Tennis

Tennismatkat omalle porukallesi

Ajankohta
Ensi vuodelle
Pyydä tarjous

Tennismatkat ulkomaille

Suunnitteletko tennismatkan järjestämistä ulkomaille? Onko mielessä kenties treenileiri ulkomaille tai reissu omalle porukalle valitsemaasi kansainväliseen tennistapahtumaan? Meidän kauttamme saat järjestettyä tennismatkapaketit kätevästi isommallekin porukalle. Sinä voit keskittyä parhaimman reissuporukan kasaamiseen ja kisatunnelmasta nauttimiseen kun me hoidamme järjestelyt puolestasi. Tennismatkapaketteihimme kuuluu majoitus, kuljetukset, lajikohtaiset järjestelyt ja palvelut tarpeidenne mukaan.

Kon-Tiki osti syksyllä 2018 urheilumatkoihin erikoistuneen Björk & Boström Urheilumatkat Oy:n, joka on järjestänyt elämyksellisiä urheilumatkoja jo vuodesta 1981. Näin saimme lisää kokemusta erilaisten urheilumatkojen järjestämiseen ympäri maailmaa. Kehittämme jatkuvasti tarjontaamme urheilumatkasegmentillä sekä Suomen Yleisurheiluliiton että Yleisurheilufanit ry:n kanssa. Voit siis luottaa siihen, että saat nimenomaan yleisurheilun ystäville suunnattua ammattimaista palvelua.

Pyydä tarjousta omalle porukallesi:

Pyydä tarjous

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Unelmienne matkaohjelma luodaan juuri teille

Matkaohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti ryhmänne toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Ryhmällenne luotu tennismatka on ainutlaatuinen, sillä se toteutetaan juuri teille. Uskalla unelmoida – me teemme matkaunelmistanne totta!

Tarjouspyyntöä jättäessäsi voit kertoa toiveenne tapahtuman, kisalippujen, majoituksen, ruokailujen, lentojen ja lisäaktiviteettien suhteen.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun