Yleisurheilu

Yleisurheilun EM-kisaviikko Rooma

Ajankohta
6.6. - 13.6.2024
Kesto
8 päivää
Kohde
Rooma
Hinta
2495 €
Varaa matka

Tervetuloa mukaan kannustusjoukkoihin!

Yleisurheilufanit ry YUF kutsuu kaikki kannustamaan suomalaisia ja seuraamaan muita huippuja koko viikoksi Rooman EM-kisoihin.

Fanimatkapaketteihin sisältyvät lennot Roomaan, majoitukset valitsemassanne hotellissa aamiaisineen, pääsyliput All In ja Yleisurheilufanien kannatuspaidan. Matkassa ovat myös mukana matkanjohtajat Yleisurheilufaneista ja Kon-Tikista. Matkan aikana saattaa olla mahdollisuus tavata joitakin Suomen joukkueen urheilijoita ja joukkueen johtoa, kuten aiemmillakin kerroilla. Osa matkan tuotosta menee suomalaisen huippu-urheilun tukemiseen!

Jos et ole vielä jäsen, liittymisen voi hoitaa helposti Yleisurheilufanien verkkosivujen kautta.

Fanikatsomon tunnelma on hieno kokemus ja parasta paikan päällä! Lähde mukaan!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Roomaan
 • matkalaukku 23 kg ruumaan sekä 8 kg käsimatkatavaraa
 • majoitus tarjoamassamme hotellissa jaetussa 2h-huoneessa
 • hotelliaamiaiset
 • lentokenttäkuljetukset
 • koko viikon pääsyliput (All In)
 • YUF kannustuspaita
 • matkanjohtajien palvelut matkan aikana
 • mahdolliset fanitapaamiset
 • verot ja toimitusmaksut

Lisämaksusta

 • 1h-huoneen lisämaksu 990 € (2h-huone, yhden hlön käytössä)

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 6.6. - torstai 13.6.2024

6.6 torstai | Finnairin lento Roomaan

Finnairin lento Roomaan lähtee 15.35 ja saapuu 18.00. Lentokenttäkuljetus valittuun hotelliin, sisäänkirjautuminen.

7.6. perjantai – 12.6. keskiviikko

Aamiaistarjoilu hotellissa. Stadio Olimpico sijaitsee Rooman pohjoispuolella n. 5-7 km päässä keskustan majoituspaikoistamme.

Lue täältä päivittäinen kisaohjelma aikatauluineen.

13.6. torstai

Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus aamupäivän aikana. Matkalaukut voit jättää hotellin säilytykseen ja viettää päivän Roomassa. Kuljetus hotellilta  lentokentälle lähtee illansuussa ja Finnairin AY1764 lähtee Roomasta klo 18.55 ja saapuu Helsinkiin klo 23.15.

Pääsyliput

All In -passi kaikki sessiot

Lentoajat

6.6.2024    AY1763        Helsinki – Rooma FCO       15.35-18.00
13.6.2024    AY1764       Rooma – Helsinki HEL       18.55-23.15

Majoitusvaihtoehdot

Genio Hotel ***+

Paikalliselta tasoltaan 4-tähden hotelli sijaitsee Rooman sydämessä Navona-aukiota vastapäätä. Hotelli edustaa klassista uusrenesanssityyliä ja omaa kauniin kattoterassin jolta on upeat näkymät yli kaupungin. Voit nauttia täällä aamiaista. Hotellilta on n. 5 km Stadio Olimpicolle.

Pace Helvezia ***+

Tämä klassinen hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Piazza Veneziaa ja Colosseumille 15 min kävelymatka. Hotellilla on kattoterassi ja baari. Hotellilta on n. 6 km Stadio Olimpicolle.

Maksuehto

Ennakkomaksu 1000 €/hlö varauksen yhteydessä, sisältäen kisalipun.
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkaa = 11.4.2024

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen. Pääsylipuilla ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta.

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö + pääsylipun hinta.
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Matkavakuutus

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinnat perustuvat 24.8.2023 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 30 hengen ryhmäkokoon. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, valuutta-, viranomais- tai verokustannusten noustessa.

Matkaohjelman soveltuvuus
Matkaohjelma vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua, reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteellisyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna