Teemamatkat

Konserttimatkoja koko vuodelle!

Kausi
2024
Kohde
Eurooppa
Hinta
Alkaen 690 €

Konserttimatkoja koko vuodelle!

Valmistaudu syventymään maailmanluokan musiikkikokemuksiin Euroopassa tänä kesänä! Astu mukaan ainutlaatuiselle matkalle, joka herättää intohimosi, yhdistää sinut huippuesiintyjiin ja luo unohtumattomia hetkiä – olipa suosikkisi sitten Coldplay, Bruce Springsteen, Taylor Swift, Olivia Rodrigo, AC/DC tai kuka tahansa muu.

Majoitu laatuhotelleissa, jotka sijaitsevat kätevästi aivan konserttipaikkojen läheisyydessä. Anna meidän hoitaa kaikki lippujen järjestelyt puolestasi, oli kyseessä sitten massiivinen stadionkonsertti tai sykkivä kaupunkifestivaali. Kauttamme voit varata paikkasi kiehtovilla konserttimatkoilla ympäri Eurooppaa. Mahdollistamme sinulle unelmiesi musiikkimatkan, olipa genreesi sitten pop, rock, indie tai mikä tahansa muu!

Tämä ei ole pelkkä matka musiikin maailmaan; tämä on tilaisuus elää hetkessä ja luoda muistoja, jotka säilyvät sydämessäsi ikuisesti. Liity seuraamme tälle musiikin täyteiselle seikkailulle ja anna meidän tehdä kesästäsi unohtumaton, kaikkien suosikkiartistiesi säestyksellä! Ota yhteyttä ja varmista paikkasi kesän kuumin keikoilla – unohda arkihetket ja anna musiikin viedä sinut mukanaan!

Tuleva kesä sisältää jälleen toinen toistaan upeampia konserttikokonaisuuksia, alla muutama esimerkki esiintyjistä ja esiintymiskaupungeista.

Lontoossa kesällä 2024:

15. tai 16.6          p!nk                                             alk. 790 €/henkilö

6.7.                       Robbie Williams                       alk. 650€/henkilö

7.7.                      AC/DC                                         alk. 670 €/henkilö

25.7 tai 27.7      Bruce Springsteen                     alk. 640 €/henkilö

15.-17; 19. ja 20.8          Taylor Swift                 alk. 2590 €/henkilö

Hinnat sisältävät kahden yön majoituksen 4* hotellissa + Club Wembley-konserttilipun.

Soita: 020 757 9830 tai sport@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

Tehdään teille omaan aikatauluun ja budjettiin sopiva matkapaketti!

Soita: 020 757 9830 tai sport@kontiki.fi

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna