Jääkiekko

NHL-Global Tukholma

Ajankohta
17.11. - 19.11.2023
Kesto
3 päivää
Kohde
Tukholma
Hinta
alk. 950 €

NHL-ottelut Tukholmassa!

NHL rantautuu taas Tukholmaan!

Pakettimme sisältää otteluliput alakatsomosta Toronto Maple Leafs – Detroit Red Wings  ja Minnesota Wild-Ottawa Senators otteluihin sekä kahden yön hotellimajoituksen.

Kysy lisää:  sport@kontiki.fi   tai  020 757 9830

 

Hintaan sisältyy

  • 2 vrk majoitus  Clarion Stockholm**** jaetussa 2hh
  • ottelulippu alakatsomosta perjantain Toronto – Detroit  otteluun ja lauantain Minnesota Wild – Ottawa Senators otteluun
  • hotelliaamiainen

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone + 230 € | hlö
  • lennot
  • lentokenttäkuljetukset

Maksuehto:  50 % varauksen yhteydessä ja 50 % 2 kk ennen matkaa

Majoitus

Clarion Stockholm

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 17.11. - sunnuntai 19.11.2023

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun