma ”Butler” – hovimestari, joka huolehtii matkan sujuvuudesta, antaa vinkkejä vierailukohteiden nähtävyyksistä tai vaikkapa tarjoilee aamiaisen omalle parvekkeelle.

Vaivattoman matkasta tekevät all inclusive -hinnat. Risteilyn hintaan kuuluvat ateriat, juomat, retket ja jopa juomarahat.

Silversea laivat risteilevät Euroopassa, Karibianmerellä, Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa, Alaskassa, Australiassa ja Galapagossaarilla. Kysy lisää, me autamme ryhmävarauksissa!

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun