Elämysmatkat

Thaimaa - tyylikäs vaihtoehto

Kohde
Thaimaa
Pyydä tarjous

Thaimaa - tyylikäs vaihtoehto

Aava Resort & Spa on suomalaisomisteinen kylpylähotelli Kaakkois-Thaimaassa. Skandinaavisuutta on tuotu esille arkkitehtuurissa ja sisustuksessa. Aava-design on luotu yhteistyössa suomalaisten kärkinimien kanssa. Hotelli yhdistää perinteisen thaimaalaisen ystävällisyyden skandinaaviseen laatuun ja designiin.

Pyydä tarjous

Majoitus

Aava resort & Spa

Matkaohjelma

Hotelli sijaitsee kauniilla 9 kilometriä pitkällä Nadan Beachilla. Rannan vesi on kirkkaan sinistä ja lähes koskemattomat rannat ovat säilyttäneet luonnonkauneutensa ja rauhallisuutensa. Khanom tunnetaan harvinaisista, pienistä vaaleanpunaisista delfiineistään, joita paikalliset suojelevat haluten säilyttää alkuperäisen idyllisen ympäristön puhtaissa vesissä viihtyvälle lemmikilleen.

Aalto ravintola tarjoaa romanttisen, mutta tyylikkään ympäristön täydelliselle gourmet-elämykselle. Aalto-menu on yhdistelmä aasialaisia ja eurooppalaisia makuja. Aallon euro-aasialainen fuusio-menu tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiselle ruokailuelämykselle, kuitenkaan unohtamatta eurooppalaisia ja aasialaisia klassikkoannoksia. Aalto on menunsa ohella panostanut viinilistaansa ja haluaa hemmotella myös viininrakastajia. Kadun puolella sijaitsevassa Aava Pizzeria & Bakeryssa pizzat paistuvat aidossa pizzauunissa ja leivomme joka aamu tuoreet leivät ja leivonnaiset asiakkaillemme.

Yksilöllisiä huonetyyppejä on neljä. Raikas ja ainutlaatuinen ilme näkyy etenkin huoneiden sisustuksessa, huoneet ovat valoisia ja harmonisia toivottaen sinut lämpimästi tervetulleeksi unelmiesi lomalle.

Kuvia

Thaimaa - tyylikäs vaihtoehto kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun