Teemamatkat luontoon

Safarit ja Afrikan matkat

Ajankohta
Ensi vuodelle
Pyydä tarjous

Safarimatkalle omalla porukalla

Kon-Tiki Tours on tunnettu vastuullisista ja laadukkaista luonto- ja lintumatkoistaan eri puolille maailmaa jo vuodesta 1995. Tuemme matkoillamme luonnonsuojeluhankkeita ja paikallista taloutta reilun matkailun periaatteiden mukaisesti. Olemme syventäneet myös yhteistyötä Africa Expertin Jannika von Wiellighin kanssa upeista Afrikan matkoista.

Voit myös pyytää meitä suunnittelemaan omalle porukallesi matkan. Räätälöidyn ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa mielellään jo vähintään 6 kk ennen matkaa. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, jutellaan lisää.  Tarjouspyynnön voit tehdä tästä

Pyydä tarjous

Matkanjohtaja

Jannika von Wielligh

Ihastuin Etelä-Afrikkaan ensimmäisellä matkallani maahan vuosituhannen alussa. Olen naimisissa etelä-afrikkalaisen miehen kanssa ja asuinkin maassa yli neljä vuotta. Nykyään kotimaani on Suomi, mutta  käyn vuosittain Etelä-Afrikassa, josta oma Afrikan matkailu sai alkunsa. Käyn myös säännöllisesti Etelä-Afrikan naapurimaissa sekä  Itä-Afrikassa. Olen suunnitellut ja opastanu... Lue lisää

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Unelmienne matkaohjelma luodaan juuri teille

Matkaohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta. Ryhmällenne luotu teemamatka on ainutlaatuinen, sillä se toteutetaan juuri teille. Uskalla unelmoida – me teemme matkaunelmistanne totta!

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita?

Suunnittelun alkuun pääsemiseksi kannattaa tutustua kokoamiimme matkakohdeideoihin ja esimerkkiohjelmiin, joista sinun on helppoa valita juuri teidän ryhmälle sopiva kohde tai poimia aktiviteetti-ideoita.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun